apr 28
dinsdag
 • Lars Koehoorn viert Bevrijdingsdag met Freedom

  Lars Koehoorn viert Bevrijdingsdag met FreedomHet gaat erg goed met de 17-jarige Winschoter singer-songwriter Lars Koehoorn. Onlangs heeft hij al meerdere malen mogen spelen bij Radio 538 en heeft hij air-play mogen ontvangen bij o.a. Radio 2 èn 5 met zijn single 'Home'. De laatste tijd is het, met Bevrijdingsdag in zicht, ook zeker niet stil geweest in huize Koehoorn.Lars heeft 'Freedom' speciaal geschreven en opgenomen voor de dag waarop heel Nederland onze vrijheid viert. En dat is precies waar het nummer over gaat: 'Het nummer 'Freedom' vertelt over dat je jouw vrijheid moet koesteren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Henk Damen en RADIONL zetten moeders in het zonnetje

  Henk Damen en RADIONL zetten moeders in het zonnetjeHet nieuwe album “Een moederhart” van Henk Damen is uit enom dat te vieren gaat Henk vrijdag 8 mei met RADIONL op pad om een aantal moeders in het zonnetje te zetten. Op het album staan twaalf liedjes over de liefde en bij een aantal liedjes is het onderwerp de moederliefde. Als speciale track is er een uniek duet met de Zangeres Zonder Naam opgenomen met de titel 'Jongen' (Ben jij je moeder vergeten).De winnende moeders ontvangen een met hun eigen naam ingezongen single, een bos rode rozen en het gesigneerde album.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Belle Perez in duet met de populaire Spaanse zanger Bustamante

  Belle Perez in duet met de populaire Spaanse zanger BustamanteDe Spaanse droom van Belle Perez lijkt alsmaar dichterbij te komen. Vandaag wordt haar duet ‘Castígame’ met de Zuiderse superster, David Bustamante, in Vlaanderen en in Spanje uitgebracht. Bustamante is één van de populairste zangers in Spanje, met meer dan 2 miljoen verkochte albums op zijn naam. Maar liefst zeven van de acht albums die hij heeft uitgebracht werden nummer 1 in de Spaanse hitlijst. Maar er is nog heugelijk nieuws: Belle zal samen met David het podium delen tijdens het grote Spaanse zomerfestival 'Cap Riog'

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jan Boezeroen brengt Johan Ensing in contact met Emile Hartkamp

  Jan Boezeroen brengt Johan Ensing in contact met Emile HartkampDe debuutsingle "Neem mijn tranen mee" van Johan Ensing is al een aantal weken geleden gelanceerd en sinds enkele dagen is deze ook te bewonderen bij TV Oranje en staat online op Youtube. Via Jan Boezeroen kwam Johan in contact met Emile Hartkamp die voor hem aan het werk ging. "In het verleden, ik denk wel een jaar of 20 terug, heb ik met een duo een cd opgenomen met 14 tracks in de studio van Jan Boezeroen. Omdat ik graag 4 liedjes van die Zillertaler Schürzenjäger in het Nederlands vertaald wilde hebben nam ik contact op met Jan.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • TV Oranje-korting van € 10.00 voor concert Marianne Weber in het AFAS Circustheater

  TV Oranje-korting van € 10.00 voor concert Marianne Weber in het AFAS CircustheaterOp maandag 4 mei geeft Marianne Weber een bijzonder concert in het AFAS Circustheater in Scheveningen. Dit laatste concert uit de reeks ‘Sterren aan Zee’ is een ode aan de Zangeres Zonder Naam. TV Oranje geeft je voor dit bijzondere concert een korting van maar liefst € 10,- op alle eerste, tweede en derde rang en Gold Seat kaarten! En....OP=OP! Bestel je kaarten op www.musicoflife.ntk.nl en vermeld duidelijk de promotiecode PCL2015 om gebruik te maken van de TV Oranje korting. Je kunt ook bellen met de Nationale Theaterkassa: 0900 9203 (€ 0,45 pm).

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Raymon Hermans luidt jubileumjaar in met zomerse single Hypnose

  Raymon Hermans luidt jubileumjaar in met zomerse single HypnoseMet z’n nieuwe single “Hypnose” heeft Raymon Hermans waarschijnlijk een potentiële zomerhit in handen.Samen met producer Harald Queens heeft Raymon de plaat van A tot Z helemaal opgebouwd. Hij snapt precies wat ik bedoel en dat heeft zich vertaald in het vrolijke nummer. "Omdat ik aan iets anders toe was ben ik op internet gaan luisteren naar muziek, Daar kwam ik dit oorspronkelijke Portugese liedje tegen”, vertelt Raymon. Voor de 21 jarige zanger uit St. Willebrord is dit inmiddels de zevende single die hij heeft uitgebracht.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bijzondere avond voor Wim Florack

  Bijzondere avond voor Wim FlorackOp 23 april jl beleefde de jonge zanger een bijzonder moment tijdens deDutch Night in Roosendaal.De avond die georganiseerd is door Beljaars Evenementen, i.s.m. de eigenaarGeorgios Fergadis van Trattoria Milano te Roosendaal, was één grootsucces.het publiek kon uitgebreid genieten van diverse optredens.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Aanstaande zondag special over John Spencer op TV Oranje

  Aanstaande zondag special over John Spencer op TV OranjeBij TV Oranje kun je elke zondag om 20.00 uur kijken naar een bijzonder portret van een Nederlandse artiest. Zondag 26 april zie je een TV Oranje Special over John Spencer. Thuis in Poppel vertelt John, wiens echte naam Henk van Broekhoven is, over zijn jeugd in Tilburg. Door te luisteren naar Radio Luxemburg raakte hij als kind al in de ban van rock 'n roll, met name Elvis was zijn grote held. In 1959, hij was toen nog maar 14 jaar, maakte John zijn debuut op het podium. In de loop der jaren schreef hij muziek voor diverse artiesten.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Peter Dons lanceert heerlijk zomers liedje

  Peter Dons lanceert heerlijk zomers liedjePeter Dons heeft een leuke titel bedacht voor z’n nieuwe single. In tegenstelling tot z’n in december 2014 gelanceerde nummer ‘Plots was jij weg’ brengt hij nu het zomerse liedje ‘Waar jij verschijnt’. Van dit nummer is zowel de tekst als de muziek door Peter Dons zelf geschreven. “Ik ben er vervolgens mee naar Highwaves studio in Maasland gegaan. Samen met producer Peter van Leerdam werken we het geheel uit. Met hem kan ik lezen en schrijven en het eindresultaat klinkt dan zoals het moet zijn”, aldus Peter.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • The Common Linnets winnen wederom grote Duitse muziekprijs

  The Common Linnets winnen wederom grote Duitse muziekprijsThe Common Linnets hebben gisteravondde prijs voor ‘Beste InternationaleNieuwkomer Band’ gewonnen tijdens de Duitse Radio Regenbogen Awards. IlseDeLange en JB Meijers namen de award in ontvangst tijdens de gala-avond.Uiteraard speelden ze voor een groot publiek live hun nummer één-hit ‘CalmAfter The Storm’.De Radio Regenbogen Awards zijn, naast de ECHO, de Goldene Kamera en de Bambi,de grootste Duitse muziekprijzen. De awards werden voor het eerst uitgereikt in1998.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Maico uit Enschede bij laatste 4 voor LA The Voices

  Maico uit Enschede bij laatste 4 voor LA The VoicesHet was een spannend moment voor LA The Voices. De groep heeft een vijfde stem nodig voor de uitvoering van het Wilhelmus a.s op 25 april. Er werd een nieuw groepslid gekozen LA The Voices op zoek naar een 5e bandlid en uiteraard was de pers er bij. De definitieve selectie van het 5e lid voor LA The Voices vond plaats in theaterzaal Brooklyn Nights in Aalsmeer. Er waren veel aanmeldingen binnengekomen.Afgelopen week maakten de mannen de laatste 4 bekend van de selectie waar Maico,bij de laatste 4 was geëindigd!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Almeloër schrijft twee Amsterdamse liedjes voor Joop Leeuwendaal

  Almeloër schrijft twee Amsterdamse liedjes voor Joop Leeuwendaal Joop Leeuwendaal is Amsterdammer in hart en nieren en maakt al vele jaren muziek.Toen hij een jaar of 20 was imiteerde hij André Hazes. “Ik deed hem niet na, maar zong wel zijn liedjes. Dat resulteerde zelfs in optredens in een groot deel van Nederland.Tijdens het 100 jarig bestaan van Ajax stond de RAI 3 dagen in het teken van een speciale Ajax musical.Niemand minder dan Michael van Praag vroeg mij of ik het officiële clublied opnieuw wilde inzingen. Momenteelgalmt mijn versie nog steeds bij elke thuiswedstijd uit de speakers in de Arena”, vertelt Joop.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Django Wagner heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 27 april is dat ‘Ik Hou Nog Steeds Van Jou’, de nieuwe single van Django Wagner. Dit aanstekelijke uptempo liedje is de voorloper van zijn eveneens nieuwe album Mijn Muziek, Mijn Passie. De sound doet onmiddellijk denken aan die waarmee Django’s carrière zo furieus van start ging: zijn debuutalbum Kali en de overbekende gelijknamige hitsingle daarvan. Dat komt mede door de terugkeer van Het Rosenberg Trio (met Stochelo Rosenberg op zijn gipsygitaar).

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Eerste editie Club Monaco dé dansavond voor 30-plussers in Eindhoven

  Op zaterdag 2 mei a.s. wordt er bij De Hangar in Eindhoven een dansavond georganiseerd speciaal voor 30-plussers.Onder de naam Club Monaco is er voortaan elke eerstezaterdag van de maand een gezellige avond te beleven.Op deze avonden kan er volop gedanst worden op de muziek van nu en de klassiekers van toen. De muziek wordt verzorgd door een DJ en daarnaast treden er elke maand diverse artiesten op.Voor de eerste editie van Club Monaco is de Amsterdamse zanger Wesly Bronkhorst uitgenodigd. Deze landelijk bekende artiest zal het spits afbijten en zorgen voor een onvergetelijke avond.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Marga Bult benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

  Zangeres en presentatrice Marga Bult uit Denekamp isbenoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Margakreeg de onderscheiding voor haar muziekcarrière, het maatschappelijk initiatief 'Kans voor een Kind' en haar uitzonderlijke inzet voor de stichting Gichon, een stichting die zich inzet voor kinderen in Wit-Rusland, meldt RTV Oost.Ze kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Roel Cazemier die haareen bijzondere vrouw met een groot hart en een groot rechtvaardigheidsgevoelnoemde.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • mjs
  verjaardag is vandaag!
 • rickvandijk
  vrijdag 1 mei
 • studioborne
  vrijdag 1 mei
 • edjpiraat
  zaterdag 2 mei
 • linda
  zaterdag 2 mei
 • luuk
  zondag 3 mei
 • michael
  zondag 3 mei
 • olympia-diny
  zondag 3 mei

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry