rtl nieuws

  1. Menig Twitterend kijker van 'De Slimste Mens' zou er niet rouwig om zijn als Tijl Beckand (46) niet als winnaar uit de strijd komt aan het einde van de week. Sommigen beschouwen de comedian als 'behoorlijk irritant', zo blijkt wel uit hun ongefilterde tweets.
  2. Wielrenner Remco Evenepoel zal ook de komende drie weken nog niet op de fiets trainen. Dat meldde ploegbaas Patrick Lefevere van Deceuninck - Quick-Step op de Vlaamse Radio 1.
  3. Apple-stekkers mogen allemaal wit zijn, ze zijn niet allemaal inwisselbaar. Je moet zelfs op de kleine letters op de adapter kijken om te zien of je met die stekker je iPhone of iPad optimaal kan opladen. Bright legt uit hoe complex Apple het heeft gemaakt. En welke Apple-adapter is het snelst?
  4. Jong Ajax is Jong Utrecht gepasseerd in de Keuken Kampioen Divisie. De Amsterdammers van coach Mitchell van der Gaag wonnen met 2-1 in Utrecht en zijn daarmee met 26 punten geklommen naar de elfde plek op de ranglijst. Dat is een plaats hoger dan de Utrechters van Ab Plugboer die 25 punten hebben.
  5. Connie Witteman (69) wil dat de drie mannen die worden verdacht van een inbraak bij de socialite in 2018 nog zeker 2 miljoen euro aan haar betalen. Dat zegt haar advocaat Anis Boumanjal tegen 'Shownieuws'. Het hoger beroep in de zaak diende maandagmiddag in Amsterdam.
  6. Ze slaan maar een balletje tegen de muur van hun hotelkamer, want buiten trainen zit er voorlopig niet in. Tientallen tennissers die meedoen aan de Australian Open zitten twee weken in quarantaine, nadat er op hun vluchten richting Melbourne corona werd geconstateerd. En daar zijn ze alles behalve blij mee.
  7. Sai van Wermeskerken heeft zijn contract bij PEC Zwolle verlengd. De 26-jarige rechtsback tekende tot 2023 bij. Hij had een aflopend contract bij de nummer 13 van de eredivisie.
  8. Bewaar je veel contant geld in huis? Dan is het verstandig om de polis van je inboedelverzekering te controleren. Er is namelijk een grote kans dat je het geld bij diefstal of brand grotendeels kwijt bent!