aug 24
woensdag
 • Gebroeders Ko willen geen BUMANL nominatie 'Beste single 2016' voor 10 jaar oud lied

  Gebroeders Ko willen geen BUMANL nominatie 'Beste single 2016' voor 10 jaar oud liedGisteren zijn de nominaties bekend gemaakt voor de Buma NL Awards 2016. De Gebroeders Ko zagen tot hun grote verbazing dat ze met het lied 'Fijn Fisje Nie' genomineerd waren in de categorie Beste Single 2016 'Natuurlijk zijn wij vereerd met elke nominatie, maar om een liedje van ons dat al bijna 10 jaar oud is te nomineren voor Beste Single 2016, is natuurlijk vreemd en wij hebben Buma Cultuur dan ook laten weten dat wij de nominatie aan een andere artiest gunnen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • DJ Michelski & Party DJ W nemen lekkere meezinger op

   DJ Michelski & Party DJ W nemen lekkere meezinger opTerwijl een groot gedeelte van Nederland nog geniet van hun welverdiende zomervakantie, zijn DJ Michelski & Party DJ W de studio in gedoken om een lekkere meezinger te maken.Al jarenlang zetten deze twee feest-toppers zo ongeveer elke dag wel ergens de tent volledig op zijn kop. Hun jarenlange vakkennis kwam samen toen de heren besloten “Zij die altijd lacht” te gaan maken. Met uiterste precisie werd de track geproduceerd. Het uitmuntende gitaarwerk van Evert Zeevalkink maakte de track helemaal af.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single Theodoor getiteld 'Lach en geniet'

  Nieuwe single Theodoor getiteld 'Lach en geniet'Theodoor tekende onlangs een nieuw plantencontract bij het label D- River Music, waar het voor hem allemaal begon. De samenwerking tussen Theodoor, producer Manfred Jongenelis, zijn vaste plugger Nel van Olm en D-River Music bleek een gouden formule. Theodoor heeft verschillende succesvolle singles uitgebracht waaronder “Ik ben van jou” ”Steeds maar meer” “Hè jij” “Het is een nacht” “Laat mij maar lekker zo”. Als pionier met het vloggen bedenken ze samen “Op pad met Theodoor.” In 2014 werd hij genomineerd voor talent van het jaar door de BUMANL.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Thomas Berge en Myrthe Milius zetten punt achter hun relatie

  Thomas Berge en Myrthe Milius hebben een punt achter hun relatie gezet, meldt Privé. Het paar dat sinds 2014 in Alphen aan den Rijn een huis betrok, zou al vier weken niet meer samenwonen. Thomas liet aan Privé weten dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan. Ze hadden nog geprobeerd om hun relatie te lijmen, maar dat ging niet meer. Thomas en Myrthe hadden sinds 2012 een relatie. Een jaar later werd zoon Jack geboren. Het zit Thomas deze week ook niet mee. Afgelopen zondag kreeg hij na het optreden tijdens de RADIONL - TV Oranje Zomertoer in Roden een aanrijding met een paal in Amersfoort. Hij liet aan SBS Shownieuws weten dat niet hij, maar z'n chauffeur reed. Wat we wel weten is dat Thomas zelf achter het stuur zat van z'n zwarte Mercedes toen hij het festivalfestijn in Roden verliet.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Demy de Groot presenteert nieuwe single op 28 augustus in Rotterdam

  Demy de Groot presenteert nieuwe single op 28 augustus in RotterdamOp zondag 28 augustus vindt bij Café Schieweg, Schieweg 158 in Rotterdam de release party plaats van de nieuwe single 'N beetje meer' van Demy de Groot. De aanvang is vanaf 18.00 uur en de entree is geheel gratis. Meewerkende artiesten zijn: Bob Offenberg, Samantha Steenwijk, Mike Peterson, Sidney Bischoff, Pierre van Dam, Dani Vermeulen, Chris Cohen, Riny Valentijn, Robbie te Pas en Peter Jan Rens. De 19 jarige zanger uit Capelle aan den IJssel sprak het onderwerp van het oorspronkelijke nummer van Rob de Nijs erg aan. Het is een bijzonder speels nummer dat gaat over een vriendin, maar het is dan net iets meer dan een vriendin’, vertelde Demy onlangs. Bij de opname, die plaatsvond bij Sonic Solutions in Roosendaal, is alles uit de kast gehaald om er een verfrissende versie van te maken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers van België

  Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers van BelgiëAfgelopen weekend werd Dana Winner in België uitgroepen tot de “Beste Zangeres” van het land in het prestigieuze liedjesevenement “Zomerhit”.In de show die live te zien was op tv en rechtstreeks uitgezonden werd op de radio ontving een dolgelukkige Dana de award voor “Beste Zangeres”.'Dit is een fantastische bekroning', zegt Dana.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • William Bonne gaat samenwerken met Emile Hartkamp & Norus Padidar

  William Bonne gaat samenwerken met Emile Hartkamp & Norus PadidarDe altijd goedlachse en energieke zanger William Bonne staat aan het begin van een nieuwe stap in zijn carrière. De zanger is namelijk de studio ingedoken met top producers Emile Hartkamp en Norus Padidar, die verantwoordelijk zijn voor vele hits waaronder die van Jannes, Rene Froger, Marianne Weber en vele andere. Naast de samenwerking met dit duo heeft de zanger zich ook exclusief verbonden aan boekingskantoor FeestBoeking.nl die naast alle boekingen ook het management, marketing en promotie op zicht neemt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zangeres Monique lanceert 'Run to me'

  Zangeres Monique lanceert 'Run to me'Er voor elkaar zijn en aanvoelen als de ander je nodig heeft. Dat zijn de ingrediënten waaruit de nieuwe single van zangeres Monique bestaat. Monique laat al haar nummers met zorg schrijven, maar dan in haar eigen stijl. Een verhaal vertolken in een lied, dat blijft haar streven zowel ballade als een lekker uptempo nummer. Monique is al enkele jaren serieus bezig met haar zangcarrière. De Limburgse zangeres presenteert nu haar nieuwste single met de titel “Run to Me”.'Een nummer wat zeker bij de meeste mensen bekend is', meent Monique.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Stuur ons je vakantiefoto en maak kans op cd

  Stuur ons je vakantiefoto en maak kans op cdDe vakantieperiode zit er bijna op. Veel kijkers van TV Oranje hebben het er even lekker van genomen op de camping, in het buitenland of gewoon in de eigen achtertuin. Ben jij op dit moment nog op vakantie of ben je net geweest? Plaats dan je vakantiefoto op Facebook.com/TVOranje! Iedereen die een leuk vakantiekiekje plaatst, maakt kans op een van de drie CD’s die we na de zomer gaan verloten. Je kunt je foto's via Facebook insturen tot donderdag 1 september. Zet er wel even bij waar de foto is genomen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dario verwerkt z'n stopwoord 'Hoor dan' in nieuwe single

  Dario verwerkt z'n stopwoord 'Hoor dan' in nieuwe singleHet stopwoord van Dario is de aanleiding voor zijn nieuwe single. ‘Hoor dan’ roept hij al tijden en mensen spreken hem er ook mee aan, dus hier wil hij graag iets mee doen.Twee dingen waren voor Dario zeker. ‘Hoor dan’ moet in de single voorkomen en hij vindt de muziek van Ramses Shaffy er goed bij passen. Met deze twee ingrediënten is hij thuisgekomen. Zijn vrouw Rita heeft het idee uitgewerkt en heeft er weer een ouderwetse Dario-single van weten te maken.Het is weer een echte Dario-single, is iets wat hij zelf opmerkt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe zomersingle Jan Smit ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’

  Nieuwe zomersingle Jan Smit ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’Vandaag is de 5e single van Jan Smit ter ere van het ‘20 jaar Jan Smit’ jubileumjaar gereleased. De track getiteld ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ is een liedje met een kwinkslag.‘Jij Laat Mij Niet Slapen is een vrolijk liedje welke gaat over de liefde! De videoclip van de track ging gisteravond in première bij RTL Boulevard. De clip is net even anders dan de fans gewend zijn van Jan. ‘Ik vind het te gek dat we een grafische clip hebben gemaakt, het is vrolijk en past helemaal bij het gevoel van ‘Jij Laat Mij Niet Slapen’ aldus Jan Smit.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zondag 21 augustus special over Ronnie Tober op TV Oranje

  Zondag 21 augustus special over Ronnie Tober op TV OranjeTV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.Zondag 21 augustus zie je een special over Ronnie Tober. Hij vertelt over zijn jeugd, die hij voor het grootste deel in de Verenigde Staten doorbracht.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johnny Valentino lanceert gewaagde versie van 'Oh Carol'

  Johnny Valentino lanceert gewaagde versie van 'Oh Carol'Johnny Valentino komt weer met een nieuwe single! “Oh Carol” is weer een echte Johnny plaat, gewaagd, anders, vrolijk, swingend en een melodie die je gelijk kan meezingen.Johnny Valentino, the singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas heeft 2 A-kanten gemaakt, een NL versie en een Engelse versie “Oh Carol”.Oh Carol de ouwe tranentrekker uit een ver verleden komt nu in een heerlijke zomerse versie, je zingt en danst gelijk mee en de reacties uit binnen en buitenland zijn geweldig.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Yvette Nesselaar steekt populair lied van Tanja Lasch in Limburgstalig jasje

  Yvette Nesselaar steekt populair lied van Tanja Lasch in Limburgstalig jasjeTerug van vakantie met een liedje in het hoofd? Dan is het misschien wel deze plaat, die door Yvette Nesselaar van een eigenLimburgstalig jasje is voorzien. 'Mit Eine Lach' blijft in je hoofd zitten en gaat er niet meer uit.Na haar grote debuutsucces met het nummer 't Kump Vanzelf is Yvette Nesselaar nog altijd een rijzende popster, die ook op deze single vasthoudt aan haar eigen Limburgse dialect. Haar unieke verschijning in combinatie met eigenwijze Limburgse zangmaken haar onweerstaanbaar.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine op unieke locatie

  Concert Marinierskapel der Koninklijke Marine op unieke locatie Vrijdag 26 augustus organiseert het Mariniersmuseum een concert van de Marinierskapel der Koninklijke Marine. De zanger Humphrey Campbell zal tijdens dit concert als solist optreden. Dit concert is voor iedereen gratis toegankelijk en zal plaatsvinden op het Gelderseplein achter het Mariniersmuseum. Het concert begint om 17:00 uur. Ook met dit concert laat het Korps Mariniers haar verbondenheid zien met de stad Rotterdam.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • Jim
  verjaardag is vandaag!
 • Annette B
  Is morgen jarig
 • Annette Bakhuis
  Is morgen jarig
 • Rik
  vrijdag 26 augustus
 • wilma76
  vrijdag 26 augustus
 • dj-andre
  zaterdag 27 augustus
 • jannie
  zaterdag 27 augustus
 • johnywaregem
  zaterdag 27 augustus

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry