dec 18
donderdag
 • Volgend jaar weer een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert

  Volgend jaar weer een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcertVrijdag 19 december aanstaande geven Nick & Simon een bijzonder kerstconcert in de Rotterdamse Ahoy. De mannen hebben besloten omvolgend jaar weer met een ‘Christmas With.. Nick & Simon’ kerstconcert. Deze zal op zaterdag 19 december 2015 plaatsvinden en heet ‘I am Dreaming of a White Christmas’. Ook dit concert wordt een muzikale kerstshow, waarbij Nick & Simon met hun eigen top band en diverse gastartiesten een onvergetelijke avond zullen gaan verzorgen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Tweede single voor Margretha van de Laar een feit

  Tweede single voor Margretha van de Laar een feitNa het toch wel verrassende succes van de debuutsingle “Het Kleine Geluk” van Margretha van de Laar isbesloten om de opvolger “Neem mijn hand” nog voor de kerst nog uit te brengen. Het is een gevoelig nummer dat geheel past in de tijd van het jaar.Ook achter dezesingle zit haar vaste productie team die bestaat uit Robin van Beek en Tjeerd van Zanen die tevensgevraagd zijn om een compleetalbum voor haarte produceren. Waarschijnlijk zaldeze zal midden volgend jaar verschijnen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Artist & Company lanceert het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit

   Artist & Company lanceert het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan SmitOp 30 januari brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, dat 23 januari als single in release gaat.Het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, liedjes geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit, is op dit moment een daverend succes.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Artist & Company lanceert in januari 2015 het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit

   Artist & Company lanceert in januari 2015 het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan SmitOp 30 januari brengt Artist & Company het album ‘Recht uit m’n Hart - Ballades’ van Jan Smit. Op het album staan de 20 mooiste ballades van de afgelopen jaren, waaronder ‘Laura’, ‘Cupido’ en ‘Niemand Zo Trots Als Wij’. Aan deze ballades is het zelfgeschreven gevoelige nummer ‘Recht Uit M’n Hart’ toegevoegd, dat 23 januari als single in release gaat.Het project ‘2 Kleine Kleutertjes’, liedjes geschreven door Jan en gezongen door zijn zus Monique Smit, is op dit moment een daverend succes.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 11e carnavalssingle voor Niek & Danny

  11e carnavalssingle voor Niek & DannyHet carnavalsduo Niek & Danny presenteert op 28 december hun 11e carnavalssingle. Dit lustrum is een mijlpaal voor de zangers die elk jaar opnieuw weer een carnavalsnummer uitbrengen.Het Bossche duo won met de tien vorige nummers al vele prominente Brabantse prijzen. Zo werden ze bij de 8FM verkiezing van carnavalskraker van het jaar, twee maal winnaar en twee maal tweede.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Paul de Laat gaat voor carnavalshit met “Siliconen bumpers”?!”

  Paul de Laat gaat voor carnavalshit met “Siliconen bumpers”?!” Ieder jaar is hij weer van de partij met een carnavalshitje, maar dit jaar kan het zomaar uitgroeien tot dé carnavalshit van 2015. We hebben het over de nieuwe extroverte hit van Paul de Laat: “Siliconen Bumpers”! Een knotgekke plaat met een zeer aanstekelijke melodietje met mega hitpotentie! Zo wordt het nummer omschreven door de kenners die deze single massaal tippen als carnavalskraker! Het nummer zit vol met humor en is geschreven en geproduceerd door producer André Kooiman.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maak kans bij RADIONL op een huiskamerconcert van Joey Hartkamp

  Maak kans bij RADIONL op een huiskamerconcert van Joey Hartkamp In samenwerking met RADIONL gaat Joey Hartkamp een optreden geven bij iemand thuis die te maken heeft met de verschrikkelijke ziekte kanker.Op deze manier probeert Joey nog meer aandacht te vragen voor KWF Kankerbestrijding en zijn actie. En natuurlijk hoopt hij hiermee de betrokkenen troost en kracht te bieden in deze oneerlijke strijd.De opbrengsten van de nieuwe single “Jij” van Joey Hartkamp gaan volledig naar de KWF Kankerbestrijding.Lees hier wat je ervoor moet doen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Django Wagner presenteert z'n eerste Dinershow op 25 januari 2015

  Django Wagner presenteert z'n eerste Dinershow op 25 januari 2015Op zondag 25 januari 2015 presenteert Django Wagner zijn eerste Dinershow bij Restaurant "De Zwaan", Markt 9 in Son. Het is dé perfecte gelegenheid om samen met Django en een aantal gastartiesten waaronder Sieneke een geweldige middag te beleven. De aanvang is vanaf 15.00 uur en het einde staat gepland om 20.00 uur. Het belooft een fantastische show te worden met een heerlijk vijf-gangendiner, entertainment en drankjes. De Paulus Schäfer Band zal het geheel muzikaal begeleiden. De dresscode is gala. Kaarten kosten € 99.00 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Restaurant de Zwaan in Son (Telefoon 0499- 471286) & bij de Berk Music Shop in Eindhoven. Daarnaast zijn ze online te bestellen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Oranje Top 30 nu ook bij RADIONL

  Oranje Top 30 nu ook bij RADIONLDe Oranje Top 30, de enige Nederlandse hitparade die nog landelijk op televisie en radio wordt uitgezonden, is met ingang van vrijdag 19 december a.s. ook te horen bij de commerciële radiozender RADIONL. Elke vrijdag presenteert DJ Taeke Wouda van 17.00 tot 18.00 uur een overzicht van het beste uit de Oranje Top 30.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gezellige meezinger van Jan Koevoet

  Gezellige meezinger van Jan Koevoet‘Ja, doen pa’, was meteen de reactie van zijn dochter, steun en toeverlaat, aan wie Jan Koevoet bij het schrijven van ‘Als je niet bij me bent’ de eerste zinnen en klanken liet horen. ‘Een vrolijke meezinger,waar je zo de polonaise mee in gaat’, was haar mening. Het is de derde nieuwe single die de zanger dit jaar uitbrengt en in het rijtje past van eerdere succesvolle liedjes als ‘En ineens dan heb je ’t weer’ en ‘Stapelgek op jou’. De nieuwe single ‘Als jij niet bij me bent’ is via de legale download portals verkrijgbaar.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Yoeri L'Abée vraagt 'zijn' Patricia ten huwelijk

  Yoeri L'Abée vraagt 'zijn' Patricia ten huwelijkYoeri L'Abée verblijft momenteel met het spraakmakende rondreizende muziekspektakel "Sterren on tour" in het Duitse Melle. Samen met Jannes, Mike & Colin, Grad Damen, Helemaal Hollands, Joey Hartkamp en Emile Hartkamp neemt hij deel aan de Kerstreis. Nadat het gezelschap vanmiddag terugkeerde van de kerstmarkt uit Münster liet de 23 jarige zanger uit Etten-Leur het bad vollopen. Hij had de gehele badkamer volgezet met brandende kaarsjes en schonk champagne in, nam een slok, en vroeg vervolgens z'n vriendin Patricia ten huwelijk.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gordon geeft ouderen geweldige kerst in Blushing

  Gordon geeft ouderen geweldige kerst in BlushingOngeveer 100 ouderen krijgen op 24 december dankzij Gordon de kerst van hun leven in Coffee & Tea salon Blushing.Monique Wolfkamp van het Nationaal Ouderenfonds was blij verrast toen Gordon zijn plan opperde. “In Nederland zijn veel ouderen eenzaam, vooral tijdens de kerstperiode. Zij brengen deze dagen in stilte en eenzaamheid door. En dat terwijl het lijkt of verder iedereen gezellig feest viert. Geweldig dat Gordon zo’n mooi kerstcadeau geeft aan deze ouderen!”

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mariah Carey profiteert van haar valse noten in Winterse 50

  Mariah Carey profiteert van haar valse noten in Winterse 50De valse noten van Mariah Carey onlangs bij een kerstconcert in New York hebben haar nu toch wat goeds gebracht. Haar kersthit All I want for Christmas is you maakt een sprong in de Winterse 50 van plek 4 naar 2. Het liedje is daarmee de op een na populairste kersthit ooit. Het populairst is nog steeds Last Christmas van Wham, zo blijkt uit de nieuwste Winterse 50.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Naomi's grootste droom werd werkelijkheid

  Naomi's grootste droom werd werkelijkheidVoor de Leidse zangeres Naomi is haar grootste droom werkelijkheidgeworden. Dankzij vele stemmen is zij de winnares geworden van “De Slag Om HetPiratenfestijn” en mocht zij gisteravond voor 27000 mensen optreden bij HetMega Piratenfestijn in het Gelredome. De collega's van Sterren.nl hebbenNaomi de hele avondgevolgd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • André Pronkt zoekt figuranten voor clipopname op 28 december 2014

  VanAndré Pronk verschijnt in januari een nieuwe carnavalskraker getiteld "Had je mij gebeld". André is opzoek naar figuranten voor de videoclip die op zondag 28 december 2014 wordt opgenomen bij Café "De Zak" te Overzande in Zeeland. Figuranten kunnen zich opgeven Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Stuur naast je persoonlijke gegevens ook even een foto mee.We kennen André natuurlijk van diverse audities op de Nederlandse televisie. maar dat is voorlopig even van de baan. Momenteel geeft hij veeloptredens in het land.en vooral tijdens carnaval is zijn agenda goed gevuld.Voor meer informatie kijk je op www.andrepronk.nl of bel 06-37347243

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • grietje
  zondag 21 december
 • siep
  zondag 21 december
 • Studio 8
  maandag 22 december
 • dutmooi
  maandag 22 december
 • frankie deventer
  maandag 22 december
 • cinderella
  dinsdag 23 december
 • maria
  dinsdag 23 december
 • marietje
  dinsdag 23 december

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry