aug 02
zondag
 • Aanstaande zondag special over Sieneke op TV Oranje

  Aanstaande zondag special over Sieneke op TV OranjeTV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Zondag 2 augustus zie je een TV Oranje Special over zangeres Sieneke, die vertelt over haar jeugd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor bijzonder duet

  Samenwerking van Sam Knoop met de IJslandse zanger Baddi Hall zorgt voor bijzonder duetHet is alweer even geleden dat Sam Knoop uit kwam met zijn singels "Sta eens Stil", welke hij voor zijn moeder schreef en "Leef je nu" waarin hij zijn band voorstelde. Dit keer heeft hij ervoor gekozen om een bijzondere samenwerking aan te gaan met de IJslandse zanger Baddi Hall. Laatstgenoemde zal in Nederland niet snel herkend worden maar in IJsland en Scandinavië wordt Baddi gelijk herkend als frontman van de band 'Jeff Who?'.Deze band heeft wekenlang op 1 gestaan met de hit 'Barfly'.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johannes Wolters lanceert Mag het dan zo zijn

  Johannes Wolters lanceert Mag het dan zo zijn“Mag het dan zo zijn” is de titel van Johannes Wolters' nieuwe single. Het nummer bezingt het geluk dat hem toevalt.Johannes vertelt enthousiast: “Voordat ik de studio in ging, had ik een persoonlijk gesprekje met Willie Oosterhuis. Ik wilde mijn dankbaarheid uiten. Dat het zo mag zijn, dat wij nu zo nauw samenwerken. vertelde ik Willie.”“Toen wist ik gelijk wat de belangrijkste tekstregel zou worden”, vult Willie aan. “Mag het dan zo zijn, dat het een keer meezit”.“Ik voel me een gelukkig man, ik ben blij met mijn nieuwe single en heb nu een fantastisch team om me heen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jan & Anny hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Jan & Anny hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 3 augustus is dat ‘I love the summertime’, de nieuwe single van Jan & Anny. Jan Keizer heeft dit vrolijke en vooral positieve nummer speciaal voor Anny geschreven. Een jaar geleden werd bij de zangeres borstkanker geconstateerd. Daarna heeft ze te maken gehad met vervelende behandelingen en een periode vol onzekerheid. Gelukkig is er nu goed nieuws want Anny is beter. In ‘I love the Summertime’ hoor je duidelijk het originele BZN-geluid.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single voor Eveline Cannoot

  Nieuwe single voor Eveline CannootDe zesde single voor Eveline Cannoot is een feit. De dame die 10 jaar geleden te zien was in het VTM-programma Star Academy is ondertussen geen onbekende meer in de muziekwereld. Haar nieuwe single "Kom dan bij me" klinkt heel fris in de oren en gaat inhoudelijk over het gemis van een dierbare. De videoclip en zal vanaf deze week te zien zijn op Ment tv, Anne, TV Oranje , YouTube, Facebook en andere Social media. Het wordt een drukke zomer voor Eveline. Ze vertoeft ook veel aan zee met de show van Caals in Blankenberge.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dutch Valley is jarig en trakteert op een dagje genieten in de vernieuwde Zwaluwhoeve

  Dutch Valley is jarig en trakteert op een dagje genieten in de vernieuwde ZwaluwhoeveWat is een betere manier om bij te komen van het 5 jarig jubileum van Dutch Valley dan een dagje genieten in de vernieuwde Zwaluwhoeve?Jouw Dutch Valley ticket is nu €32,50 meer waard dankzij Zwaluwhoeve. Samen trakteren zenamelijk alle kaartkopers van Dutch Valley op een super relaxte dag wellness! Want na een dagje dansen, springen en dwalen door de Vallei kan jouw lichaam die ontspanning natuurlijk goed gebruiken!Heb je nog geen kaartje? Verzeker je dan hier van een dag feesten en relaxen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Computer van Wesly Bronkhorst gehackt....

  Computer van Wesly Bronkhorst gehackt....Wesly Bronkhorstis geschrokken, en niet zo’n beetje ook. Al een jaar werkt hij keihard aan zijn nieuwe album. “Ik heb bewust veel tijd in het schrijven en produceren van nieuwe liedjes gestoken,” vertelt de Amsterdamse zanger. “Nu wil ik daar nog niks over kwijt, want ik zit nog in de afrondende fase en wil straks mijn fans verrassen. Dat verdienen ze. Maar toen bleek opeens mijn computer gehackt! Eén of andere gek kon bij al mijn documenten en bestanden. En dus ook bij mijn nieuwe album.”

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maurice Hermans brengt persoonlijke hommage aan zijn vader met muzikale theatershow

  Maurice Hermans brengt persoonlijke hommage aan zijn vader met muzikale theatershow Dit seizoen wordt er een hele bijzondere en persoonlijke hommage gebracht aan één van Nederlands grootste theaterpersoonlijkheden: Toon Hermans. Speciaal voor zijn vader heeft dichter en zanger Maurice Hermans de muzikale voorstelling Zo’n Toon geschreven. Samen met zangeressen Ellen Evers en Esmée Dekker en een live-band onder leiding van Harrie Herfst jr. trakteert Maurice op een heerlijke avond vol liedjes, verhalen en anekdotes. Met Zo’n Toon geeft Maurice een blik achter de schermen van zijn vaders Onemanshows en bonte leven. Natuurlijk komen er vele hits voorbij, maar ook is er ruimte voor minder bekende of zelfs nooit eerder uitgebrachte pareltjes uit Toon’s rijke repertoire. Het belooft een mooie voorstelling te worden. “We maken er een geweldig groot feest van!”, aldus Maurice Hermans.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 62ste editie van de Hel van de Pin op dinsdag 4 augustus in Wouwse Plantage

  62ste editie van de Hel van de Pin op dinsdag 4 augustus in Wouwse PlantageAanstaande dinsdag barst voor de 62ste keer de `Hel van de Pin` los in Wouwse Plantage. Tijdens en na de leukste en gekste wielerkoers, bekend om de fietsen met de platte sturen en de spektakelrit verzorgt De Commerce Kruisland het entertainmentprogramma en horeca.Hier zijn wij zeer trots op en pakken daarom groots uit met een compleet programma vanaf 13.00 uur tot in de late uurtjes. Bij en onder het grote overdekte feestplein met discoverlichting in het centrum van de Wouwse Plantage is er amusement voor jong en oud met entertainment en live artiesten. Suzie Roose, Manuela Rokven, Laura Ross en Adje Ambiance zullen in het voorprogramma samen met Feestdj Jelle`s staan van Neerlands beste feestdj DJ Jerome (Sex met die Kale). De kermis zal ook op volle toeren draaien.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Veel aandacht voor Grachtenfestival bij Brava

  Veel aandacht voor Grachtenfestival bij BravaHet Grachtenfestival Amsterdam is een van de meest aansprekende festivals van Nederland, met concerten van jong muzikaal talent op tal van bijzondere locaties in de hoofdstad. Dit jaar wordt het Grachtenfestival gehouden van 14 t/m 23 augustus. Cultuurzender Brava zendt als mediapartner reportages uit waarin de kijker op de hoogte wordt gebracht van alles wat er speelt rond het festival. De Grachtenfestival Reports zijn gedurende het festival elke dag te zien om 18.00 uur en worden herhaald om 20.30 uur.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zomer van 2015 vooralsnog zonder zomerhit

  Zomer van 2015 vooralsnog zonder zomerhitDe zomer van 2015 heeft nog geen duidelijke zomerhit opgeleverd. Voorhet eerst in jaren is er deze zomer geen nummer dat er met kop en schouders bovenuitsteekt. Dat blijkt uit de tussenstand van de Zomerse 50, de jaarlijkse hitlijst met depopulairste zomerhits ooit gemaakt. “Er zijn wel nummers van dit jaar die punten krijgen,maar een echte uitschieter zit daar nog niet bij”, vertelt Martijn de Lange, initiatiefnemervan de hitlijst.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique op 7 november 2015

  Fanclubdag Clown Jopie en Tante Angelique op 7 november 2015Op zaterdag 7 november 2015 vindt deachttiende editie van de Clown Jopie & Tante Angelique Fanclubdag plaats bijAlcazar Events te Puttershoek. Met de show “Liedjes Circus” gaan Clown Jopie en Tante Angelique hun 25 jarig artiesten jubileum vieren. Natuurlijk heeft het bekende kinderduo ook gasten uitgenodigd zoals Piet de Kanariepiet en de Knuffels komen ook. Alle grote hits van de bekende clown en zijn vrolijke tante komen voorbij in het “Liedjes Circus”. De kindervoorstelling van Clown Jopie en Tante Angelique' start ‘s middags om 15.00 uur. De zaal gaat open om 14.30 uur. Clown Jopie en Tante Angelique verheugen zich nu al.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Hein Simons exclusief bij Startup Events

  Hein Simons exclusief bij Startup EventsPer 1 augustus 2015 zal Startup Events de exclusieve boekingen gaan verzorgen voor de levende legende Hein Simons, de man van 60 miljoen geluidsdragers.Op 12 augustus 2015 hoopt Hein Simons 60 jaar te worden. Hier zal veel aandacht aan worden besteed via de Duitse en Nederlandse media. Zo zal hij te gast zijn in het populaire ARD programma 'Immer wieder Sontag' en tal van radio en Tv shows in heel Europa.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Valencia feesten op 15, 16 en 17 augustus in het Belgische Meer

  Valencia feesten op 15, 16 en 17 augustus in het Belgische MeerOp zaterdag 15, zondag 16 en maandag 17 augustus organiseert Radio Valencia wederom de jaarlijkse Valencia feesten in het Belgische Meer. De zaterdagavond staat in het teken van deValencia feestparade. In de grote feesttent zullen vanaf 20.00 uur optredens zijn van: Nadine, Cliff Rilly, Trisha, Dennie Damaro, de Melando’s, Lissa Lewis, Manfred Jongenelis, Franky Hayse, Jo Vally, Wim Leys, Sugarfree & Swoop. Op zondagmiddag opnieuw een keur aan regionale artiesten. Vanaf 13.30 uur oa. optredens van Dirk Dekkers, Yoeri Rijpers, Monique Heegen, Peter White, Angelique van Elteren, Mark van Overveld, Saskia Damen, Roy Geerts, Bjórn Litjes, Erwin Brands, Martijn Kerstens, Jan Koevoet, Toon Hellemons, Monique Schellekens, Mister Nightlife, Frank Smeekens, Thom Coppens, Marco Kanters, Berry DaamenenJessica Malfait.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mieke & Luc Van Meeuwen lanceren Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou

  Mieke & Luc Van Meeuwen lanceren Ik zou niet weten wat ik liever hebben wouHet is 1961 als Eddie Hodges wereldwijd een enorme hit scoort met "I'm gonna knock on you door". Dit aanstekelijke lied is getransformeerd tot het duet "Ik zou niet weten wat ik liever hebben wou" van Mieke en Luc van Meeuwen. De single is nog maar enkele dagen op de markt en verschijnrt zowel in Nederland als in Vlaanderen in de meeste draailijsten op de radio. Luc van Meeuwen wist, met zijn Ode aan Bobbejaan Schoepen, zich wekenlang verzekert van een plaatsje in de Vlaamse top 50 en tipparade.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | H J van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij namens octo en bloemenelfje groetjes
 • Plaats bericht | hendrik-jan van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag groeten van de wiekeboer en cinderella
 • Plaats bericht | We zijn ook te vinden op faceboek en op Twitter voeg ons toe en blijf op de hoogte
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • ans meinders
  verjaardag is vandaag!
 • Blacklight Team
  Is morgen jarig
 • Elise Mulder
  Is morgen jarig
 • studio7hammerbrink
  Is morgen jarig
 • henkenmarja
  dinsdag 4 augustus
 • JaRa
  vrijdag 7 augustus
 • Ellen8859
  zaterdag 8 augustus
 • joepke
  zaterdag 8 augustus

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry