juli 01
vrijdag
 • Het bier smaakt Mooi Wark nog best

  Het bier smaakt Mooi Wark nog bestRaggende gitaren, een heerlijke boerenrocksound en teksten over bier: Mooi Wark is helemaal terug bij hun roots! De titel van de nieuwe single ‘Ik hol van zoepen’ laat precies zien wat je mag verwachten van de heren: rechttoe rechtaan teksten gezongen door Bert Koops in de typische Mooi Wark-stijl. Waarom ingewikkeld doen als de boodschap zo eenvoudig is?De jongens staan erom bekend dat ze wel wat lusten, want dat doet ze groag. De rockers zitten veel in de studio en ‘Ik hol van zoepen’ is de voorloper op het album wat naar verwachting in september uitkomt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Erik van Klinken neemt spraakmakend duet op met Boer Geert

  Erik van Klinken neemt spraakmakend duet op met Boer GeertDonderdag 30 juni 2016 gaat bij Erik van Klinken te boek als een onvergetelijke dag . Hij heeft zojuist samen met Boer Geert van ‘Boer zoekt vrouw’ het spraakmakende duet ‘Boer Geert’ opgenomen bij z’n vaste producer Jeroen Dirksen in Zaandam. Zelfs SBS6 Shownieuws en Weekblad Party waren daarbij aanwezig. Vanavond om 22.50 uur zendt Shownieuws het item uit. Volgende week verschijnt er een artikel over in Weekblad Party.Het idee voor ‘Boer Geert’ is afkomstig van tekstschrijver Bram Koning.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe liefde Evert Wolters loopt nog rond

  Nieuwe liefde Evert Wolters loopt nog rond‘Een nieuwe liefde’ is de nieuwe single van Evert Wolters. Volgens hem loopt zijn nieuwe liefde nog ergens rond.Evert Wolters zingt over ‘Een nieuwe liefde’, maar hijzelf heeft dat nog niet gevonden. “Mijn nieuwe liefde loopt nog ergens rond. Tot die tijd is het genieten van het leven op mezelf.”, zegt Evert. Genieten doet hij zeker, want hij heeft al diverse rondreizen gemaakt en kan zich volledig storten op zijn muziek.De single ‘Een nieuwe liefde’ is afkomstig van Evert Wolters zijn album ‘Vanuit mijn gevoel dat in april verscheen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Hay Bos van Café Party Centrum Bos is de leukste kroegbaas van Nederland

  Hay Bos van Café Party Centrum Bos is de leukste kroegbaas van NederlandKroegbaas Hay Bos van Café Party Centrum Bos uit Overloon mag zich 'De leukste kroegbaas van Nederland 2016' noemen. De kroegbaas kreeg van de meer dan 160 ingeschreven kroegbazen de allermeeste stemmen. De meest populaire kroegbaas van Nederland kreeg vandaag zijn titel overhandigd door Ricky Berkers van de feestact Geen Stempel.De competitie werd voor de tweede maal georganiseerd door feestact Geen Stempel en webcompany Cannonball Media.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Frank van Etten kondigt concert op 4 november 2016 in Helmond aan

  Frank van Etten kondigt concert op 4 november 2016 in Helmond aanVolkszanger Frank van Etten scoort weer grote hit! De nieuwe single 'Als een engel op mijn pad' dendert de I Tunes Top 10 binnen. En ook komt de single binnen in de Oranje Top 30 en andere hitparades. Daarmee heeft de sympathieke volkszanger Frank van Etten wederom een hit te pakken.De dansvloer is altijd vol bij vrolijke Up Tempo liedjes als 'Ik wil met je dansen' en natuurlijk wordt er massaal meegezongen bij zijn klassieker 'Leef als een zigeuner'.'Maar scoren met een echt levenslied is het mooist wat er is', aldus een blije Frank van Etten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johannes Wolters brengt met Rapper Prays een echt gevoelig liedje…

  Johannes Wolters brengt met Rapper Prays een echt gevoelig liedje…Zanger Johannes Wolters uit Hoogeveen en rapper Prays (Pieter Spijkerman) hebben samen de krachten gebundeld voor een nieuwe single. Het liedje 'Elke stap’ heeft een bijzondere betekenis voor beide mannen. Johannes met de gedachten bij z'n overleden moedertje en Pieter denkt daarbij aan z'n lieve nichtje die er helaas niet meer is. De tekst hebben de mannensamen geschreven. Voor de productie kozen ze voor de studio van Arjan Venemann. Ook op social media wordt het bijzonder gevoelige lied al veel gedeeld.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Theodoor tekent plantencontract bij het label D-River Music

  Theodoor tekent plantencontract bij het label D-River Music We schrijven 2013 aan als Theodoor in contact komt met Karl Kaspers van Kaska Producties om een bespreking te hebben over het produceren van een videoclip voor zijn debuut single "Ik ben van jou." Na een leuk gesprek blijken Theodoor en Kaska Producties niet alleen samen te gaan werken voor een videoclip, maar ook te kiezen voor het platenlabel van Kaska Producties, D-River Music. De samenwerking tussen Theodoor, zijn producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugster Nel van Olm en D-River Music blijkt een gouden formule.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Franz Joostink luidt de zomer in met 'Jij bent mijn leven'

  Franz Joostink luidt de zomer in met 'Jij bent mijn leven'Met 'Jij bent mijn leven' luidt Franz Joostink de zomer van 2016 in. Een eersteklas meezinger met zeer herkenbare zomerse klanken. Gepassioneerd als altijd brengt Franz op vrolijke wijze muziek en gevoel dichtbij.De debuutsingle van deze uit Arnhem afkomstige volkszanger, de stad die al vele talenten voortbracht en bekend is om zijn hitstudio,s en succesvolle muziekproducers. Onder leiding van de ervaren rotten van Nl.Records die Franz Joostink ontdekte en hem begeleiden produceerde ze deze single en men mag hem zeker verassend noemen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dennis Alberti laat met ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ andere kant van zich zien

  Dennis Alberti laat met ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ andere kant van zich zienMet het gezellige feestnummer ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ laat Dennis Alberti zien dat hij van alle markten thuis is. De telg uit de Alberti familie debuteerde in september 2015 met de verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’. Vrijwel alle Nederlandstalige radiostations namen het uptempo lied op in hun playlisten. Ook de opvolger ‘Geef mij nog een kans bij jou’ viel in goede aarde.Voor de tekst en de productievan ‘Geef jij de nacht nou niet de schuld’ zijn Emile Hartkamp& Norus Padidar verantwoordelijk.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single van Kevin Heiman gaat over de ups en downs in het leven

  Nieuwe single van Kevin Heiman gaat over de ups en downs in het levenDe Limburgse zanger en entertainer Kevin Heiman brengt vandaag, 29 juni, de single 'Wacht nog even' uit. De vrolijke en uptempo single gaat over de ups en downs in het leven en hoe daar op een positieve manier mee om te gaan.De single is van de hand van Olav Hesselmans, die eerder singles maakte voor o.a. Bob Offenberg, Dennie Christian en Henri van Velzen. De track werd opgenomen bij Royal Music ProductionsHet afgelopen jaar is de carrière van de jonge zanger in een stroomversnelling geraakt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Tino Martin komt met gevoelige single ‘Dat ik je zo zou missen’

  Tino Martin komt met gevoelige single ‘Dat ik je zo zou missen’ Vanaf vandaag is de nieuwe single getiteld‘Dat ik je zo zou missen’ overal te horen en te verkrijgen. De bijbehorende videoclip, die is opgenomen tijdens een uitverkocht HMH concert, wordt tegelijk gelanceerd.Het nummer is geschreven door Justin Pieplenbosch, Henny Thijssen en Johnny Sap en geproduceerd door Justin Pieplenbosch. Tino Martin: “Ik ben erg blij met mijn nieuwe single. Het is een gevoelig en eerlijk nummer en ik denk dat veel mensen deze emotie wel herkennen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Debuutsingle van Dennis van Veen geschreven door Bram Koning

  Debuutsingle van Dennis van Veen geschreven door Bram KoningHet advies van Wim Herstel om een keer mee te doen aan de bekende Amsterdamse talentenjacht ‘De Jantjes’ volgde Dennis van Veen keurig op. Als ex-geluidsman van z’n broer Bob van Veen was Dennis al redelijk bekend in ‘het muziekwereldje’ en zag een muzikale carrière wel zitten. Na de deelname aan ‘De Jantjes’ staat zijn agenda vol met optredens. Zelfs een Corendon artiestenreis naar Ibiza mocht hij meemaken.‘Ik zing nu ongeveer anderhalf jaar en heb het echt super naar m’n zin’, vertelt Dennis enthousiast.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Capuchongejongejonge'......nieuwe single van de Dikdakkers:

  'Capuchongejongejonge'......nieuwe single van de Dikdakkers:Na de inhaker ‘Zij is bi bi bi’ komt het graag geziene feestduo Anton en Hans, beterbekend als de Dikdakkers, deze zomer met een nieuwe single’Capuchonnejongejonge’, een bruisend feestnummer speciaal voor de Nederlandsezomers.‘Capuchonnejongejonge’ gaat over het typisch Nederlandse weer: het ene momentschijnt de zon en het volgende moment doe je je capuchon op tegen deregendruppels. Het mag de pret niet drukken en in plaats van erover te klagen, kunje er maar beter een dansbaar liedje vol zonnige klanken over maken!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Wimmie Bouma brengt nieuwe single uit bij nieuwe platenmaatschappij +31 Records

  Wimmie Bouma brengt nieuwe single uit bij nieuwe platenmaatschappij +31 RecordsWimmie Bouma is de eerste artiest die een single uitbrengt bij de splinternieuwe platenmaatschappij +31 Records . Het nummer ‘Dat kan jij wel’ is een Nederlandstalige bewerking van ‘Du schaffst das schon’ waarmee KLUBBB3 (Jan Smit, Florian Silbereisen en Christoff) zowel in Duitsland als Oostenrijk hoge ogen gooide. + 31 behartigt ook de boekingen en het management van Wimmie.Tijdens een optreden bij het muziekprogramma Toppers van Oranje kwam Wimmie in gesprek met Bert Schenau die hem vertelde dat hij samen met zijn partners en investeerders een nieuwe platenmaatschappij ging oprichten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Robbert ontvangt nieuwste single uit handen van Peter Beense & Django Wagner

  Robbert ontvangt nieuwste single uit handen van Peter Beense & Django WagnerEen jaar na het verschijnen van zijn debuut single “Liefde is het beste medicijn” heeft Robbert zijn nieuwe single “Samen dansen” gepresenteerd aan het publiek. Uit handen van Peter Beense & Django Wagner ontving Robbert het eerste exemplaar.Het afgelopen jaar heeft Robbert behoorlijk aan de weg getimmerd. Zo mocht hij zijn eerste single ten gehore brengen tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Alkmaar & zingt hij sinds een aantal maanden geregeld in café Bolle Jan in Amsterdam.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • ROOIE
  verjaardag is vandaag!
 • dierenliefhebber
  verjaardag is vandaag!
 • pietdeparkiet
  Is morgen jarig
 • John de promootkanjer
  donderdag 7 juli
 • Piet
  donderdag 7 juli
 • liesbeth
  donderdag 7 juli
 • jan74
  vrijdag 8 juli
 • riet
  vrijdag 8 juli

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry