mrt 03
dinsdag
 • Derde feestavond Radio Hunebedje op 4 april in Stadskanaal

  Derde feestavond Radio Hunebedje op 4 april in StadskanaalInternetstation Radio Hunebedje organiseert op zaterdag 4 april 2015 hun inmiddels derde grote feestavond bij Partycentrum Gossen, Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. Omdat de internetpiraat een warm hart toedraagt aan de Stichting Hartedroom doneren ze € 2.50 van de entreeprijs aan deze organisatie. Meewerkende artiesten zijn: Wilma Fieten, Jordy Weijler, Wim & Diana, Kevin Heimen, Dominicus, Wim Schurer, Zanger Bob, Harmke, Wendy, Roel van Yperen, Wiebe van den Bosch en Wiep Veenstra. De aanvang is vanaf 20.00 uur en de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur. De entree bedraagt € 7.50. Kaarten zijn te reserveren via froskam@home.nlDaarnaast lanceert het radiostation hun eerste album met daarop artiesten die volgens Frits Roskam altijd voor hen klaarstaan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Edison Popprijs 2015 voor Django Wagner

  Edison Popprijs 2015 voor Django Wagner In de categorie Volksmuziek heeft Django Wagnervoor zijn album 'Samen' de Edison Popprijs 2015 weten te bemachtigen.Het warme stemgeluid van Wagner is volgens de jury 'inmiddels onmisbaar in het Nederlandse muzieklandschap'. "Zijn zigeunersound een welkome verrijking." De uitreiking vond zojuist plaatsin The Harbour Club Amsterdam.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Christoffs album 'Altijd Onderweg' goed voor platina

  Christoffs album 'Altijd Onderweg' goed voor platinaNa de single ‘Onze Vader’ en de dubbel-cd ‘Back to Back: Will Tura & Christoff’ , lanceert Christoff nu een nieuwe single van zijn recentste soloalbum ‘Altijd Onderweg’. Het album, dat in de zomer van 2014 werd uitgebracht, is ondertussen één van de vele successen die Christoff aan zijn staat van dienstmag toevoegen. De zanger kreeg voor de cd een gouden award overhandigd tijdens Radio 2 Zomerhit 2014 en nu heeft ‘Altijd Onderweg’ met meer dan 20,000 verkochte exemplaren ook de platina status behaald.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bas Hutten komt met debuutsingle

  Bas Hutten komt met debuutsingleDe uit Tilburg afkomstige zanger Bas Hutten staat al een aantal jaren op de planken en heeft zo al aardig wat bühne ervaring opgedaan. Nu maakt hij de volgende stap in zijn carrière met het uitbrengen van zijn eerste eigen single. Het catchy feestnummer met de titel “te jong” past perfect bij de sympathieke brabander. "Het liedje heeft een lekkere beat waarmee je een feestje kan bouwen” zegt de trotse zanger over zijn nieuwe single. Voor de productie tekende producer André Kooiman die er een nummer met een enorme hitpotentie van heeft gemaakt!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • RADIONL viert tienjarig jubileum samen met MPF op 13 juni in Nieuwleusen

  RADIONL viert tienjarig jubileum samen met MPF op 13 juni in NieuwleusenEr komt een groot gezamenlijk jubileumfeest van RADIONL en het Mega Piraten Festijn op zaterdag 13 juni a.s. in het Overijsselse Nieuwleusen. Dat is vandaag bekendgemaakt in de live uitzending van RADIONL, op de dag dat de volkse muziekzender precies tien jaar bestaat. Omdat het Mega Piraten Festijn dit jaar haar honderdste editie viert, is besloten beide jubilea aan te grijpen voor een Hollands muziekfeest dat zijn weerga niet kent.Daarbij zal worden opgetreden door een groot aantal Nederlandse topartiesten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • LenteLive viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 haar tiende verjaardag

  LenteLive!, het grootse muziekspektakel waarbij de lente en het nieuwe tentfeesten seizoen wordt ingeluid, viert op zaterdag 11 en zondag 12 april 2015 alweer haar tiende verjaardag. Het belooft dan ook een fantastische editie te worden waarbij dit jubileum groots gevierd wordt. De spectaculaire festivaltent zorgt voor het ultieme lente gevoel en ook deze editie is er weer gezorgd voor een uiterst gevarieerde line-up voor zowel jong als oud.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Alle 13 Jaanke stopt ermee

  Alle 13 Jaanke stopt ermeeAlle 13 Jaanke gaat stoppen. Na bijna 12 jaar is dit in goed overleg besloten. Ciska Cigaret (Petra Schipperen), Guan ta na Mera (Gino Schipperen) en Knee de Grote (Corné den Ridder) kijken terug op een fantastische periode met veel bijzondere momenten. Wat jaren geleden terug startte als een éénmalig bedoeld muzikaal geintje, groeide uit tot een veelgevraagde Smartlappen-Feest-Act. In het hele land werden succesvolle optredens gedaan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • RADIONL presentatoren delen maandag 2 maart gebak uit op diverse locaties

  RADIONL presentatoren delen maandag 2 maart gebak uit op diverse locaties2015 is een jubileumjaar voor RADIONL. Het zeer populaire radiostation viert namelijk hun 10 jarig bestaan. En wie jarig is trakteert. Daarom gaan alle presentatoren maandag 2 maart het land in om onder de luisteraars gebak uit te delen. Natuurlijk nemen ze ook de felbegeerde stickers, pennen en andere leuke hebbedingen mee. En,…..gratis kaarten voor een te gek verjaardagsfeest later dit jaar! Kom langs op één van onderstaande locaties en lukt dat niet? Geen nood! Alles is live te volgen op RADIONL

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Joep Peeters van de Twee Pinten overleden

  Joep Peeters van de Twee Pinten overledenJoep Peeters is in de nacht van vrijdag op zaterdag op 88-jarige leeftijd in zijn woonplaats 's Hertogenbosch overleden. Joep vormde samen met Wim Kersten van 1969 tot 1974 duo 'De Twee Pinten' en scoorden hit na hit waaronder "Bij ons staat op de keukendeur" en "Geef mij de liefde en de gein". In 1974 gooide Wim Kersten de handdoek in de ring en nam Rein Matrona tot 1980 zijn taak over. In 1984 begon Joep Peeters opnieuw met Theo van Veghel. Op maandag 28 januari 2008 was hun laatste optreden tijdens het TROS Muziekfeest in 's-Hertogenbosch.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Special rond Peter Beense aanstaande zondag op TV Oranje

  TV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. Ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden. Komende zondag 1 maart zie je een special over Peter Beense. TV Oranje reist naar Amsterdam voor een interview bij de populaire volkszanger thuis. Vanzelfsprekend brengen we ook een bezoekje aan zijn vermaarde feestcafé bij het Rembrandtplein.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Pascal Redeker heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 maart is dat ‘Twee Bruine Ogen’, de nieuwe single van Pascal Redeker. Samen met zijn vaste producer DJ Maurice heeft Pascal een oud nummer van André Hazes in een nieuw jasje gestoken, compleet met een bigband-achtige sound. Het is een echte meezinger geworden, die mooi aansluit op zijn deelname aan het televisieprogramma Bloed, Zweet en Tranen. In de clip, die werd opgenomen in een intiem theater, spelen veel bekende collega’s een gastrol waaronder : Allan Hoekman enDanny Froger.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Debuutsingle voor Enrico Moes

  Debuutsingle voor Enrico MoesDe 19-jarige Enrico heeft afgelopenwoensdag zijn debuutsingle 'Kom maar, ga mee!' officieel uitgebracht. De uitbater van café ’t Poortje in Apeldoorn wilde zijn plaatsgenoot helpen met zijn carrière en bood aan een single voor hem te financieren. “Kunnen we niet een keer een singeltje opnemen?”, zei Saskia van de Werfhorst, uitbater van het café. Dat hoefde hij geen twee keer te zeggen. Een professionele zangcarrière is de droom van Enrico. Van jongs af aan is hij al bezig met zingen en hij hoopt nu met een eigen single meer naamsbekendheid op te kunnen bouwen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Sugarfree lanceert op 9 maart 'Liefde Huilt, Liefde Lacht'

  Sugarfree lanceert op 9 maart 'Liefde Huilt, Liefde Lacht' Gildy Florusen Nathalie Prinszijn allang geen onbekenden meer in de Vlaamse en Nederlandse showbizzen behoren tot de nieuwe generatie Vlaamse topartiesten. Vier jaar geleden brachten ze onder de naam Sugarfree hun eerste single uit en scoorden ondertussen al heel wat hits o.a. “De Wind Fluistert Jouw Naam”, “Kus Me Zacht”, “Geef Er Een Lap Op”, “Zeg ‘ns Jongen” en “Macarena”. Ook hun vorige single “Samen Sterk” deed het bijzonder goed en stond maar liefst 15 weken in de Vlaamse Ultratop 50.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Wederom gezellige single van Jan van Est

  Wederom gezellige single van Jan van EstJan van Est weet als geen ander om het publiek te vermaken met z’n gezellige feestmuziek. Z’n nieuwe single 'Zing, Drink, Dans'is een cover van het welkende lied ‘Beautiful Sunday’ waarmee Daniel Boode begin jaren 70 een wereldwijd succes had. “Ik liep er al heel lang mee om een uitvoering van dit lied te maken in mijn stijltje. Met het nodige blaaswerk, het accordeonnetjes, het iets hogere tempo en de pakkende tekst is het precies geworden zoals ik me had voorgesteld, vertelt Jan.De tekst is geschreven door een vriend van Jan, namelijk Marinus Lareman.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • RADIONL gaat jubileum uitgebreid vieren

  RADIONL gaat jubileum uitgebreid vierenMaandag 2 maart bestaat muziekzender RADIONL precies tien jaar. Dat zal uitgebreid worden gevierd bij de zender, die in grote delen van Nederland succes heeft met vooral Nederlandstalige muziek. De presentatoren rijden de hele dag door het uitzendgebied en verzorgen hun programma’s vanaf diverse locaties. Rond 13.00 uur zal bekend worden gemaakt waar en wanneer het grote jubileumfeest van RADIONL zal plaatsvinden.Het hele verdere jaar zal RADIONL op diverse manieren invulling geven aan het jubileum.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Janus proficiat met je verjaardag maak er een leuke dag vaan aangeboden door Jan Honnef uit Brunssum.
 • Plaats bericht | Janus van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij namens octo en bloemenelfje groetjes
 • Plaats bericht | janus van harte gefeliciteerd met jouw verjaardag vele jaren erbij de wiekeboer en cinderella
 • Plaats bericht | We zijn ook te vinden op faceboek en op Twitter voeg ons toe en blijf op de hoogte
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • Janus
  verjaardag is vandaag!
 • aliemulder
  verjaardag is vandaag!
 • luuk brommer
  verjaardag is vandaag!
 • jordibek
  Is morgen jarig
 • tonniew
  vrijdag 6 maart
 • Dre en Jacq
  zaterdag 7 maart
 • larspardijs
  zaterdag 7 maart
 • Dineke48
  zondag 8 maart

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry