juli 30
woensdag
 • Noord-Holland staat stil bij MH17

  Noord-Holland staat stil bij MH17Contra 73 Events organiseert in samenwerking Met RTV Noord-Holland, AT5, Rodi en See Tickets op woensdag 6 augustus een Benefietconcert ter nagedachtenis aan de slachtoffers bij de ramp met MH17.Tijdens het concert zal met name stil gestaan worden bij de slachtoffers uit de provincie Noord-Holland.Het concert zal plaatsvinden in De Koning Party & Events aan de Isolatorweg 29 in Amsterdam.De volgende artiesten hebben inmiddels belangeloos hun medewerking toegezegd: Peter Beense, Wolter Kroes, Mick Harren, Wesly Bronkhorst, Danny Nicolay, Denny Braaf, Johan Kettenburg, Ramon Beense, Sasja Brouwers, Barry van Vliet, Saskia Soulful, Tino Martin, Quincy, Dries Roelvink en Dean Sanders e.v.a. Licht en geluid; Michael Sudmeider.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Anita & Ed zijn per 1 augustus ambassadeurs van de Stichting 'Laat kinderen lachen'

  Anita & Ed zijn per 1 augustus ambassadeurs van de Stichting 'Laat kinderen lachen'Anita &Edworden per 1 augustus 2014 ambassadeurs van de Stichting "Laat kinderen lachen" voor Zeeland. Het duo uit Tholen werdhier 2 maanden geleden voor gevraagd en vonden het een mooi initiatief om hier ambassadeurs voor te worden.Het is een stichting welke bestaat uit vrijwilligersdie zich voor kinderen inzet die het wat minder hebben en/of zieke, arme of getraumatiseerde kinderen. Anita & Ed gaan bedrijven benaderen of ze willen sponsoren in de vorm van geschenken of donaties, inzamelacties van speelgoed en knuffels.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Zonder jou ben ik alleen'.....nieuwe single Harry Verbeucken

  'Zonder jou ben ik alleen'.....nieuwe single Harry VerbeuckenAls er iemand de term ‘ jongen van de handel’ met recht mag dragen dan is dat zeker Harry Verbeucken. In Breda en wijde omgeving geen onbekende en hierin zal binnen niet al te lange tijd verandering komen. Ook de rest van Nederland zal komen te weten wie Harry Verbeucken is. Niet van de handel maar als zanger. De afgelopen maanden is hij regelmatig gesignaleerd in de Soundwise studio voor het opnemen van zijn single. “ Zonder jou ben ik alleen” is de titel en geschreven door H.Schneider en J.B. van Leeuwen als componist.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gabriello presenteert clip 'Vreemde Dagen'

  Gabriello presenteert clip 'Vreemde Dagen'Gabriello heeft de videoclip bij zijn nieuwe single “Vreemde dagen” gelanceerd. Het is een videoclip met een knipoog. Zoals een vreemde setting met een slaapkamer in een bos en sneeuw in maart. De clip is gemaakt door clipmaker Sammy Bruggeman. De clip staat inmiddels online op YouTube en is binnenkort te bewonderen via de bekende clipzenders. De single “Vreemde dagen” is afkomstig van het nieuwe album en dvd “Zwart – Wit” Deze is verkrijgbaar in een digipack.Het volledig Nederlandstalige album bevat elf prachtige songs waaronder de hitsingle. “Que Sera”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ bij opening Sneekweek

  Dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ bij opening SneekweekHet bekende dweil-orkest ‘Alarmfase 3’ komt aanstaande vrijdagavond 1 augustus naar Sneek ter gelegenheid van de opening van de Sneekweek.Vorig jaar werd de tweedeSneeker Dweildag gehouden waaraan dweilorkesten uit het hele land deelnamen.‘Alarmfase 3’, een kapel uit Bemmel, heeft op die dag de hoogste prijs gewonnen die onder andere bestond uit: Een optreden tijdens de Vlootschouw van Opening Sneekweek 2014.Ja, en elke kapel wil dat ooit wel eens meemaken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Anita heeft vrolijke zomerse single opgenomen

  Anita heeft vrolijke zomerse single opgenomenIn het lied “Mijn leven lang” bezingt Anitahaar geboortedorp waar in de loop der jaren veelis veranderdmaar waar ook heel veel uit haar herinneringen bewaard zijn gebleven ennog steeds een belangrijke rol spelen. Zoals de molen, de prachtige landerijen, de oude school en de pastorie. Kortom al die dingen die een dorp zo speciaal maken. De daarbij behorende clip is dan ook in haar dorpje Sprundel opgenomen.“Mijn leven lang” is een vrolijk liedje dat bij veel mensen herinneringen op zal roepenaan hun eigen jeugd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Eenzaam Zonder Jou'....eenmalige, gelimiteerde en genummerde box van André Hazes

  'Eenzaam Zonder Jou'....eenmalige, gelimiteerde en genummerde box van André HazesTien jaar na zijn overlijden (23 september 2004) is AndréHazes nog steeds ongekend populair. Zijn grootste hits worden tot de dag van vandaag door jong en oud luidkeels meegezongen, terwijl de musical ‘Hij Gelooft In Mij’ (700.000 bezoekers) en de ‘Holland zingt Hazes’ evenementen ongekende successen zijn.De box ‘Eenzaam Zonder Jou’ is een update van eerder verschenen en niet meer verkrijgbare werken: AndréHazes 50 (2001) en Complete albumoverzicht (2008). Zijn eerste 2 albums die hij destijds voor Philips label opnam zijn nu ook toegevoegd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe look bus en promotie auto voor Anita & Ed

  Nieuwe look bus en promotie auto voor Anita & EdDe welbekende Anita en Ed bus was na 7 jaar toe aan een nieuwe foto. Bij hun vaste fotograaf Koolen uit Halsteren is er weer een mooie foto reportage gemaakt. De bus is beletterd door hun sponsor DWD online uit Roosendaal. Tevens hebben Leen en Ria uit Amersfoort, 2 grote fans van Anita en Ed, hun micro 45 km wagen eveneens beletterd als zijnde promotie team.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zesde editie van de Made in Holland Zomereditie

  Zesde editie van de Made in Holland ZomereditieOp zaterdag 23 augustus keert voor de zesde keer de Made in Holland Zomereditie terug op het terras van Strandpaviljoen "De Zeester" in Wassenaar. "Ook dit jaar zijn weer weer in geslaagd om een gevarieerde line up neer te zetten", aldus uitvoerend producent Sébastiaan van Putten. Vanaf 13 uur zal het programma starten en de verschillende optredens zullen tot rond 18 uur duren. Zorg dat u er op tijd bij bent want de toegang is ook dit jaar weer gratis en het terras loopt, zoals we uit ervaring weten, snel vol.Er zullen onder andere optredens zijn van Jason Bouman (winnaar bloed, zweet & tranen) en VanBking.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • TV Lucky Joe maakt nieuwe opnames bij Landal Heideheuvel

  TV Lucky Joe maakt nieuwe opnames bij Landal HeideheuvelOp zondagmiddag 10 augustus 2014 isde crew van Lucky Joe aanwezigbij Landal Heideheuvel om nieuwe tv opnames te maken voor TV Lucky Joe. De vaste locatie is normaal gesproken Zaal Gossen in Stadskanaal, maar in de zomermaanden wordt ook vanaf andere locaties opgenomen. Op het park Landal Heideheuvel gelegen aan de Hoge Bergweg 30 te Beekbergen is het vanaf 13.30 uur een komen en gaan van artiesten. Er zijn optredens van De Teddyboys, Tamara & Tom, Anita & Ed, Joost & Theresa, ChristaKordijk, Theresa, Hanny , Jeroen Stevens, Monique Schellekens, Diana Dekkers, Mandy Richter, Johan Heeren, Johan Linssen, Marcel Ankoné, Joost de Vries, Marco Meesters, Thom Coppens en Francois. De entree is geheel gratis. Meer info: www.luckyjoe.nl

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe Engelstalige single voor Dana Winner

  Nieuwe Engelstalige single voor Dana Winner"The one” is de titel van de nieuwe Engelstalige single van Dana Winner. "Het is het eerste nummeruit mijn nieuwe album dat later dit jaar zal verschijnen.Ik hoop dat het nummer jullie een warm en goed gevoel zal geven, net zoals de huidige zomerse temperaturen dat doen", aldus de Vlaamse zangeres.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gerry Holland gevolgd door camerateam voor docu/ realitysoap

  Gerry Holland gevolgd door camerateam voor docu/ realitysoapIn de aanloop naar z’n nieuwe single “Knoop ‘t maar in je oren” wordt Gerry Holland de komende tijd gevolgd door een camerateam die al z’n optredens en activiteiten vastlegt. Het doel hiervan is een docu/reality soep rond de uit Hoofddorp afkomstige volkszanger die inmiddels al 28 jaar in het vak zit. “Ik weet zeker dat dit een ontzettend leuk project gaat worden en kijk dan reikhalzend uit naar de komende periode”, aldus de 44 jarige zanger.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Blauwe Hemel’ eerste resultaat samenwerking ZUS en JC-Records

  'Blauwe Hemel’ eerste resultaat samenwerking ZUS en JC-RecordsDe zusjes Boen Kikiuit het Brabantse Schijndel, vormen sinds vorig jaar een muzikaal duo met de toepasselijke naamZUS. De dames brachten al eerder de singles 'Ik wil met jou naar de zon", "In mijn rode cabrio"en "Op een berg"uit. Eind augustus lanceren ze op het platenlabel van Jolanda Clementde opvolger "Blauwe Hemel'waarvan de verwachtingen hooggespannen zijn.Het begeleidingsteam van ZUS en JC-records gaan voor een succesvolle samenwerking en een professioneel vervolg van de carrière van Bo en Kiki.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Like TV Oranje op Facebook en win 'Herinneringen' van Nick & Simon!

  Like TV Oranje op Facebook en win 'Herinneringen' van Nick & Simon! Ben jij fan van muziek van eigen bodem? Neem dan geregeld een kijkje op Facebook.com/TVOranje. Je vindt er wetenswaardigheidjes over TV Oranje, speciale acties, concerten en evenementen. Ook artiesten mogen berichten plaatsen op de Facebookpagina van TV Oranje. En inmiddels is TV Oranje hard op weg om 6000 likes te ontvangen! Help jij mee om nog meer likers voor TV Oranje te vinden? Onder de mensen die Facebook.com/TVOranje 'liken' tussen de 5700 en 5800 verloten we twee keer de schitterende nieuwe dubbel-CD 'Herinneringen - Het beste van Nick & Simon'.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zanger Dirk gaat het helemaal maken volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw

  Zanger Dirk gaat het helemaal maken volgens Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-BlauwHij is nog maar 13 jaar oud en Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw ziet een gouden toekomst voor Dirk.De jeugdige zanger uit Zaamslag gelegen onder de rook van Terneuzen lanceert na de singles "Lieve Opa"en "Vanavond feest ik door" met de opvolger "Verliefd tot over mijn oren". Ronald: "Zo af en toe kom je weer eens iemand tegen in de muziek business waar je kippenvel van krijgt. Dirk is zo iemand! Ondanks zijn leeftijd is hij al erg goed bezig. Enthousiast, ambitieus, en uiteraard een goede stem met op het podium de juiste uitstraling”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Bestel op tijd je entree kaarten voor Tribute To The Cats Band bel:06 33 56 66 06
 • Plaats bericht | DE BETERE DJEES DRAAIEN OOK TIJDENS DE BOUWVAK VAKANTIE BIJ RADIOTWENTERAND DE NR 1 OP INTERNETNET
 • Plaats bericht | Fantastische muziek hier in Den Haag!
 • Plaats bericht | U hoeft niet meer te stemmen op de -->> stemlinks <<-- dank u voor het stemmen de afgelopen jaren
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • sietsehogerhuis
  Was gisteren jarig
 • jessica
  vrijdag 1 augustus
 • olympia
  vrijdag 1 augustus
 • ans meinders
  zaterdag 2 augustus
 • Blacklight Team
  zondag 3 augustus
 • Elise Mulder
  zondag 3 augustus
 • studio7hammerbrink
  zondag 3 augustus
 • henkenmarja
  maandag 4 augustus

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Nieuw in de jukebox

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry