sept 05
zaterdag
 • Aanstaande zondag special over Corry Konings op TV Oranje

  Aanstaande zondag special over Corry Konings op TV OranjeTV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 6 september zie je om 20.00 uur een TV Oranje Special over Corry Konings. Zij leidt TV Oranje rond door haar huis, waarin haar gouden platen een prominente plek innemen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Tino Martin management uitgebreid met John van Katwijk

  Tino Martin management uitgebreid met John van KatwijkStudio One is verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015het management team van Tino Martinis uitgebreid met John van Katwijk.John is een ervaren kracht, die betrokken was bij de ontwikkelingvan vele grote muziekcarrières. Zo was hij ondermeer de architect van desuccessen van René Froger en Glennis Grace. Zowel als manager, alsmedecomponist en producer, heeft hij talloze grote hits achter zijn naam en washij de grondlegger van stadionconcerten met Nederlandse artiesten.Johnny Sap, directeur van Studio One, hoopt door deze toevoeging, met Tino Martinde volgende stap te kunnen zetten, naar een verdereprofessionalisering en uitbouw van Tino Martinals landelijk fenomeen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ladies of Soul staan in 2016 in het Sportpaleis Antwerpen

  Ladies of Soul staan in 2016 in het Sportpaleis Antwerpen Na de succesvolle show begin dit jaar van de Ladies of Soul featuring Natalia in de Lotto Arena, zet het Vlaamse succes van de dames zich voort. Op 19 februari 2015 staan Glennis Grace, Edsilia Rombley, Berget Lewis en Candy Dulfer opnieuw, samen met hun Vlaamse collega en powerlady Natalia, in Antwerpen. Dit maal op het podium van het grotere Sportpaleis in Antwerpen.Het eerste concert van de Ladies of Soul featuring Natalia in 2015 was in een mum van tijd uitverkocht en de recensies na afloop waren lovend.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Wesly Bronkhorst heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 7 september is dat ‘Zo Verwend’, de nieuwe single van Wesly Bronkhorst. Het nummer is geschreven op de melodie van 'Those Were The Days' van de Britse zangeres Mary Hopkin, die er in 1968 een nummer één hit mee scoorde in Nederland. Producer Manfred Jongenelis heeft het liedje in een eigentijds, uptempo jasje gestoken. 'Zo Verwend' zal verschijnen op het nieuwe album van Wesly, waarvan de release gepland staat op 21 november.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Tekst uit rouwkaart inspireert Marjan Roosemalen tot schrijven van ‘Mijn kameraad’

  Tekst uit rouwkaart inspireert Marjan Roosemalen tot schrijven van ‘Mijn kameraad’Marjan Roosemalen kreeg afgelopen jaar een rouwkaart waarin de woorden ‘Lachen moet, huilen mag’ haar aandacht kreeg. “Op dat moment heb ik alles van me af geschoven en heb een tekst geschreven. Daarmee ben ik naar de Artiestenclub in Amsterdam gegaan en kreeg hulp van Henk Wolleswinkel. Hij heeft de muziek gemaakt van het pakkende nummer ”Mijn Kameraad", vertelt Marjan."Vervolgens toog ze naar de studio van Arnold Muhren in Volendam alwaar de single is opgenomen. “Om het plaatje compleet te maken zocht ik contact met William te Kate.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • RADIONL wordt overspoeld met vragen over DAB+

  RADIONL wordt overspoeld met vragen over DAB+Sinds 1 september 2015 zijnRADIONL en haar zusterzendersWaterstad FM, Freez FM en Joy Radio viaDAB+ te ontvangen. Zo heb je altijd en overal de beschikking over een ruisvrij ontvangst. De speciale digitale ontvanger die in de webshop van RADIONL verkrijgbaar is,stelt na een éénmalige installatie scan direct haarscherp af op het gewenste radiostation. Daarnaast kan Digital Radio+ aanvullende informatie leveren, waaronder beeldmateriaal. RADIONL directeur Nico Silvius meldt dat dereacties op DAB+ op het kantoor in Sneek overweldigend zijn.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single, nieuw album en nieuwe tour voor Guus Meeuwis

  Nieuwe single, nieuw album en nieuwe tour voor Guus Meeuwis'Na een jubileumjaar waarin ik veel dromen verwezenlijkt zag worden, was er het verlangen nieuwe muziek te maken en weer vooruit te kijken. Vol trots kan ik nu mijn nieuwe album en gelijknamige tournee "Morgen" aankondigen', laat Guus Meeuwis weten.Het album komt uit op 9 oktober 2015 en detournee gaat in januari van start en eindigt op 16 mei 2016 in Koninklijk theater Carré. De nieuwe single "Dankjewel" wasgisteren voor het eerst te horen bij RTL Late Night.Ondanks het drukke schema dit jaar verliep de totstandkoming van het album ontspannen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Patrick Willemse volgt advies van Frans Bauer op

  Patrick Willemse volgt advies van Frans Bauer opEen gesprek met Frans Bauer ligt aan de basis van de nieuwe single ‘Laat mij vanavond met jou dansen’. “Tijdens een studiobezoek aan het Vlaamse radiostation VBRO, waar ik ter promotie was van m’n vorige single ‘Jij zit in m’n hart’ kwam ik gesprek met Frans Bauer. Omdat Frans al heel wat jaren meeloopt in het artiestenwereldje luisterde ik goed naar zijn tips’, vertelt Patrick.De ex deelnemer van de Soundmixshow kreeg van Frans de tip mee om contact op te nemen met producer Laurens van Wessel die in Zegge Studio ’69 runt. “

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Chantal Janzen en Woezel & Pip vragen aandacht voor taalontwikkeling

  Chantal Janzen leest op 8 september in Amsterdam voor bij Jeugdtheater De Krakeling aan 50 kinderen. Ze zal voorlezen uit een speciale uitgave van het verhaal Circus Woepi uit de voorleesbundel “Samen spelen!” van Woezel & Pip. Hiermee geeft ze het goede voorbeeld, want voorlezen is behalve een leuk moment samen met je kind, ook belangrijk. Kinderen hebben een stimulerende taalomgeving nodig om hun taalvaardigheden te ontwikkelen en eventueel laaggeletterdheid op latere leeftijd te voorkomen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Unity NL on tour 6 september in park de Houtkamp in Leiderdorp

  Unity NL on tour 6 september in park de Houtkamp in LeiderdorpTijdens de Vriendenfeesten in park de Houtkamp in Leiderdorp zalradiozender Unity NL aanwezig zijn met Unity NL on Tour. Tussen 13.30uur en 18.15 uur treden er meer dan achttien artiesten op en wordt ereen kinderdisco georganiseerd. Het podium staat midden in het park en isgratis te bezoeken. Unity NL on Tour start om 13.30 uur met eenkinderdisco, aansluitend zijn er optredens van: Dean Saunders, GinoGraus,Pierre van Dam,Ray Benjamin,Robert Pater,Theodoor,Erwin Akkermans,Mark Rijs,Naomi,Anno Britting,John Zoet,Ray van derHeiden,Carina Lemoine,Rick Melissen,4 Party,Randy Blommaert enFrancois Pieters.De Leiderdorpse zanger Rick Melissen gaat hier ook zijn eerste eigensingle presenteren aan het publiek.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Alessandro Fandag in Hillegom

  Alessandro Fandag in HillegomOp zaterdag 19 september 2015 organiseren AC media en Alessandro Fanclub Official voor het eerst een exclusieve fandag van 16.00 uur tot 18.00 uur in Villa Flora gevestigd aan de Hoofdstraat 55 te Hillegom. Deze fandag is gratis toegankelijk en voor iedereen, dus niet alleen voor leden van de fanclub. Op deze dag is het mogelijk om lid te worden van de fanclub en om met de zanger op de foto te gaan. Uiteraard zal hij ook een optreden verzorgen. Het is voor het eerst dat in Villa Flora een dergelijk evenement plaatsvindt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Otto Roona jubileert met nieuwe single

  Otto Roona jubileert met nieuwe singleDe Drentse zanger Otto Roona heeft inmiddels al heel wat singles uitgebracht, allen hebben ze bij de landelijke stations hun airplay mogen ontvangen. Ook nu is de zanger weer de studio ingedoken en heeft een uitstapje gemaakt naar een andere sound. Na lang zoeken op internet tussen de vele duizenden Duitse schlagers, kwam toch de warme sound van de formatie ‘Die Flippers’ steeds weer duidelijk naar voren. Het is voor hem de 15e single, de plannen voor een verzamelalbum zijn dan ook volop in de maak.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ali B & Friends op vrijdag 18 september in Openluchttheater Cabrio te Soest

  Ali B & Friends op vrijdag 18 september in Openluchttheater Cabrio te SoestOpenluchttheater Cabrioin Soest is op vrijdag 18 september het decor voor een zeer muzikale avond met topartiesten: Ali B & Friends. Ali B brengt hits o.a. uit “Ali B Op Volle Toeren’. Zijn kameraad Brownie Dutch voegt daar zijn eigen Motown-repertoire aan toe. De bekende rapper Darryl en niemand minder dan good old George Baker maken de muzikale verrassing compleet!Ali B vult deze avond samen met zijn vrienden met hits uit de afgelopen jaren. Daarnaast speelt hij nummers uit het programma “Ali B Op Volle Toeren”, met Nederlandse klassiekers in een modern jasje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Hans Dulfer krijgt Arena Jazz Award

  Zondag 6 september zal Hans Dulfer, tijdens het Amsterdam Jazz Festival, de ArenA Jazz Award uitgereikt krijgen. Zijn dochter, de saxofoniste Candy Dulfer, overhandigt hem de prijs. De 75-jarige muzikant krijgt deze lifetime achievement award voor zijn succesvolle nationale en internationale carrière. ‘Hans Dulfer heeft ontzettend veel voor de muziekwereld, en met name voor de jazz, betekend,’ zegt organisator Hendrik Jan de Mari. ‘Niemand anders verdient deze prijs meer.’

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2015'!

  Stem op TV Oranje als 'Beste Digitale Zender 2015'! Televisiegids Totaal TV organiseert voor het achtste achtereenvolgende jaar de verkiezing van de 'Beste Digitale Zender'. Elk jaar staat TV Oranje hierbij in de Top 5 en in 2008 en 2011 waren we zelfs winnaar! Ook dit jaar kun je helpen om ons een hoge eindnotering te bezorgen want TV Oranje maakt opnieuw deel uit van de lijst met meer dan 150 digitale televisiekanalen waarop gestemd kan worden. Dus ben jij fan van muziek van eigen bodem? Laat dan van je horen en breng zo snel mogelijk je stem uit via totaaltv.nl/verkiezing.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • antoinette en clement
  verjaardag is vandaag!
 • darth father
  Is morgen jarig
 • jenneke
  maandag 7 september
 • roosje
  maandag 7 september
 • zeeuwsericky
  woensdag 9 september
 • daniella
  vrijdag 11 september
 • stefanjo
  vrijdag 11 september

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry