sept 23
dinsdag
 • Wederom kerstplaat van Maxime en Erwin Fillee

  Wederom kerstplaat van Maxime en Erwin FilleeZe kreeg het zingen met de paplepel ingegoten en dat is niet zo verwonderlijk, want zowel haar vader als moeder zingen. Maxime Fillee, de dochter van Willeke d’Estelle en Erwin Fillee. Met haar vader nam ze vorig jaar een kerstsingle op en nu heeft de bijna 17 jarige spontane zangeres een solo single opgenomen “Wie komt er in mijn hokkie”. Maxime heeft voor dit jaar echter nog meer plannen. Binnenkort gaat ze wederom de studio in om samen met haar vader een kerstsingle op te gaan nemen “Heel gelukkig kerstfeest”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Amanda Humme lanceert veelbelovende dubuutsingle

  Amanda Humme lanceert veelbelovende dubuutsingleAfgelopen zaterdag presenteerde Amanda Humme haar debuutsingle “Ik wil veel meer van jou” bij feestcafé D’n Henk in Prinsenbeek. “Met medewerking van Randy Watzeels, Roger Vermeer en Erwin Akkermans werd het een heel gezellig feest. Het was gezellig druk en vanaf het begin tot het eind was het één groot feest”, aldus de 43 jarige uit Breda afkomstige zangeres.Amanda besloot om na 20 jaar als zangeres in diverse coverbands te hebben gezongen de stoute schoenen aan te trekken en wilde zelf een single opnemen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Samantha Steenwijk werkt aan nieuwe single

  Samantha Steenwijk werkt aan nieuwe singleVan Samantha Steenwijk zit er een nieuwe single aan te komen. Volgens de zangeres, die het ver schopte bij Bloed, zweet en tranen is zij er druk mee bezig en zal de single nog deze herfst worden gelanceerd. De opvolger van “Hou toch van mij” die het nog steeds erg goed doet gaat een rock & roll liedje worden, erg uptempo en de zangeres zegt er een heel goed gevoel bij te hebben. “Het liedje is op mijn lijf geschreven.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Rowwen Hèze met Soulzangeressen op Clubtour

  Rowwen Hèze met Soulzangeressen op ClubtourIn september en oktober doet Rowwen Hèze samen met drie Soulzangeressen 11 clubs aan in Nederland. Het is een unieke muzikale samenwerking voor de Limburgse band die de exclusieve tour “Club America” brengt.Ibernice MacBean, Chantal Kashala en Yorlenie Delgado Faria gaan samen met de band op muzikale ontdekkingsreis tijdens Club America. Rowwen Hèze brengt nog nooit eerder gespeelde liedjes en de zangeressen laten naast Soul ook zien dat ze het Americaans machtig zijn geworden.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Feestelijke periode aangebroken voor Frans Bauer

  Feestelijke periode aangebroken voor Frans BauerOp donderdag 2 oktober 2014 start alweer de tiende theatertournee van Frans Bauer, ‘Live in Concert X’. Reden voor een feestje, want dit betekent ook dat de vrolijke zanger al bijna 20 jaar langs de Nederlandse en Vlaamse theaters toert. In deze theatershow wordt er uiteraard teruggeblikt op deze 20 jaar, maar zijn ook diverse nieuwe nummers te horen. De feestelijke periode start op vrijdag 26 september, wanneer de nieuwe single van Frans Bauer, ‘Ratatadadada’, verschijnt. Een typisch vrolijke Frans Bauer liedje, waarmee hij vooral het leven viert. De single zal op vrijdag 31 oktober worden opgevolgd door een gloednieuw album.Twintig jaar in de Nederlandse en Vlaamse theaterszijn voor Frans Bauer reden genoeg om de komende periode ook eens een aantal andere mensen in het zonnetje te zetten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Pierre Kartner verdient volgens Dennis Jones een standbeeld

  Pierre Kartner verdient volgens Dennis Jones een standbeeldTegenwoordig kennen we Dennis Jones van hits als “Pak Me Kus Me”, maar in 1974 maakte hij (toen nog onder zijn eigen naam Casper Janssen) zijn podiumdebuut als 7-jarig jochie in Theater de Lievekamp in zijn woonplaats Oss. Hij zong daar een liedje van zijn toenmalige muzikale held Vader Abraham (Pierre Kartner) en deelde toen het podium met o.a. Rob de Nijs. Verkleed als Vader Abraham, met bolhoed, brilletje en natuurlijk een lange grijze baard zong de kleine Dennis/Casper "Bedankt Lieve Ouders" van zijn LP "Zo Is Het Leven"

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Julia figureert in reclamespotje van Remia Bak en Braad

  Julia figureert in reclamespotje van Remia Bak en BraadJulia, de ene helft van het populaire duo Sarah & Julia, die vorig jaar meededen met het Junior Songfestival zit in een reclamespotje van Remia Bak en Braad. Dit spotje wordt vanaf maandag 22 september uitgezonden. In het spotje is Julia te zien als zusje van een jongetje, die een biefstukje braad. Het was niet gemakkelijk voor de jonge zangeres omdat ze vegetariër is en steeds een stukje vlees in haar mond moest doen en weer uit moest spugen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mike en Colin roepen hulp van fans in

  Mike en Colin roepen hulp van fans inHet populaire duo Mike & Colin heeftop de social media: Facebook, Twitter en Instagram hun fans opgeroepen om de titel te verzinnen voor hun nieuwe single, die binnen nu en twee weken uit gaat komen. De akoestische versie van het nummer hebben ze daarbij geplaatst en deze is ook op You Tube te vinden. Het nieuwe nummer is inmiddels kant en klaar en ingezongen. Het betreft een up tempo vrolijk liedje, die het tweetal zelf omschrijft als “Tof en modern".

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dertig artiesten bij opnamen Nationale Noot

  Dertig artiesten bij opnamen Nationale NootOp zondag 21 september vonden er weer TV opnamen plaats van de Nationale Noot in de zaal van De Rustende Jager in Nieuw Vennep. Deze keer werden er vijf afleveringen opgenomen en dat betekende dat er maar liefst dertig artiesten op de bühne stonden. De presentatie was zoals gewoonlijk weer in handen van Marco de Hollander, die er een echt feestje van wist te maken. Op geanimeerde wijze praatte hij het geheel aan elkaar en schroomde daarbij niet het publiek daarbij te betrekken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Soap rond mogelijke DAB+ doorgifte NPO Sterren.nl

  Soap rond mogelijke DAB+ doorgifte NPO Sterren.nl Er lijkt een groot juridisch steekspel te ontstaan rond de mogelijke digitale etherdoorgifte van publieke radiozender Sterren.nl via het DAB+ netwerk. Commerciële marktpartijen gaan hier niet zonder slag of stoot mee akkoord.He tumult ontstond nadat eerder deze week Daniël Dekker van AVROTROS in de media bekendmaakte dat Sterren.nl vanaf begin 2015 landelijke dekking via DAB+ gaat krijgen. Dekker is namens AVROTROS belast met leiding van Sterren.nl.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Wederom Top 100 notering voor Diana Dekkers

  Wederom Top 100 notering voor Diana DekkersMet haar door Jeffrey Heesen single ''Ik wil jou niet meer'' behaalde Diana Dekkers in de laatste maand van 2013 een 77ste positie in de Dutch Charts Top 100. Afgelopen week kwam haar jongste single "Als ik jou heb beloofd" nieuw binnen op plek 71 in dezelfde toonaangevende Top 100. Kennersuit het vak voorspelden al dat het swingende nummer met een hoog meezinggehalte hoge ogen zou gaan gooien mede door de accordeonsolo van Manfred Jongenelis.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • De Erpa's komen met nieuwe single

  De Erpa's komen met nieuwe singleFeestduo De Erpa’s (Erwin Fillee uit Haarlem en Patrick Cousijn uit Hoorn) hebben een nieuwe kraker opgenomen, welke aankomende week in release gaat.Na hun carnavalskraker van dit jaar met als titel "Wat ben je nou voor kerel, als je slecht bent voor je kind", was er behoefte naar meer. En dus werd het ‘Kom naar Amsterdam´

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Werner Redlich brengt single uit i.s.m. War Child

  Werner Redlich brengt single uit i.s.m. War ChildWerner Redlich begon met zingen - zoals veel artiesten – bij een Alkmaars kerkkoor. Later kreeg hij zangles van de bekende zangpedagoog Tom de Graaf. Zo leerde Werner o.a. Marco Borsato kennen met wie hij in 1990 i.s.m. het Noordhollands Dagblad in Oostenrijk optrad. Daarna trad hij ook op, op cruiseschepen naar o.a. Italië en Turkije. In 1995 bereikte Werner de halve finale van de Soundmixshow met het mooie lied “If you could read my mind”. Er volgde een platencontract, waarvan er 2 singles twee jaar achter elkaar verschenen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 september is dat ‘Waar is dat feestje’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. De Hilversumse zanger zit al twintig jaar in het vak maar kreeg vorig jaar een enorme carrièreboost door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Zijn nieuwe single, die is geschreven door Jeroen Englebert, is zoals de titel al doet vermoeden een echt feestnummer. De clip van ‘Waar is dat feestje’, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johan Kettenburg heeft de Oranje Kroon

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 22 september is dat ‘Waar is dat feestje’, de nieuwe single van Johan Kettenburg. De Hilversumse zanger zit al twintig jaar in het vak maar kreeg vorig jaar een enorme carrièreboost door zijn deelname aan het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen. Zijn nieuwe single, die is geschreven door Jeroen Englebert, is zoals de titel al doet vermoeden een echt feestnummer. De clip van ‘Waar is dat feestje’, waarin Johan een stukje gaat varen en daarna met een aantal dames in het nachtleven belandt, is een week lang extra vaak te zien bij TV Oran

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • Januut Budel
  Was gisteren jarig
 • jan brinks
  Was gisteren jarig
 • Gerbin
  Is morgen jarig
 • boerrik
  donderdag 25 september
 • rudy
  donderdag 25 september
 • JucieneLinda
  vrijdag 26 september
 • Lone_wolf
  vrijdag 26 september
 • Anouk
  zondag 28 september

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry