rtl nieuws

  1. Jacques Nieuwlaat en Ron Lemmens nemen met verschillende gasten in de tweede RTL Darts Bullseye de nieuwe ontwikkelingen in de dartwereld door.
  2. "We zullen met elkaar moeten zoeken naar het nieuwe normaal in de anderhalvemetersamenleving", zei premier Mark Rutte gisteren in zijn persconferentie. Maar wat houdt dat precies in, zo'n samenleving? En kunnen we dat wel in stand houden?
  3. De spelers van het Nederlands elftal hebben samen geld gedoneerd aan het vrijwilligersplatform NL Voor Elkaar. Dat heeft aanvoerder Virgil van Dijk bekendgemaakt in een video.
  4. Monique Westenberg (43) gaat het over een andere boeg gooien. Ze is namelijk gevraagd om kleding mee te ontwerpen voor een jongensmerk. Monique vindt het 'te gek', meldt ze op haar Instagram.
  5. Philips gaat dit jaar 43.000 beademingsapparaten produceren voor het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid. Met de deal is 595 miljoen euro gemoeid.
  6. Het blijft goeie oordoppen regenen, daarom vergelijkt David een aantal nieuwe kandidaten. Welke oordoppen halen onze Bright Stuff-koopgids, en hebben we wel genoeg aan één lijst met draadloze oordoppen?
  7. Het zit erop voor Modern Family. De cast neemt afscheid van de serie en de emoties lopen hoog op.