okt 30
donderdag
 • Grace Reece neemt 'Jaargetijden' opnieuw op

  Grace Reece neemt 'Jaargetijden' opnieuw opNa 28 jaar heeft Grace Reece (voormalig zangeres S Band) de single “Jaargetijden” opnieuw opgenomen.Aangemoedigd door haar moeder begon de toen nog verlegen zangeres op 14 jarig leeftijd met zingen. Op17 jarige leeftijd begon ze met zingen in "The Black Pearls" uit Roden. Met deze formatie zong ze voornamelijk Engelstaligo.a. muziek uit de Top 40. en heeft de zangeres in die tijd veel muzikale ervaring op kunnen doen zowelin Nederland en Duitsland.Later maakte Grace in de jaren 80 een ommezwaai en begon naast Engelstalig ook in het Nederlands te zingen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jah Music organiseert talentenjacht in Nieuwegein

  Jah Music organiseert talentenjacht in NieuwegeinJah Music is opzoek naar nieuw talent en daarom organiseren zeeen grote talentenjacht welke wordt gehouden worden in Café "De Zwaan" te Nieuwegein. De talentenjacht zal bestaan uit 3 voorrondes op zondagmiddag 9 en 30 november en 14 december 2014. De grote finale vindt plaats op zondagmiddag 11 januari 2015. "We hebben een zeer mooie hoofdprijs namelijk een complete cdproductie bestaande uit; een speciaal voor de winnaar geschreven liedje, opname van dit liedje in de JAH! Studio te Utrecht, een bijpassende videoclip en eenpromotie pakket voor radio & tv, landelijke release op de download site’s zoals Itunes, Zazell, SBS6.nl, Download Music etc, aldus de organisatie.Verder bestaat de tweede prijs uit een videoclip en de derde prijs een fotoshoot met fotokaarten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Simon Stokvis lanceert duet met z'n tienjarige zoon Jaap

  Simon Stokvis lanceert duet met z'n tienjarige zoon JaapNa het succesvolle album “Simon Stokvis zingt dertien onvergetelijke Sjansongs” werkt Simon ( het alter ego van Sjoerd Pleijsier) aan een nieuw album. Als voorloper op het album is gisteren de single "Al het moois"gereleased. Het is een duet wat Simon Stokvis samen met zijn zoon Jaap heeft opgenomen enis een cover van "Jenseits von Eden", een megahit uit 1987 van Drafi Deutscher. Simon heeft het nummer, op geheel eigen wijze, in het Nederlands hertaald.”Ik heb Japie ff leren zingen”, aldus een trotse Simon Stokvis.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ladies of Soul ook in België

  Ladies of Soul ook in BelgiëOp 27 februari 2015 bundelen Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer nogmaals hun krachten en geven als de Ladies of Soul een avondvullend concert in de Lotto Arena in Antwerpen. Ze verwelkomen, speciaal voor deze gelegenheid, hun Vlaamse collega en powerlady Natalia in hun midden.Glennis: ‘We vinden het geweldig om onze liefde voor soul te mogen delen met artiesten die, net als wij, met hart en ziel op het podium staan. Natalia doet dat. Haar repertoire sluit goed aan op dat van ons...

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Programma Muzikantendag on Tour Hengelo rond

  Programma Muzikantendag on Tour Hengelo rondNa een drukbezochte editie in Delft tourt de Muzikantendag naar Hengelo om zaterdag 8 november neer te strijken in Metropool. Het programma van deze Twentse editie is compleet. De dag wordt geopend door André Manuel. En verder zijn er panels over het schrijven van muziek in opdracht, hoe je doorbreekt op de radio en de muzikant als ondernemer. Gitarist Leendert Haaksma geeft de clinic 'Gitaar in de studio' en producers Huub Reijnders (Guus Meeuwis), Pim van de Werken (Broeder Dieleman) en Simon Akkermans (Bombay Show Pig) nemen plaats in het 'Producersforum'.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single voor Henriette Kropman

  Nieuwe single voor Henriette Kropman Henriette Kropman heeft een nummer van Kurt Darren onder handen genomen en voorzien van een Nederlandse tekst. Het resultaat is haar nieuwe single "Waar ben jij" die ze opgenomen heeft bij Marco Luessink in Doetinchem. Henriette is absoluut geen eendagsvlieg. Ze heeft haar sporen al verdiend in de showbizzwereld. Als meisje van 15 won ze haar eerste platencontract bij Johnny Hoes. Op het Telstar label verscheen het door Ad Verkooijen geschreven nummer “Als jij het wil”.Na een periode solo ging ze zingen in een diverse bands waaronder Con Forza.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dotan ontvangt dubbel platina award voor 'Home'

  Dotan ontvangt dubbel platina award voor 'Home'Dotan kreeg vanavond uit handen van 3 FM-DJ Giel Beelen een dubbel platina award uitgereikt voor zijn single 'Home'. Dit gebeurde tijdens het uitverkochte concert 'Giel presenteert: Dotan' dat de zanger in De Duif in Amsterdam gaf.Het is een bijzonder jaar geweest voor Dotan. Zijn single 'Home' was in de zomer het meest gedraaide nummer op de radio, mede omdat het nummer tijdens het WK-Voetbal spontaan werd omarmd als 'WK-Anthem' van Oranje. Ook in België werd de bijzondere single opgemerkt, 'Home' stond twee weken op één in de Vlaamse Ultra Top 100.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Onmacht en angst inspireren Karl Adams tot schrijven van 'Vast in mij'

  Onmacht en angst inspireren Karl Adams tot schrijven van 'Vast in mij'Karl Adams zingt en schrijft al meer dan 25 jaar liedjes en begeleidde als gitarist/zanger onder meer Liesbeth List in het theater. In 2007 zag Karl het verdriet van zijn vader bij het sterven van diens broer aan een hartkwaal. In hetzelfde jaar verloor een muziekvriend zijn vriendin aan kanker. "Zij had dezelfde leeftijd als mij. Als kers op de taart vertelde een van zijn beste vrienden mij dat hij een zware operatie tegemoet zag vanwege longkanker",aldus Karl.De onmacht en angst die hem overviel bracht hem op het idee om het nummer "Vast in mij"te schrijven.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Yosee maakt nieuwe single in drie uur tijd

  Yosee maakt nieuwe single in drie uur tijdYosee heeft onlangs meegedaan aan het programma “De Muzikale uitdaging”en dat betekende dat zij als uitdaging had in drie uur tijd een nummer te maken. De zangeres is nog helemaal enthousiast als ze erover verteld. “Van te voren kreeg je de titel “Waarom ik de waarheid zeg” en daarmee moesten we aan de slag. Het genre was een beetje Mexicaans en daar moesten we omheen breien totdat het nummer af was”. Yosee werd voor de Muzikale uitdaging benaderd door Nol Roos, die een goede kennis van haar is.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Antonio in My Big Fat Gypsy Wedding van TLC

  Antonio in My Big Fat Gypsy Wedding van TLCVolkzanger Antonio Holksen die vorige week z'n nieuwe single "Kus me Kus me" lanceerdezal binnenkort tijdens het meest spraakmakende huwelijk van 2014 te zien op tv zender TLC.Het huwelijk zal op vrijdag 31 oktober in Venlo worden voltrokken en is zo speciaal en bijzonder dat de tv zender TLC voor het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" een registratie komt maken.Antonio zal als speciale gast artiest in het TV programmate zien zijn.Het programma "My Big Fat Gypsy Wedding" wordt in diverse landen uitgezonden.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuw album voor Maurice M. Woning een feit

  Nieuw album voor Maurice M. Woning een feitIn de zomer van 2014 nam Maurice M. Woning het nummer “Geen geld, geen huis en geen baan” op. Het lied bevat een autobiografische tekst geschreven door de zanger zelf. Laat dat nou net de titelsong zijn van z'n nieuwe album “Geen geld, geen huis en geen baan”. Ook het nummer “Voor jou, mijn vriend”, welke hij speciaal heeft geschreven n.a.v. het overlijden van z'n goede vriend Jeroen Kruithof en het uit 2011 afkomstige lied "Die ene zomer" staan op het zilveren schijfje. De zanger heeft het gehele album laten produceren door Douwe Buiter.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Terug in de ether'....een cd met artiesten van weleer

  'Terug in de ether'....een cd met artiesten van weleer"Terug in de ether" is een gezellig albummet de artiesten van weleer, met de techniek van nú! Vele piratenplaatjes zijn er al opnieuw opgenomen, in andere versies, après-ski-uitvoeringen etc. Niets van dit alles op dit album. Dit zijn de ouderwetse piratenklanken zoals eenieder ze kent van vroeger, met dát verschil dat het nu allemaal net wat frisser en beter klinkt. Originele arrangementen, originele instrumenten en waar mogelijk zelfs de originele artiesten! Initiatiefnemer René van Rooij is naast toetsenist van de Rock ’n LollbandWC Experience ook producer.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Die arm om mijn schouder'....prachtige nieuwe single van Dick van Altena

  'Die arm om mijn schouder'....prachtige nieuwe single van Dick van AltenaDick van Altena legt momenteel de laatste hand aan een nieuw Nederlandstalig album. De vaste groep super-muzikanten waaronder Johan Jansen, Patrick van Gerven, Frans Senden, Jan Gerrits en Joost van Es maken er wederom een topproduct van. Het albumbevat maar liefst 14 nummers waaronder een duet met Caren ‘Wood’ van Kessel. Als voorloper hiervan is nu het gevoelige nummer "Die arm om mijn schouder" op single. Iedereen herkent in 'die arm om mijn schouder' iets en of men het uiteindelijk droog houdt is nog maar de vraag.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Engelstalige single van Kees Plat laat nog even op zich wachten

  Engelstalige single van Kees Plat laat nog even op zich wachtenKees Plat heeft afgelopenzomer een Engelstalig nummer ingezongen, dat eigenlijk volgende week uit zou moeten komen, maar vanwege gezondheidsproblemen van de producer van dit nummer is dit even uitgesteld. “Er moet nog wat gemixed worden en dat is nogal wat werk, dus we hebben besloten het even op te schuiven”. Kees Plat heeft het momenteel wel heel druk met de “Tribute To The Cats Band”, waarin hij ook speelt. “We hebben heel veel optredens overal in het land en dat is natuurlijk een super gaaf project.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Will Tura en Christoff kiezen hun favoriete liedjes

  Will Tura en Christoff kiezen hun favoriete liedjesOp 23 zondag november 2014 slaan de Keizer van het Vlaamse lied Will Tura en de Polonaisekoning Christoff de handen in elkaar voor een uniek concert waarbij beide kleppers zullen grasduinen in elkaars repertoire. Een primeur voor de Vlaamse showbizz en dit aan de vooravond van Tura’s 75ste verjaardag en net voor Christoff zijn 25-jarige carrière mag vieren.Een uitgelezen moment om de ontmoeting te bezegelen met een unieke back to back-compilatie.Voor deze 2CD "Best Of" selecteerden Will en Christoff zelf hun favoriete tracks.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • Marco
  verjaardag is vandaag!
 • boswachter
  Is morgen jarig
 • ingrid
  zondag 2 november
 • ingrid 5
  zondag 2 november
 • wilkogerrits1975
  donderdag 6 november

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry