rtl nieuws

  1. Luchtreinigers zijn niet aan te slepen. Bol.com zegt tussen maart en oktober 93 procent meer luchtreinigers te hebben verkocht dan in die periode vorig jaar. Dat heeft alles te maken met het coronavirus. In deze video testen we drie populaire luchtreinigers, van AEG, Dyson en Xiaomi. We meten hoe goed ze de lucht zuiveren.
  2. Brugge-coach Philippe Clement wil niet alleen verdedigen tegen Borussia Dortmund. De Belgische kampioen met de Nederlanders Ruud Vormer en Noa Lang verloor in eigen huis met 3-0 van de Duitsers, maar volgens de trainer moeten zijn spelers ook zelf aanvallen. "Ik ben ervan overtuigd dat als je alleen maar verdedigt, je meer kans maakt om te verliezen."
  3. De Chang'e-5 raket staat op het punt om koers te zetten richting de ruimte. Doel van het retourtje maan is het opgraven van steen en andere grond. Maar mag je eigenlijk wel gewoon stukken maan ophalen, en waarom wil China dat zo graag?
  4. Met zijn nieuwe nummer 'Hold On' wil Douwe Bob (27) ouders van kinderen die gepest worden een hart onder de riem steken. RTL Boulevard sprak hem over de bijzondere track, zijn eigen jeugd en het verlies van zijn beste vriend, kunstenaar Steven Oprinsen.
  5. De kans dat er toch publiek aanwezig kan zijn bij het WK Darts is groter geworden. De Britse premier Boris Johnson heeft versoepelingen aangekondigd, waardoor het in enkele gebieden in Groot-Brittannië per 2 december weer is toegestaan toeschouwers toe te laten.
  6. Microsofts kleinste en lichtste Surface-laptop oogt aantrekkelijk. Aan de buitenkant dan.