feb 13
zaterdag
 • Ladies of Soul zetten Ziggo Dome ook derde jaar op z’n kop

  Ladies of Soul zetten Ziggo Dome ook derde jaar op z’n kop De Ladies of Soul deelden vrijdagavond opnieuw hun liefde voor muziek met elkaar en een uitzinnig publiek in een uitverkochte Ziggo Dome. Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Berget Lewis, Glennis Grace en Candy Dulfer brachten een bijna tweeënhalf uur durende topshow. De Ladies brachten het publiek terug naar de jaren vijftig, met mooie nummers van de grondleggers van de soulmuziek Sam Cooke en Ray Charles.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Eerste album en nieuwe single Jeffrey Tanis

  Eerste album en nieuwe single Jeffrey TanisSinds zijn deelname aan het tv programma Bloed Zweet en Tranen in aflevering 2 zit de carrière van de in Utrecht geboren Jeffrey Tanis flink in de lift.Nederland ontdekte in het programma dat Jeffrey vocaal niet onder doet voor menig artiest met een grotere naam.Jeffrey die al enige jaren full time zanger is, is wekelijks te zien in de Bastille XL op het Amsterdamse Thorbeckeplein.In 2015 klopt Jeffrey bij zijn oude platenmaatschappij D-River Music aan.Na een prima gesprek besloten de twee weer te gaan samenwerken.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jaman en Tamara Tol hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Kroon bij RADIONL

  Jaman en Tamara Tol hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Kroon bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 15 februari is dat ‘Je bent nog mooier dan mooi’, de nieuwe single van Jaman & Tamara Tol. Het nummer is te vinden op 'Laat ons klinken', het nieuwe album van Tamara Tol dat ze vorige maand presenteerde tijdens een drukbezochte feestavond in haar woonplaats Volendam. Dit gelegenheidsduet met de populaire Overijsselse zanger Jaman is een vrolijk en zeer dansbaar rock ’n roll-liedje geworden.De bijbehorende clipis een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Denny Braaf blij met de samenwerking met Studio One

  Denny Braaf blij met de samenwerking met Studio OneEnkele dagen geleden presenteerde Denny Braaf in Hilversum zijn nieuwe single ‘Mijn vaders blik’. Speciaal voor deze gelegenheid was theater Gooiland het toneel van een avondvullend muzikaal evenement met als hoogtepunt de ode aan z’n vader die momenteel erg ziek is als gevolg van herseninfarct.Via een goede vriend kwam Denny in contact met Studio One. ‘Ik heb echt mazzel gehad dat ik daar ben terechtgekomen. Ik wilde graag een soort ode maken voor m’n vader.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mike Peterson heeft z’n draai gevonden in de Nederlandstalige muziek

  Mike Peterson heeft z’n draai gevonden in de Nederlandstalige muziekRADIONL directeur Nico Silvius vertelde enkele maanden geleden al onder de indruk te zijn van Mike Peterson. Met woorden als ‘Hij stijgt boven het maaiveld uit’ en ‘Mike maakt mooie eigentijdse liedjes’ gaf Nico aan dat Mike een mooie toekomst tegemoet kan gaan. ‘Telkens als je naar me kijk’, kreeg dan ook bijzonder veel aiplay op ‘Het Hollandse Hart van de Regio’.Afgelopen week lanceerde de 41 jarige zanger de opvolger ‘Altijd bij jou zijn’, een Nederlandstalige bewerking van ‘Don’t worry’ van Madcon feat Ray Dalton.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Henk Dissel komt met nieuwe single 'Hou van Mij'

  Henk Dissel komt met nieuwe single 'Hou van Mij'Vanaf vandaag is de nieuwe single 'Hou van mij' van Henk Dissel overal verkrijgbaar. Henk Dissel, bekend van o.a hits als 'Een Bom' en 'Stap voor Stap' komt sinds lange tijd met een ballad.Een goede eigen ballad was al langer een wens van Henk en met dit nummer, geproduceerd door Bas v/d Heuvel, heeft hij een prachtige toevoeging op het huidige repertoire.Vanaf vandaag is de single te verkrijgen op ander andere iTunes, Spotify en Deezer. HitsNL mocht afgelopen week de single primeuren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Carrière van Dennis Alberti verloopt voorspoedig….tweede single een feit

  Carrière van Dennis Alberti verloopt voorspoedig….tweede single een feitIn september 2015 debuteerde Dennis Alberti met z’n verrassende single ‘Mag ik vannacht bij je slapen’. De telg uit de bekende artiestenfamilie Alberti kreeg daarmee veel aandacht bij de Nederlandstalige radiostations. De opvolger ‘Geef mij nog een kans bij jou’ heeft ook alle potentie om hoog in de playlisten te komen.Dennis laat in een reactie weten dat hij niet wist wat hem overkwam met de aandacht die hij kreeg met z’n debuutsingle. ‘Het overtrof al mijn stoute dromen. Het nieuwe lied is eveneens een uptempo nummer met een heel herkenbaar verhaal.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • John West tekent platencontract bij CNR en lanceert nieuw duet met Lange Frans

  John West tekent platencontract bij CNR en lanceert nieuw duet met Lange FransJohn West heeft een handtekening gezet onder een plantencontract bij CNR. 'Na eerder al een samenwerking aan te gaan met Damms Management gaan we nu samen met CNR bouwen aan de toekomst. Met de nieuwe single, het nieuwe album en het 10-Jarig Jubileum Concert staan er leuke dingen op het programma dit jaar. Na het succesvolle duet met Lange Frans “Blijf bij mij” die de 2 Miljoen views op youtube haalde in een jaar tijd, zijn we een nieuwe samenwerking aangegaan', aldus John.Op 19 februari verschijnt het nieuwe duet van John en Lange Frans getiteld 'Lekkerding'. Een week later volgt er een nieuw album.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • RADIONL presentator Alfred Voogd in gesprek met Mike over het einde van Mike & Colin

  RADIONL presentator Alfred Voogd in gesprek met Mike over het einde van Mike & ColinGisteren werd bekend gemaakt dat Mike & Colin stoppen als duo. In het RADIONL programma ‘Afslag 3-6’ nam vervangend presentator Alfred Voogd telefonisch contact op met Mike om de reden van zijn vertrek te achterhalen. Mike vertelde dat hij al een jaar aan het kijken was of hij verder wou in de muziek of dat hij een andere carrière ambieerde.‘Afgelopen december kreeg ik een hele mooie baan aangeboden in de autobranche. Ik ben een autofreak eerste klas en kon deze aanbieding niet laten lopen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bob Offenberg tekent contract bij NRGY Music

  Bob Offenberg tekent contract bij NRGY MusicVandaag 11 februari heeft Bob Offenberg bij NRGY Music zijn contract getekend. De single ‘Jij Bent Te Gek’ was al in november verschenen maar het contract tekenen liet nog even op zich wachten door de drukke agenda’s van zowel Bob Offenberg als Tom Peters. Vandaag is niet alleen het contract getekend maar ook druk gesproken over de nieuwe single en de toekomst van Bob Offenberg. We kunnen nog niet bekend maken wanneer de nieuwe single gaat verschijnen maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Frank en Mirella lanceren single met heel veel hitpotentie

  Frank en Mirella lanceren single met heel veel hitpotentieTerwijl dagelijks de Frank en Mirella hits op zowel, de piraten, lokale regionale en landelijke radiostations voorbij komen, presenteren Frank en Mirella hun allernieuwste single ‘Al word je steeds wat ouder’. Wie kent niet hun klassiekers ‘Verliefd, Verloofd, Getrouwd’, ‘De Verzonken Stad’, ‘Wat ik zou willen’, en ‘De Vissers van San Juan’ ?“Door met een oersterke foxtrot uit te komen laten we onze fans dit keer extra verrassen. Met de gouden accordeon klanken van Manfred Jongenelis heeft deze single weer heel veel hitpotentie” vertelt Frank enthousiast.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Kian Derry brengt wederom ode aan Eddy Wally

  Kian Derry brengt wederom ode aan Eddy WallyDe Vlaamse zanger Kian Derry groeide op met de muziek van zijn grote idool Eddy Wally.Nadat Kian op de hoogte was gesteld door het overlijden van Eddy Wally op 6 februari 2016 was hijeven in schok.Een dag later werdde zanger overrompeld met telefoontjes met de vraag om zijn lied "Ode aan Eddy Wally" opnieuw te lanceren. In 2012bracht Derry al een ode aan zijn grote voorbeeld in samenwerking met componist Martin Sterken.Kian Derry twijfelde eerst om deze single opnieuw te lanceren, maar toch vindt hij het geweldig om zo zijn grote idool te eren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Marco de Hollander brengt een volkse feestsingle mét een boodschap

  Marco de Hollander brengt een volkse feestsingle mét een boodschapIn 2015 scoorde Marco de Hollander boven verwachting met zijn singles ‘Jij bent de leukste’ en ‘Droomprins’. In 2016 gaat “De Vrolijkste Volkzanger van Nederland” hier nog een schepje bovenop doen. Heel Nederland en België zullen zijn nieuwste hit binnen de kortste keren uit volle borst meezingen!“Bij Jou In Je Hart” is een volkse feestsingle mét een boodschap. “Je grote vlam zien te overtuigen van jouw liefde”. Een thema dat recht uit het hart van de zanger komt.De single is opgenomen in de studio van Hans Aalbers.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Lytse Hille pakt groots uit op 26 maart 2016

  Lytse Hille pakt groots uit op 26 maart 2016Op 26 maart 2016 zal Lytse Hille z'n woonplaats Drachten latenschudden op zijn grondvesten. Op deze datum viert hij z'n 10jarige jubileum en verschijnt tevens z'n nieuwe album.Emile Hartkamp is verantwoordelijk voor de teksten en de productie. 'De verwachtingen zijn erg hoog gespannen, mede door het unieke concept omdathet album niet alleen in het Nederlands is uitgevoerd, maar ook in m'n eigen Friese taal,' vertelt Lytse die op dit moment dankbaar terugkijktnaar de afgelopen 10 jaar. Het warenjaren waarin hij veel heeft geleerd. De zanger heeft het besef gekregen dat hijeen bevoorrecht mens hij is om dit mooie werk, wat als een hobby begonnen is, te mogendoen. Niet veel mensen kunnen dat zeggen.'En dat, lieve mensen, is allemaal mede dankzij jullie. Maar ook dankzij stations als RADIONL, Radio Continu enOmrop Fryslan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Eerste single van Nederlandstalige singer songwriter Laura een feit

  Vandaag lanceert de Nederlandstalige singersongwriter Laurade videoclip van haar eerste single ‘Tot Snel’. Het nummer gaat over afscheid nemen zonder al te veel drama, overgoten in een eigentijds ‘pop rock-sausje’.Voor dit liedbundelde de eigenzinnige zangeres haar krachten met de getalenteerde ‘Sub-Bass Music Group’, een groep muzikanten die staan voor het ontwikkelen van muzikaal top talent en het begeleiden van artiesten in het opbouwen van een duurzame carrière in de muziekindustrie.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • subarukuukn
  Is morgen jarig
 • Straaljager
  maandag 15 februari
 • matje
  maandag 15 februari
 • northstate
  dinsdag 16 februari
 • eriikaatjhee16
  woensdag 17 februari
 • slimdusty
  woensdag 17 februari
 • jootje20
  donderdag 18 februari
 • pd2rb
  donderdag 18 februari

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry