rtl nieuws

  1. De nieuwste update van Twitter zorgt ervoor dat het makkelijker is om te reageren op een van je oude tweets.
  2. De Spaanse wielrenner Gonzalo Serrano heeft de tweede etappe van de Ruta del Sol gewonnen. Het was een rit over 198 kilometer van Sevilla naar Iznájar. In de hellende slotkilometer ging Serrano in de aanval. De renner van de kleine Spaanse ploeg Caja Rural hield het net vol tot aan de streep. Kort achter hem passeerde zijn landgenoot Juan José Lobato als tweede de finish, net voor de Belg Dylan Teuns. Beste Nederlander was Martijn Budding, die deze winter Beat verruilde voor het Deense Riwal Readynez. De voormalig Roompot-renner werd 25e op 7 seconden van de winnaar.
  3. De opvouwbare Samsung-smartphone Galaxy Z Flip is vanaf vrijdag in Nederland te koop. Bright heeft het toestel, met een scherm dat je door het midden opvouwt, al getest. Is de Z Flip de 1500 euro waard?
  4. Voor Kate Hudson is het niet uitgesloten dat ze in de toekomst meer kinderen krijgt. De 40-jarige actrice heeft al drie kinderen, maar staat open voor nog een kind.
  5. De politieserie 'Bureau Burgwallen', bedacht door Ewout Genemans (35), krijgt een vervolg. Dat vertelt de presentator aan RTL Boulevard. Het eerste seizoen vond plaats in Amsterdam. Eindhoven zal de achtergrond vormen voor het tweede seizoen. De serie verandert tevens van naam: die wordt 'Bureau 040'.
  6. In geheime dossierstukken die RTL Boulevard heeft ingezien, valt te lezen dat Ridouan Taghi volgens de politie ook de bekende Amsterdamse crimineel Danny K. op een dodenlijst heeft staan. Daarnaast zou Taghi het hebben gemunt op Dino Soerel en Sjaak Burger. RTL Boulevard besteedt hier vandaag, donderdag 20 februari, aandacht aan in de uitzending. Danny K. is bij het grote publiek bekend door zijn link met Willem Holleeder en door zijn relatie met de ex van Patrick Kluivert, Angela van Hulten.
  7. Volgens het Mesdagfonds zijn de boeren verantwoordelijk voor een veel kleiner deel van de stikstofneerslag dan het RIVM tot nu toe zegt. Dat blijkt uit berekeningen die hze hebben laten uitvoeren. Wat klopt daarvan? En hebben de nieuwe cijfers nog gevolgen?