jan 31
zaterdag
 • DJ Bompa vanaf 8 februari vaste DJ en publieksopwarmer bij Toppers van Oranje

  DJ Bompa vanaf 8 februari vaste DJ en publieksopwarmer bij Toppers van OranjeOp zondag 8 februari vinden er TV opnamen plaats van het muziekprogramma ‘Toppers van Oranje’ vanuit ’t Regthuys in Nijkerk. Meer dan 40 artiesten waaronder Jannes, Marianne Weber, John de Bever, Henk Damen en Vinzzent zullen aanwezig zijn. De aanvang is vanaf 14.00 uur en de entree bedraagt € 10.00.Als vaste DJ en publieksopwarmer zal DJ Bompa z’n intrek nemen in het team van Toppers van Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé en Tren van Enckevort brengen 'Kleine jongen'

  Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé en Tren van Enckevort brengen 'Kleine jongen'Het gelegenheidstrio Marcel Veenendaal, Xander de Buisonjé en Tren van Enckevort (Rowwen Hèze) brengt de live-versie van het nummer ‘Kleine Jongen’ uit op single. Tijdens het muziekevenement Vrienden Van Amstel Live zong de DI-RECT-zanger het nummer samen met Xander de Buisonjé op piano en Tren van Enckevort op accordeon. Vanwege de overweldigende reacties van zowel publiek als collega-artiesten is besloten ‘Kleine Jongen’ op single uit te brengen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Samen met Jan Smit en RADIONL iemand een hart onder de riem steken

  Samen met Jan Smit en RADIONL iemand een hart onder de riem steken'Recht uit m'n hart 'is de nieuwe single van de gelijknamige cd van Jan Smit. En ter ere van dit nieuwe album biedt Jan Smit, samen met RADIONL, jou de mogelijkheid om iemand een hart onder de riem te steken. En ga samen met Jan Smit op de foto. Woensdag 4 februari tussen 11.00 uur en 12.00 uur staat het gezelschapin Leeuwarden op het Waagplein. En tussen 14.00 uur en 15.00 uurstaan zeTussen Beide Markten in Groningen. RADIONL is hier met Live radio en je bent natuurlijk van harte uitgenodigd!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mulder en Mulder gaan verder als: Havenzangers 2.0

  Mulder en Mulder gaan verder als: Havenzangers 2.0 Het duo Mulder en Mulder treedt vanaf heden op onder een nieuwe naam: Havenzangers 2.0. Tijdens optredens kregen Wesley en Willem veelvuldig de vraag waarom zij niet optraden onder de naam Havenzangers. Zoals bekend is Willem Mulder één van de gezichten en oerlid van de oude Havenzangers. Ook wordt er tijdens de optredens veel geput uit het rijke repertoire van de Havenzangers. Dus na lang wikken en wegen is besloten om de naam aan te passen.De eerste single onder de nieuwe naam is "Hey ga je met ons mee".

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Vanaf dinsdag 3 februari kun je stemmen voor de ‘Carnavalskneiter 2015’

  Vanaf dinsdag 3 februari kun je stemmen voor de ‘Carnavalskneiter 2015’ TV Oranje en RADIONL gaan op zoek naar de ‘Carnavalskneiter’ van 2015. Vanaf komende dinsdag 3 februari mag je elf dagen lang via de websites van RADIONL en TV Oranje een stem uitbrengen op een lijst met honderd carnavalsliedjes. De stemming sluit op vrijdag 13 februari om 11.11 uur. Daarna wordt de ‘11 van Oranje’ bekendgemaakt, waarvan de nummer één wordt uitgeroepen tot ‘Carnavalskneiter 2015’. De aanmelding voor de ‘11 van Oranje’ is nog enkele dagen open.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zanger Roosy lanceert samen met z'n vrienden echte meezinger

  Zanger Roosy lanceert samen met z'n vrienden echte meezinger Zanger Roosy viert al jaren carnaval met zijn vrienden uit Vreeswijk en na tien jaar werd het tijd om een eigen carnavalsknaller op te nemen. Roosy heeft samen met de Vreeswijkers Léon, Klaas, Tom, Ronald, Gerbert, Edwin, Peter, Arjan, Sven, André en Patrick de carnavalsknaller ‘Vrienden’ geschreven en ingezongen. Er is zelfs een feestelijke videoclip opgenomen in café Friends in Vreeswijk. Toepasselijker kan niet. De carnavalsknaller is een echte meezinger - het nummer is gezellig en vrolijk en je moet het wel meezingen en springen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • TV Oranje Special rond zanger Alex op zondag 1 februari

  TV Oranje Special rond zanger Alex op zondag 1 februariTV Oranje presenteert dit jaar een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ staat elke zondag om 20.00 uur een bekende zanger of zangeres centraal. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere wetenswaardigheden. Komende zondag 1 februari is het de beurt aan de bekende feestzanger Alex, die een groot vogelliefhebber blijkt te zijn.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Marianne en John hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Marianne en John hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 2 februari is dat ‘Denk nog een keer aan mij’, het nieuwe duet van Marianne Weber en John de Bever. Als twee rasechte toppers van het Nederlandse levenslied gaan samenwerken dan mag je wat verwachten. En die verwachtingen worden volkomen waargemaakt door het gelegenheidsduo! Een tekst die uit het leven is gegrepen met een meeslepende melodie die wordt gezongen met echte passie. Dit nummer heeft alles in zich om een ware publiekshit te worden.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Franky Falkon viert lustrum tijdens de Holland Muziekweek van 16 t/m 23 mei naar Lara

  Franky Falkon viert lustrum tijdens de Holland Muziekweek van 16 t/m 23 mei naar LaraVan 16 t/m 23 mei organiseert FP2000 i.s.m. Sunweb een artiestenreisnaar Lara in Turkije. U verblijft in hetsuperluxe en splinternieuwe ultra all inclusive 5-sterrenHotel Ramada Resort Lara.De Holland Muziekweek 2015 kan uiteraard niet voorbij gaan aan het jubileum van Franky Falcon!Franky viert in 2015 namelijk zijn tweede lustrum ofwel zijn tiende aanwezigheid tijdens deze artiestenreis naarTurkije!Bij het samenstellen van het artiestenteam heeft de organisatie hiermee dan ook rekening houden en wordt Franky op deze reis vergezeld door zijn bevriende collega's Rinus Ponsen en Arnold van Osch die samen ook al diverse keren met deze reis in Turkije zijn geweest. Uiteraard ontbreekt ook zijn eigen zoon Jordi niet en is Theo van Cleeff ook van de partij.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Clip 'Juffrouw de Kok' Vinzzent feat. Billy Dans online

  Clip 'Juffrouw de Kok' Vinzzent feat. Billy Dans onlineVoor de nieuwe single ‘Juffrouw de Kok’ hebben Vinzzent en Billy Dans een animatie video laten maken. De eerste animatie video waarbij niet alleen de lyrics centraal staan maar de hele animatie een verhaal vertelt. De heren zijn idolaat van Juffrouw de Kok en gaan haar in hun droomwereld overal achterna. Het bedrijf Refreshworks van Diederik Klever, bekend van de 4x4 video clip van Miley Cyrus heeft de clip geproduceerd.De single wordt al goed opgepakt door de radiozenders en binnenkort komen Vinzzent en Billy met een hele leuke actie.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 'Neem mijn hand' van Margretha van de Laar maakt veel emotie los

  'Neem mijn hand' van Margretha van de Laar maakt veel emotie los“Neem mijn hand” de nieuwe single van Margretha van de Laar blijkt bij veel mensen een gevoelige snaar te hebben geraakt. Margretha krijgt veel respons van haar fans die het nummer hebben gehoord en begonnen spontaan hun verhaal aan haar te vertellen. Deze reacties en vele verhalen zijn dan ook de inspiratiebron voor haar videoclip geweest. Het team achter Margretha heeft met de reacties en het verhaal achter het liedje “Neem mijn hand” een bijpassende videoclip laten produceren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mark Rijs plukt vruchten van samenwerking met z'n nieuwe team

  Mark Rijs plukt vruchten van samenwerking met z'n nieuwe teamHet gaat goed met de carrière van Mark Rijs. Sinds de samenwerking met D-River Music en producer/ tekstschrijver Frank Verkooyen zijn er diverse plannen gemaakt en als eerste verschijnt nu z'n nieuwe single "Als ze danst". Mark geeft aan een bijzondere goede klik te hebben met Frank."Het loopt momenteel erg lekker. Frank heeft in korte tijd al een paar nieuwe nummers geschreven die ik ondertussen ook al heb ingezongen. In mei verschijnt de opvolger al. Deze komen samen met m'n eerder uitgebrachte single's op het aanstaande album te staan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maikel van Hattum tekent management- en platencontract bij Pure Music

  Maikel van Hattum tekent management- en platencontract bij Pure MusicMaikel van Hattum heeft besloten om een samenwerking aan te gaan met Pure Music. Maikel heeft naast een platencontract een managementovereenkomst gesloten met het bedrijf uit Helmond. "Er liggen mooie plannen klaar. Ook wordt er op dit moment hard gewerkt aan een nieuwe single welke binnen enkele maanden zal uitkomen met de daarbij behorende videoclip", vertelt Maikel.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Na 40 jaar komt Dennie Christian met 2015 versie van Rosamunde

  Na 40 jaar komt Dennie Christian met 2015 versie van RosamundeIn1975 bracht Dennie Christian z'n tot nu toe grootste hit "Rosamunde" uit.Het was destijds zijn vierde liedje en met deze single ontstond een succesvolle doorbraak. Diverse hitlijsten werden bestormd, waaronder een eerste plaats in de ZDF-Hitparade. "Rosamunde was mijn grootste hit die ik in de afgelopen 40 jaar heb gescoord en nog steeds kent iedereen het nummer! Daarom vond ik het juist leuk om er weer een frisse versie van te maken, maar dan in een modern jasje”, aldus Dennie.Vanaf donderdag 29 januari 2015 is de single beschikbaar op alle downloadportals.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Eerste Nederlandstalige single van Vlaamse zanger Ivann een feit

  Eerste Nederlandstalige single van Vlaamse zanger Ivann een feit2015 wordt een nieuwe uitdaging voor de Vlaamse zanger Ivann. Zijn eerste Nederlandstalige single "Ik kan de wereld aan" is een feit. Ivann ontmoette onlangs het Nederlandse componistenduo John Dirme en Pieter van Schooten. Zij schrijven al enkele jaren o.a. voor Rene Froger, Gerard Joling & Gordon. Er ontstond meteen een muzikale klik tussen hen en Ivann en dit zorgde voor een unieke samenwerking. "Ik kan de hele wereld aan” toont aan dat hij niet alleen Engelstalig maar ook Nederlandstalig repertoire op het lijf geschreven is.Het hoogtepunt was zonder twijfel Ivann’s deelname aan de Vlaamse X-FACTOR in 2005!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Beppie van Harte gefeliciteerd met je verjaardag maak er een leuke dag van samen met Janus aangeboden door Jan Honnef uit Brunssum.
 • Plaats bericht | Beppie van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nog vele jaren erbij namens octo en bloemenelfje groetjes
 • Plaats bericht | U hoeft niet meer te stemmen op de -->> stemlinks <<-- dank u voor het stemmen de afgelopen jaren
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • semvanderwal
  Is morgen jarig
 • jhonnef
  dinsdag 3 februari
 • kaatjuh
  woensdag 4 februari
 • ijsselpiraat giesbeek
  donderdag 5 februari
 • ijsselpiraat giesbeek
  donderdag 5 februari
 • Bas
  vrijdag 6 februari
 • omasoepkip
  vrijdag 6 februari
 • wendy32
  vrijdag 6 februari

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry