apr 19
zaterdag
 • 'Ik kan alleen maar van je dromen'......nieuwe hit van Gino Graus

  'Ik kan alleen maar van je dromen'......nieuwe hit van Gino GrausOp een wel heel bijzondere plek is de nieuwe single van Gino Graus uitgereikt. Tijdens de muziekreis naar Turkije (5 t/m 12 april 2014) heeft niemand minder dan Thomas Berge de nieuwe single ‚Ik kan alleen maar van je dromen' officieel aan Gino uitgereikt. Tijdens de reis waren ook nog andere grote namen als Jannes, Sieneke, Jan & Anny, Helemaal Hollands, Edwin van Hoevelaak, De Gebroeders Ko en vele anderen aanwezig, samen met nog circa vijfhonderd gasten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Christianne van Eden is onderweg naar jou

  Christianne van Eden is onderweg naar jou De 19 jarige Christianne uit Echteld, is daadwerkelijk onderweg naar jou. En dat heeft ze dan ook netjes weten te vertalen in haar nieuwe single die ook als titel heeft "Onder Weg Naar Jou". Alice May is verantwoordelijk voor de tekst en Ad Damen heeft de productie gemaakt voor Christianne. Het is Christianne haar eerste debuut single op het Nederlandstalige vlak om zo toch meer bekendheid te kunnen krijgen in het artiesten wereldje, maar Engels vind Christianne nog steeds leuk om te zingen zo ook op de bühne.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Laura Lynn scoort nieuwe nummer 1 in de Vlaamse Top 10

  Laura Lynn scoort nieuwe nummer 1 in de Vlaamse Top 10Laura Lynn kaapt deze week de hoogste plaats weg in De Vlaamse Top 10 van Ultratop. ‘Jij en Ik’ is de nieuwe nummer 1! De single, een Nederlandstalige versie van ‘Atemlos’ van Helene Fischer, is de voorloper van het nieuwe album van Laura Lynn dat in september zal verschijnen. ‘Ik hoop het klaar te hebben als mijn dochter Eliana verjaart’, zegt Laura.Jij en Ik’ is geen schlagerlied zoals we gewoon zijn van onze schlagerkoningin Laura, maar een opzwepend popnummer.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Friso heeft de Oranje Kroon

  Friso heeft de Oranje KroonElke week kiest TV Oranje de 'Oranje Kroon'. Vanaf maandag 21 april is dat 'Jij Bent Niet Alleen', de debuutsingle van Friso. De Helmondse zanger is samen met zijn vriendin Manon al jaren eigenaar van een sfeervol restaurant. Daar pakt hij geregeld de microfoon en zingt nummers zingt van o.a. André Hazes, René Froger en Django Wagner. Door een ontmoeting met Bert Schenau van Feestartiesten.nl werd Friso geïnspireerd om zijn muzikale passie met iedereen te delen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Yosee laat de zon weer schijnen

  Yosee laat de zon weer schijnenNa het succes van de single “1 Minuut Nog Voor Een Leven Lang” meldt Yosee zich terug met een zomerse nieuwe single, getiteld “De Zon Zal Voor Jou Weer Schijnen Gaan”. Dit liedje is afkomstig van Yosee’s nieuwe album “Voor Een Leven Lang”. Voor de videoclip trok Yosee naar Duitsland, wat prachtige shots heeft opgeleverd. De komende periode zal Yosee met grote regelmaat te horen zijn op de radio en in diverse TV programma’s haar opwachting maken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Frank Ferrari schrijft lied voor Bas Gaasbeek

  Frank Ferrari schrijft lied voor Bas Gaasbeek De goedlachse Bas Gaasbeek is geboren en getogen in Rotterdam en daarmee een rasechte Rotterdammer. Als kind was Bas al bezeten van muziek en kwam hij via talentenjachten in contact met zanger en tekstdichter Cock van der Palm, die Bas verder op gang hielp in de muziekwereld. Bas kreeg regelmatiger optredens en begon steeds meer plezier te krijgen in het entertainen van publiek. Dit leidde tot een ontmoeting met Frank Ferrari, bekend van internationale hits als “Sweet Love” en “Monza”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Over You'.....nieuwe single van Ralf Mackenbach

  'Over You'.....nieuwe single van Ralf MackenbachVandaag is de nieuwe single van Ralf Mackenbach uitgekomen. Deze single is geheel Engelstalig en heet “Over You”. Ralf werd in 2009 eerste tijdens het Junior Songfestival met het nummer “Click Clack”en won de harten van het publiek met de combinatie van zang en tapdans, een techniek, die hij heel goed meester is. Hierna vertegenwoordigde hij ons land tijdens het Eurovisiesongfestival in Kiev,waar hij ook eerste werd. Sinds die tijd is het met zijn carrière bergopwaarts gegaan en heeft hij diverse hits gescoord.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Traditiegetrouw lanceert Jan Warringa op Goede Vrijdag nieuwe single

  Traditiegetrouw lanceert Jan Warringa op Goede Vrijdag nieuwe singleTraditiegetrouw verschijnt er ieder jaar op Goede Vrijdag van Jan Warringa een nieuwe single en dit jaar is daar geen uitzondering op gemaakt. “ Ik droom alleen van jou” is de titel en opvolger van de succesvolle single Engelbewaarder die Jan Warringa eind 2013 heeft uitgebracht samen met Hennie Venema en welke nog steeds veel gedraaid wordt op de diverse zenders. Het is een van de meest gedraaide nummers van het afgelopen kwartaal en daarom terecht ook terug te vinden op de compilatie cd “ Ik luister Nederlandstalig Volume 3”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Koningsnacht en -dag: MOKUM op het Rodetorenplein in Zwolle

  Koningsnacht en -dag: MOKUM op het Rodetorenplein in ZwolleKoos Alberts. Mick Harren. Dries Roelvink. Harry Slinger. Enkele namen uit het scala legendarische volkszangers dat de Zwolse binnenstad tijdens Koningsnacht én Koningsdag met een spetterend optreden vereerd. Het Rodetorenplein vormt het decor voor het allereerste Zwolse ‘Jordaanfestival’: Mokum op het Plein. Koningsnacht vanaf 20.00uur koningsdag vanaf 14.00 uur, gratis entree.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Sieneke laat velen herinneringen ophalen met 'Niemand heeft je ooit gezien'

  Sieneke laat velen herinneringen ophalen met 'Niemand heeft je ooit gezien'In 1972 lanceerde de Belgische zangeres Helga het nummer “Niemand heeft je ooit gezien”. Destijds was dit lied ook een grote hit in Nederland. “Adrie van den Berk van Berk Music stuurde me dit nummer enkele weken geleden op . We hadden al plannen voor een nieuwe single, maar ik vond het zo toepasselijk om dit liedje te zingen terwijl je ook nog zwanger bent. Het was niet eens de bedoeling om dit als single uit te brengen. De tekst greep me erg aan en vond het zo mooi en dacht wauw…..dit is precies wat bij mij past.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Vrolijke zomerse single voor Naomi

  Vrolijke zomerse single voor NaomiEen verassend nieuw product van de Leidse zangeres Naomi. Na een succesvol jaar met vele optredens en tv-opnames in het land, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. “Ik Kan Jou Vergeten” is de titel van deze nieuwe single en geeft de zangeres een behoorlijke duw naar de volkse kant. Een vrolijk zomers nummer die geschreven is door Jeffrey Weber en geproduceerd door Laurens van Wessel die tevens de arrangementen heeft verzorgd.Een team dat begrijpt waar de kwaliteiten van Naomi liggen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Denk Denk Denk'....nieuwe single Jeronimo

  'Denk Denk Denk'....nieuwe single JeronimoOp vrijdag 18 april komt de nieuwe single van Jeronimo uit, die “Denk Denk Denk “ gaat heten. Deze single laat een hele andere kant zien van deze jonge zanger en zou volgens insiders wel eens zijn doorbraak kunnen gaan betekenen. “Denk Denk Denk”is de eerste single die wordt uitgebracht door Jeronimo bij NRGY Music van Tom Peters, die al grote namen onder zijn hoede heeft. Jeronimo is er dan ook maar wat trots op dat zijn samenwerking met NRGY Music een feit is.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mainstreet komt op voor slachtoffers pestenmet nieuwe single 'Dreamers'

  De populaire boyband MainStreet vraagt met nieuwe single ‘Dreamers’ speciale aandacht voor de slachtoffers van pesten. ‘Dreamers’ vertelt een aantal verhalen die de bandleden toegestuurd kregen via de vele berichten van fans over dit onderwerp. Om gehoor te geven aan deze problematiek richt MainStreet een landelijk forum op en waren de mannen op 15 april te gast in het BNN-KRO TV-programma ‘Dag Tegen Pesten’. Beluister hier Dreamers: http://youtu.be/bbk1Q1SsZ9QHet idee voor de single ‘Dreamers’, diein première ging op 3FM en meteen trending werd op Twitter, is ontstaan naar aanleiding van de vele brieven en berichten die Daan, Owen, Nils en Rein ontvangen van fans die slachtoffer zijn van pestgedrag. “We voelen ons zo machteloos als we al die berichten zien en willen graag helpen en iets terug doen voor de fans. We wilden iets positiefs opzetten en toen is het idee voor het liedje Dreamers en een online forum ontstaan.” MainStreet is gaan praten met instanties die zich bezig houden met de pestproblematiek. Samen met adviesbureau Kuseema heeft MainStreet het eerste landelijke mobiele forum www.dreamersforum.nl opgericht onlangs gelanceerd werd. Het forum kreeg meer dan 200 posts per uur waaruit meteen blijkt dat er behoefte is naar een forum waar jongeren anoniem verhalen kunnen delen en steun krijgen van leeftijdsgenoten als het gaat om problemen thuis, op school of in de vriendenkring.De videoclip van de single komt uit op 19 april, de ‘Nationale dag tegen pesten’. De komende tijd gaan Daan, Owen, Nils en Rein een aantal basisscholen verrassen met een bezoek in samenwerking met de stichting 'Stop Pesten Nu' om de gevolgen van pesten onder de aandacht te brengen. Daarnaast is MainStreet ambassadeur van de Stichting ‘Aandacht voor Pesten’.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zanger Cornel tekent platencontract bij Frank van Etten Producties

  Zanger Cornel tekent platencontract bij Frank van Etten ProductiesZanger Cornel heeft onlangs eenplatencontract getekend bijFrank Van Etten Producties en afgesproken dat hij 9 singles op gaan nemen. De eerste werd direct na het tekenen op 2 april jl.al opgenomen."Na een zware ballad komt er nu een echte zomer cd aan. Heerlijke vrolijke klankenwaar iedereen blij van zal worden", aldus Cornel die van plan is om twee cd presentaties te houden bijStrandtent in Hoek van Holland Beach Club Royal en bij Tapperij 't Seepaardje in Scheveningen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Waarom'...titel nieuwe single Peter la Haye

  'Waarom'...titel nieuwe single Peter la HayeDe nieuwste single van Peter La Haye met de titel 'Waarom' is een geheel eigen creatie uit zijn eigen muzikale brein. Niet alleen gezongen maar ook geschreven en geproduceerd in zijn eigen studio. Je hoort in deze track vele stijlen samen komen, stijlen waar peter vaak mee te maken heeft. Zo is er een dance beat maar ook tegelijk heeft het een volkse melodie. Samen met een live ingespeelde saxofoon wordt het een muziekaal feestje! De videoclip is opgenomen door een professionele filmcrew.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | tijger s6 vanavond luisteren mee hier groetjes jan en jannette(de blonde)
 • Plaats bericht | tijgerin van harte met sarah maak er een mooie dag van samen met henk en de fam gr gerrit en susan studio 5
 • Plaats bericht | Jacqueline nog van harte gefeliciteerd met je 50é verjaardag . groetjes Johan en Ria
 • Plaats bericht | U hoeft niet meer te stemmen op de -->> stemlinks <<-- dank u voor het stemmen de afgelopen jaren
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • zeldenrijk
  verjaardag is vandaag!
 • haarlemsemug
  dinsdag 22 april
 • Rolleman
  woensdag 23 april
 • Witte konijntje
  donderdag 24 april
 • jas
  donderdag 24 april
 • Aatsky
  vrijdag 25 april
 • sambora
  vrijdag 25 april
 • melvinjeurlink
  zaterdag 26 april

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Nieuw in de jukebox

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry