juli 04
zaterdag
 • Snollebollekes is gek op ijs

  Snollebollekes is gek op ijsHet is tijd voor een hittegolf en Snollebollekes maken het deze zomer nog een paar graden warmer. Dit zomerseizoen staan er weer veel mooie optredens in de agenda dus zijn we klaar om alle strandtentjes in Nederland af te breken.Ook staan er veel festivals, zomerfeesten, kermissen, campings en feesttenten op het programma en komt er weer een zinderende zomertour aan langs o.a. Portugal, Salou, Gran Canaria en Lloret de Mar. Hier hoort dus een heerlijke zomerse single bij en dit jaar is het iets anders dan jullie van Snollebollekes gewend zijn.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Judith Peters komt met genadeloze zomersingle Zomercarnaval

  Judith Peters komt met genadeloze zomersingle ZomercarnavalNu de zomer écht is losgebarsten in ons land komt Judith Peters met een genadeloze zomerhit “Zomercarnaval”. Begin dit jaar was deze topzangeres nog te zien in het SBS programma Bloed Zweet & Tranen, waar ze een voortreffelijke performance neerzette en de jury was laaiend enthousiast over Judith’s optreden en haar vocale kwaliteiten.Tevens staat Judith volop in de belangstelling als lid van de succesvolle meidengroep De Meiden, maar daarnaast blijft ze natuurlijk ook als solo zangeres actief, getuige de nieuwe single “Zomercarnaval”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Johnny Gold begeeft zich in de schimmige wereld van de Rapperts

  Johnny Gold begeeft zich in de schimmige wereld van de RappertsHet Enfant terrible van de Nederlandse showbizz, Johnny Goldbegeeft zich ditmaal in de schimmige wereld van de Rapperts, Bling Bling en de bijhorende chicks .. en zoals hij zelf zegt ... ut beval ome Johnny prima !!!De single "Bunga" is geproduceerd door Harald Queens, Willem de Wijs, Ruud van Brummelen & kees Verlee en is uitgebracht door VNC Music - Zundert.De videoclip is geregisseerd door Sebastiaan Spijker en geproduceerd door Beyond the Digit, Camera - Sebastiaan Spijker & Emma de Jong, Visagie - Aukje Van Der Pennen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gronings feestduo De Gangmakers gaat samenwerking aan met Johan Vlemmix

  Gronings feestduo De Gangmakers gaat samenwerking aan met Johan Vlemmix“Kartoffelsalat (Dicke Titten)” is de titel van de nieuwe single van het Groningse feestduo De Gangmakers die hiervoor de samenwerking aanging met Johan Vlemmix. In de Duitse versie is dit nummer al een enorme “Ballermann/Mallorca/Après Ski”-hit, welke nu ook in de versie van De Gangmakers de lage landen zal veroveren. Dit duo staat al enkele jaren garant voor feest en brachten reeds enkele succesvolle singles uit. Johan Vlemmix behoeft natuurlijk weinig introductie. Als zanger, presentator en BN-er weet hij steeds zich steeds in de kijker van de media te spelen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Daniël Oostra krijgt eerste exemplaar van nieuwe single Vrienden uitgereikt door Ancora

  Daniël Oostra krijgt eerste exemplaar van nieuwe single Vrienden uitgereikt door AncoraWat krijg je als je Hollandstalige muziek mixt met Ierse folk? Dan krijg je ‘Vrienden’, de nieuwe single van Daniël Oostra. Een lekker vrolijk nummer, waar je niet stil bij kunt blijven zitten.Dinsdagmiddag 30 juni kreeg Daniël zijn nieuwe single in café It Houtsje in Heerenveen uitgereikt uit handen van het zangtrio Ancora, bestaande uit Harm Wolters, Patrick Jongschaap en Martin Dams.In ‘Vrienden’ zorgen de harmonica, het ritme en de melodielijn onmiskenbaar voor een aanstekelijk folksfeertje. Ook de bijbehorende clip ademt die sfeer: opgenomen in een gezellige bruine kroeg, alsof je in een Ierse pub zit.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jeffrey Lake's nieuwe single is getiteld Alleen Nog Maar Jou

  Jeffrey Lake's nieuwe single is getiteld Alleen Nog Maar JouHet is alweer een aantal jaren geleden dat Jeffrey een cd heeft uitgebracht en wilwil nu sterk terugkomen in de showbizz. Z'n nieuwe single "Alleen nog maar jou"is een lekker zomers geworden met een sound waar hij zich helemaal in kan vinden. De videoclip is daarom in Spanje onder een lekker zonnetje opgenomen. De rest van de videoclip is in de grootste badplaats van Nederland, Scheveningen opgenomen. "Ik ben erg blij met het resultaat", verteltJeffrey.De single is opgenomen in de HD Soundstudio bij Jody Koewe in Den Haag.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Tino Martin en Dries Roelvink hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Elke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 6 juli is dat ‘Plaatje van een vrouw’ van Tino Martin & Dries Roelvink. Het verrassende duet is het gevolg van een gastoptreden van Tino tijdens de jubileumshow van Dries. Dries was direct onder de indruk van zijn zangkwaliteiten en vroeg hem om samen een lekker zomers nummer op te nemen. Het verhaal gaat over twee mannen die in een café met dezelfde vrouw hebben afgesproken. De dame komt binnen maar ziet de mannen niet staan en loopt rechtsreeks naar een derde man die aanwezig is.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maak kans op een gratis optreden van Huub Hangop d.m.v. opname filmpje

  Maak kans op een gratis optreden van Huub Hangop d.m.v. opname filmpjeVeel van Huub Hangop’s liedjes zijn legendarisch en overleven generaties.Je hoeft je in elk geval nooit te vervelen wanneer Huub in het pand is en hij klassiekers vertolkt als Houdoe!, Hobbelpaard en Ik Wil Ook Zo’n Broek.Deze zomer gaat hij op pad met Kussie Kussie.Maak een origineel/leuk filmpje van minimaal 1 minuut waarin het liedje Kussie Kussie wordt gedraaid voor een wel zeer enthousiast publiek!Het origineelste en/of leukste filmpje wordt beloond met één gratis optreden van Huub Hangop bij jou op jouw locatie, in jouw kroeg of op jouw festival!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jesse en Bobby Prins lanceren duetsingle Ik heb nog meer dan 1000 dromen

  Jesse en Bobby Prins lanceren duetsingle Ik heb nog meer dan 1000 dromen Na een aantal feestplaten te hebben uitgebracht heeft zanger Jesse nu een fantastisch nieuwe duet-single opgenomen met niemand minder dan Bobby Prins met de titel; “Ik heb nog meer dan 1000 dromen”!Het gloednieuwe nummer is een typisch Bobby Prins liedje dat speciaal is gecomponeerd en geschreven door tekstschrijver/producer André Kooiman die al menig hitsingel maakte voor o.a; Henk Bernard, Double Dj’s, Alle 13 jaanke, e.v.a! Ook tekende hij voor de productie van de plaat in zijn topstudio in Raamsdonksveer.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ancora gaat een week lang optreden in havencafe's die gelegen zijn aan het IJsselmeer

  Ancora gaat een week lang optreden in havencafe's die gelegen zijn aan het IJsselmeerDe groep Ancora zal komende week (6 t/m 10 juli) optredens verzorgen in café’s in havenplaatsen, die gelegen zijn aan het IJsselmeer. Een ludieke actie die de groep doet ter gelegenheid van het verschijnen van hun nieuwe single Thuis Zijn. De achterliggende gedachte: we treden op voor alle mensen die niet met vakantie zijn, maar ‘thuis zijn’. Bovendien trakteert de groep iedere bezoeker op een gratis drankje.De single "Thuis Zijn" is afkomstig van het onlangs verschenen tweede album, getiteld Voorbij De Horizon.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zangeres Marlane schrijft samen tekstschrijver Johan van den Hoofdakker zomers lied

  Zangeres Marlane schrijft samen tekstschrijver Johan van den Hoofdakker zomers liedSamen met tekstschrijver Johan van den Hoofdakker heeft zangeresMarlanehet zomerse lied“Jij bent voor mij zo (oooh la la la)”. Het nummer gaat over de zoektocht naar een eiland waar de zon altijd schijnt, om daar samen met haar geliefde de tijd van haar dromen te hebben. Een vrolijk ritme, een aanstekelijke melodie en een zeer herkenbaar refrein.Marlane wil maar één ding Nederland en België op zijn kop zetten met haar originele en zeer aanstekelijke sound. Laat de zomer maar komen, maar stil blijven zitten/staan zal moeilijk worden!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single voor Rinus Ponsen

  Nieuwe single voor Rinus PonsenNadat Rinus Ponsen in 2014 een samenwerking aanging met Tom Peters van platenmaatschappij NRGY en boekingskantoor Philippi Producties heeft hij een heel nieuw team om zich heen weten te bouwen die 100 % in hem geloven. Ze sloegen een andere weg in wat resulteerde in een aantal singles die goed werden opgepakt in de media. Onlangs dook hij de studio van Hans Aalbers in om z'n nieuwe single “De hele nacht” op te nemen. Rinus heeft gekozen om een Nederlandse bewerking te maken van het nummer van Graziano “Heute nacht kuss ich dich”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bij Wim en Diana is de zomer in alle hevigheid losgebarsten

  Bij Wim en Diana is de zomer in alle hevigheid losgebarstenVoor het Groninger Duo Wim en Diana, die zich onder de Martinitoren op hun gemak voelen en niet alleen dromen hebben, is de zomer dan ook in volle heftigheid losgebarsten. Het Duo Wim en Diana achtte de tijd dan ook rijp om een zomers getinte singleop de markt te zetten. “Je hebt de zomer in je ogen” is het resultaat en één die er wezen mag. Je hebt de zomer in je ogen is een vrolijke vlotte zomerse singledie richting de polka gaat, waarvan je het zomerse gevoel krijgt. Het Duo Wim & Diana hebben grote bergen verzet om tot het waardige eindproduct te komen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Verrassende nieuwe single van William Bonne

  Verrassende nieuwe single van William BonneWilliam Bonne is één van de succesvolste avondvullende zangers van Nederland. Samen met zijn vriend Sander vormen ze samen het duo achter de drive-in shows van Galaxy Events. Normaal staat Sander achter de draaitafel, maar speciaal voor William's nieuwe single: “Radeloos Hopeloos Verliefd”, staan ze samen op het podium.“Willie Oosterhuis kwam met het idee om Sander een rol in mijn optredens te geven. Onze producer Frank van Etten is daarna met dit idee aan de slag gegaan. Het resultaat was ook voor ons ook positief verrassend”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bert Zwier gaat los

  Bert Zwier gaat losEntertainen is Bert Zwier wel toevertrouwd. Zo bewijst ook zijn nieuwe single ‘We gaan los’. Bij de nieuwe zomersingle van Zwier kan niemand stil blijven staan, zo bleek afgelopen week tijdens zijn optredens.De zomersingle komt vandaag uit, maar Bert Zwier kon het niet laten om het publiek al een beetje kennis te laten maken met de nieuwe single. Onder andere tijdens het TT Festival in Assen heeft de zingende visboer de single gezongen voor duizenden mensen. “Ja, iedereen doet mee en staat te swingen”, vertelt de zanger vol trots.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • John de promootkanjer
  dinsdag 7 juli
 • Piet
  dinsdag 7 juli
 • jan74
  woensdag 8 juli
 • riet
  woensdag 8 juli
 • walterbee
  woensdag 8 juli
 • appe en anja
  donderdag 9 juli
 • Hadnbarger
  vrijdag 10 juli
 • anetta
  vrijdag 10 juli

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry