okt 02
donderdag
 • Nieuwe single ‘The hand that takes’ van Rene Kaaij

  Nieuwe single ‘The hand that takes’ van Rene Kaaij‘The hand that takes’ is de nieuwe single van de Haagse producer, songwriter en muzikant Rene Kaaij. Het is een krachtige, bijzonder korte popsong (2.50). Een plaat met een verhaal.Rene Kaaij haalt veel inspiratie voor zijn muziek uit verhalen die hij hoort en leest. In ‘The hand that takes’ vertelt hij over de grote waarde van een klein gebaar. “Iets dat me raakt kan me dagenlang bezighouden en kan zomaar ineens de weg naar een liedje vinden”.Rene Kaaij reisde deze zomer met zijn vorige single ‘Heading for London Town’ door het hele land.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Een knuffel van jou voorloper nieuw album de Roffels

  Een knuffel van jou voorloper nieuw album de RoffelsNa bijna 30 jaar komen de Roffels terug met een nieuw album. 'Een knuffel van jou' is de voorloper van het nieuwe album 'Hier zijn we weer'. De single van de twee zussen, Roelie en Jantina, wordt gelanceerd op 1 oktober. Op 10 oktober komt vervolgens het album uit.Nadat diverse radiostations met enkele regelmaat bebben gevraagd of de Roffels langs willen komen om te praten over hun oude hits, hebben de meiden besloten om nieuwe nummers te gaan maken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • De Quinnzangers geven gala in Borne

  De Quinnzangers geven gala in BorneZestig jaar geleden kreeg Freddy Quinn zijn eerste platencontract. Bij zijn ontdekking in 1954 in de Washington Bar, een wat obscure "Kneipe" op Sankt Pauli in Hamburg, zong hij vooral Engels. Zijn platenmaatschappij vond het beter om in het Duits verder te gaan. In de jaren 50 en 60 domineerde hij de Schlagerscene in Duitsland en Oostenrijk.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zanger Rens en DJ Gerrit komen met zomers feestnummer

  Zanger Rens en DJ Gerrit komen met zomers feestnummerU kent het wel, mensen die vanaf hun geboorte al dromen van een carrière in de muziek en entertainmentbusiness. Van die figuren die maar één enkel doel willen bereiken: een showbizzleven als zanger op het podium. Zo ging het dus bij Zanger Rens juist even niet! Zijn muziekcarrière begon pas enkele jaren geleden. In een donkere karaoke bar beklom (toen nog Rens) enigszins gedwongen het podium. Lichtelijk beschonken zong hij het nummer over een brief en een vlieger .....

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Marco Borsato geëerd met 100% NL Oeuvre Award

  Marco Borsato geëerd met 100% NL Oeuvre AwardGisteravond heeft Marco Borsato in het diepste geheim de 100% NL Oeuvre Award ontvangen. Hij kreeg in een restaurant in Blaricum de Award overhandigd van Olympisch Schaatskampioen Sven Kramer.Vandaag, op woensdag 1 oktober, is het precies twintig jaar geleden dat ‘Dromen Zijn Bedrog’ de nummer 1-positie behaalde in de Top 40 en daar vervolgens dertien weken bleef staan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Guus Meeuwis trapt Jubileumjaar af met nieuw album Hollandse Meesters

  Guus Meeuwis trapt Jubileumjaar af met nieuw album Hollandse MeestersGuus Meeuwis zit in 2015 precies 20 jaar in het vak en staat voor het 10e jaarop rij in het Philips Stadion met zijn ‘Groots Met Een Zachte G’-concerten.Hij trapt dit dubbele jubileum af met het nieuwe album Hollandse Meesters, eenunieke samenwerking met New Cool Collective Big Band. Het album wordt op 17oktober gelanceerd in het Rijksmuseum, waar Guus zijn Hollandse Meesters van demuziek gaat spelen in het huis van de Hollandse Meesters van de schilderkunst.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Björn Litjes & Nol Roos lanceren duet

  Björn Litjes & Nol Roos lanceren duetIs het mogelijk binnen drie uur een liedje te schrijven, te arrangeren, te componeren, in te zingen, af te mixen en vervolgens persklaar af te leveren? Dat is nou dé muzikale uitdaging! Nol Roos presenteert het gelijknamige televisieprogramma dat wordt uitgezonden op TV73. In de allereerste aflevering van dit programma was de uit de Achterhoek afkomstige zanger Björn Litjes te gast.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Pip Pellens en B-Brave onthullen cover Junior editie 100%NL Magazine

  Pip Pellens en B-Brave onthullen cover Junior editie 100%NL MagazineOp maandag 29 september werd op het schoolplein van de JF Kennedyschool in Volendam, de Junior editie van 100%NL Magazine onthuld door GTST-ster Pip Pellens en de populaire Nederlandse Boyband B-Brave. Zij kregen het eerste exemplaar van de Junior editie uit handen van hoofdredacteur Lisette Sier. Pip en de jongens van B-Brave werden opgewacht door een enthousiaste gillende menigte van 100 schoolkinderen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maarten Verhees tekent bij Pure Music

  Maarten Verhees tekent bij Pure MusicMaarten bekent van zijn laatste hits “Mia More” en "Winterwonderland” tekent na enkele gesprekken met Pure Music.Maarten nam snel de beslissing om een samenwerking aan te gaan met zijn nieuwe management, aangezien hij het gevoel had bij Pure Music echt op zijn plek te zijn.Er liggen mooie plannen klaar. Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe single met de daarbij behorende videoclip.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Onthulling spectaculaire Jubileum plannen Guus Meeuwis vanavond bij RTL Late Night!

  Onthulling spectaculaire Jubileum plannen Guus Meeuwis vanavond bij RTL Late Night! Vanavond maakt Guus Meeuwis in het RTL4 programma RTL Late Night om 22.30 uur de plannenbekend voor 'Het Jubileumjaar'. Na de uitzending kunje op de speciale website www.Guusmeeuwis.nl/Jubileumjaar kijken voor meer informatie en filmpjes waarin Guus alle projecten bespreekt. In 2015 is het 20 jaar geleden dat de carrière van Guus Meeuwis begon met de monsterhit Het is een Nacht. Inmiddels heeft de lichtvoetige muziek uit het begin plaatsgemaakt voor een steeds rijker en rijper geluid.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gene Thomas wil Nederland veroveren

  Gene Thomas wil Nederland veroverenGene Thomas uit België staat nu al zo’n dertig jaar op de planken in ons buurland en succesvol. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat de sing a song writer besloten heeft ook het publiek in Nederland te gaan veroveren. “Ik zing tenslotte Nederlandstalig, dus waarom niet”, aldus de sympathieke zanger, die nu “Dat ben jij”in ons land heeft uitgebracht en deze single volop aan het promoten is. “Dat ben jij”is de tweede single van hem, die hier in Nederland is uitgebracht.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd een feit

  Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd een feit2014 gaat de boeken in als ‘het jaar’ van Colinda. Ze bracht een aantal zeer succesvolle singles uit en gooit er met haar nieuwste aanwinst “Wat ik alleen maar wil” nog een schepje bovenop. Het is een beregezellig feestnummer dat vanaf de eerste toon al lekker in het gehoor ligt. Welke artiest brengt nu in 1 jaar tijd 4 singles uit die allemaal een hoge rotatie kregen bij de landelijke – en regionale radiostations. En….dan als klap op de vuurpijl ook nog een album met eerder uitgebrachte singles en een aantal nieuwe tracks.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd en feit

  Colinda weet van geen ophouden....vierde single in 1 jaar tijd en feit2014 gaat de boeken in als ‘het jaar’ van Colinda. Ze bracht een aantal zeer succesvolle singles uit en gooit er met haar nieuwste aanwinst “Wat ik alleen maar wil” nog een schepje bovenop. Het is een beregezellig feestnummer dat vanaf de eerste toon al lekker in het gehoor ligt. Welke artiest brengt nu in 1 jaar tijd 4 singles uit die allemaal een hoge rotatie kregen bij de landelijke – en regionale radiostations. En….dan als klap op de vuurpijl ook nog een album met eerder uitgebrachte singles en een aantal nieuwe tracks.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Kerstsingle voor Johan Kettenburg

  Kerstsingle voor Johan KettenburgJohan Kettenburg, hij is op het moment op tal van feestjes in het land te zien en te horen en dat heeft alles te maken met zijn nieuwste single “Waar is het feestje”, een echte feestsingle, waar de zanger bewust voor gekozen heeft. “Het is een echte feestsingle geworden, anders dan de fans van me gewend zijn en het slaat heel goed aan. Het begint een echt kroeghitje te worden en dat was de bedoeling ook”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • “No More Crying” nieuwe single Michel Nelissen

  “No More Crying” nieuwe single Michel NelissenMichel Nelissen heeft een nieuwe single uit. De zanger afkomstig uit Kerkrade bracht al eerder singles op de markt waaronder "Inner Light" en "Why." Michel begon op vijf jarige leeftijd met het maken van muziek. Hij begon met het opnemen van covers. Later toen hij ging samenwerken met producer Theo Breuls begon hij met het maken van eigen nummers.Ook de nieuwe single is geproduceerd door Theo. Tekst en muziek is van Michel Nelissen zelf. Net als alle andere nummers is ook de nieuwe single autobiografisch.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Luister maar weer mee met music vanuit Australia op Donderdag avond. Met DJ Willem
 • Plaats bericht | U hoeft niet meer te stemmen op de -->> stemlinks <<-- dank u voor het stemmen de afgelopen jaren
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • eric130
  verjaardag is vandaag!
 • jometdebanjo
  zaterdag 4 oktober
 • lucky-boy
  zaterdag 4 oktober
 • nashville.nl
  zaterdag 4 oktober
 • daftrucker
  zondag 5 oktober
 • ellen
  zondag 5 oktober
 • etherpiraat
  zondag 5 oktober
 • feyenoord
  zondag 5 oktober

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry