nov 29
zondag
 • Videoclip nieuwe single Jan Koevoet spoedig online

  Videoclip nieuwe single Jan Koevoet spoedig onlineNog geen vijf maanden geleden lanceerde Jan Koevoet zijn single "Jij bent het helemaal". Die single leverde een opbrengst op van ruim € 2.000 voor "Stoere Pepijn", de peuter die lijdt aan neuroblastoom kinderkanker en daarvoor momenteel behandeld wordt in Amerika."Kom In Mijn Leven" is een maxi single, waarop twee nieuwe liedjes staan: "Kom in mijn leven" en"Jij bent zo mooi om van te houden". Beide liedjes zijn gezellige meezingers, weer geschreven door de zanger zelf en geproduceerd in de studio van Manfred Jongenelis in Etten-Leur.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Karin Goverde brengt Engelstalige versie uit van 'Waar ben je nu'

  Karin Goverde brengt Engelstalige versie uit van 'Waar ben je nu'Na het uitbrengen van haar indringende single ‘Waar ben je nu’ werd Karin Goverde overdonderd door ontroerende en positieve reacties uit alle hoeken van het land. Veel mensen blijken zich erin te herkennen en er kracht uit te putten. De opvallende stijl van Karin wordt breed gewaardeerd. Daarom brengt Karin nu de Engelstalige versie van dit lied op de markt, getiteld ‘Where are you now’. Het lied gaat over het verlies van iemand waarvan je veel houdt. Het overlijden wordt door Karin bezongen als een einde dat geen einde is.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Criztiaan timmert flink aan de weg

  Criztiaan timmert flink aan de weg‘Zweven op de wolken’ is de opvolger van ‘Ben jij een droom’. Beide singles zijn door producer Martin Sterken gemaakt voor zanger Criztiaan. De Groningse zanger pakt zijn zangcarrière groots aan met een 2.5 D clip en door de single door heel Nederland te promoten.Net als de debuutsingle ‘Ben jij een droom’, is ‘Zweven op de wolken’ door Martin Sterken geschreven. Criztiaan vindt het maken van eigen singles belangrijk voor zijn zangcarrière. Aan de hand van zijn eigen nummers, kan hij zich onderscheiden en zichzelf laten zien aan het grotere publiek.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zondag 29 november special over Mon Amour op TV Oranje

  Zondag 29 november special over Mon Amour op TV OranjeTV Oranje presenteert in 2015 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. In deze ‘TV Oranje Specials’ nemen we elke zondag om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mega Nederlands Muziekspektakel op zondag 13 december a.s. in de Ster te Nieuwkuijk

  Mega Nederlands Muziekspektakel op zondag 13 december a.s. in de Ster te NieuwkuijkMaarliefst 50 Nederlandstalige Top Artiesten zullen zondag 13 december a.s. vanaf 14:00 uur in de Ster in Nieuwkuijk zorgen voor een Mega Nederlandstalig Muziek Spektakel tijdens de tv opnamen van Toppers van Oranje.Marianne Weber, John de Bever, Frans Duijts, Peter Beense, Helemaal Hollands, Jeronimo, Gene Thomas, Alessandro, Ria Valk, De Deurzakkers, Rudy de Wit & Colinda, Sugarfree, Johnny Gold, Wesly Bronkhorst, e.v.a. zullen zondag 13 december te gast zijn in de Ster te Nieuwkuijk.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Herman van Veen vat omvangrijk oeuvre samen in een cd-box van tien albums

  Herman van Veen vat omvangrijk oeuvre samen in een cd-box van tien albumsIn een uitverkochte Koninklijke Schouwburg in Den Haag reikte Herman van Veen gisteravond het eerste exemplaar van de album boxset ‘10 Keer Herman van Veen, Een Keuze’ uit aan Kick van der Veer. Kick van der Veer: “Deze box is voor ons meer dan een verzameling liedjes. Het zijn vriendjes van ons. Ze gaven ons troost als we het niet meer wisten. Dan hoorden wij “Wijs mij waar de toetsen zitten”.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuw album voor Frank Boeijen

  Nieuw album voor Frank BoeijenVrijdag 22 januari 2016 verschijnt Land van belofte, het nieuwe album van Frank Boeijen, bij Universal Music. Land van belofte vormt een verfrissend nieuw hoofdstuk in het omvangrijke oeuvre van Frank Boeijen. Voor zijn 27ste album schreef Frank 11 nieuwe liedjes. Het bevat bovendien een aantal bijzondere muzikale samenwerkingsverbanden, die een eigentijdse sound geven aan dit album.De basis voor dit album is gelegd in de door Frank geliefde Brusselse ICP studio’s en Lakeside Studio in Loosdrecht.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Gebroeders Ko hebben de Oranje Kroon en zijn Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 november is dat ‘Bij ons Omi’s’, de aanstekelijke nieuwe feestrocksingle van Gebroeders Ko. Door jankende gitaren te combineren met hun welbekende feestmuziek en makkelijk meezingbare teksten zal deze single zeker weer een heel breed publiek aanspreken. Het idee voor dit nummer is ontstaan tijdens een feestje bij enkele Oostenrijkse collega’s, waar een oma (omi ) de show stal met haar zelfgemaakte drankje.De bijbehorende clipis een week lang extra vaak te zien bij TV Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet Diego

  Patrimoniumschool Veenendaal wint actie Piet DiegoBij muziekzenders RADIONL en TV Oranje was er de afgelopen week een actie waarbij een basisschool een bezoek kon winnen van niemand minder dan Diego, de coolste Piet van Nederland. Kinderen die hun klasgenoten willen verrassen mochten in een gedichtje laten weten waarom Diego naar hun school moet komen. Er kwamen honderden gedichten binnen vanuit het hele land. Een jury heeft vandaag bepaald wie het leukste gedicht heeft ingezonden. De winnaar is de Patrimoniumschool in Veenendaal.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nick Schilder en Simon Keizer ontvangen gouden award voor 'Open'

  Nick Schilder en Simon Keizer ontvangen gouden award voor 'Open'Nick Schilder en Simon Keizer zijn zojuist verrast met een Gouden Award voor hun meest recente studioalbum ‘Open’. Het muzikale duo ontving de award uit handen van radio 2 DJ Bart Arens tijdens de stemfinaledag van de Top 2000 in Beeld en Geluid.De oplettende fan heeft inmiddels ontdekt dat ‘Open’ niet 14, maar 15 tracks bevat. De ‘hidden’ track is het kerstliedje ‘Mixed Up Merry Christmas’, dat vandaag als single in release gaat.Simon Keizer:

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Benno van Vugt ziet overal pinguïns

  Benno van Vugt ziet overal pinguïnsNa het grote carnavals succes van vorig jaar heeft Benno van Vugt uit Tilburg opnieuw een kneiter van een feestsingle gemaakt. “Deze keer ziet hij overal pinguïns!”Benno van Vugt wist niet wat hem overkwam toen hij vorig jaar zijn debuutsingle “Ik wil het lipje van jouw blikje zijn” uitbracht. Overal dook de single op tijdens carnaval, hij stond in tv programma’s en kreeg zelfs aanvragen voor optredens. Niet helemaal toevallig, wetende dat de bekende producer en tekstschrijver André Kooiman (hit schrijver voor Henk Bernard, Double dj’s, e.v.a) achter deze plaat van Benno zat.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • ‘Ik zal geen traan meer om je laten’ ….nieuwe single van Rick Prijs

  ‘Ik zal geen traan meer om je laten’ ….nieuwe single van Rick PrijsRick Prijs is al drie jaar actief in de muziekwereld. Hij heeft ondertussen al enkele singles uitgebracht en op 20 november jl. presenteerde hij z’n nieuwste nummer ‘Ik zal geen traan meer om je laten’. John Collee heeft de tekst geschreven en Arjan Venemann is verantwoordelijk voor de muziek.Volgens Rick is dit de sound waar hij verder mee wil gaan. ‘Het is een mix tussen Jannes en Jaman. Ik kwam op YouTube een aantal leuke producties tegen die opgenomen waren bij de GMP studio van Gerto Heupink in Enschede.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Duo Knotsgek komt met knaller van jewelste

  Duo Knotsgek komt met knaller van jewelsteDuo Knotsgek wist in de afgelopen jaren met liedjes als "Hedde gij misschien ADHD", "Die Alpenknotsen" en “Op De Lange Latten” flinke feest-/après ski-/carnavalshits te scoren. De nieuwe single is getiteld "Ik Heb Unne Smiley In De Sneuw Gepist Vur Jou" en past perfect in dit rijtje thuis.Voor deze single doken Gerbrand en Dennis (Duo Knotsgek) wederom de studio in met topproducer Harald Queens, met als resultaat een knaller van jewelste, welke ongetwijfeld in de komende maanden op menig après ski en carnavalsfeest te horen zal zijn.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Carina Lemoine geeft ‘Woonwagen jochie’ een nieuw jasje

  Carina Lemoine geeft ‘Woonwagen jochie’ een nieuw jasje‘Woonwagen jochie’ is oorspronkelijk een lied uit 1966 van het zigeunermeisje. En laat dat zigeunermeisje nou een tante zijn van Carina Lemoine. Zij is net als Carina geboren en getogen in een woonwagen en was zeer succesvol in die periode. Samen met de beroemde accordeonist, musicus, componist, tekstdichter, talentscout, winkelier en producer Addy Kleijngeld bracht ze op het bekende CNR label een LP uit met allemaal gezellige volksmuziek, waaronder ‘Woonwagen jochie’.Volgens Carina waren de vooruitzichten van de LP veelbelovend, maar door omstandigheden kon ze niet verder gaan met haar passie. ‘Vroeger hadden wij de plaat thuis en werd met veel plezier gedraaid. Ik kan me nog herinneren dat ik er trots op was en dat heeft mij mede gestimuleerd om te gaan zingen. I

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Neem een Kerstwens op bij TV Oranje

  Neem een Kerstwens op bij TV Oranje Begin december vinden de opnamen plaats voor de jaarlijkse Kerstwensen bij TV Oranje. Artiesten zijn twee dagen van harte welkom in de studio in Steenwijk om gratis een kerstboodschap in te spreken voor hun fans. Er is daarbij ook gelegenheid om een 'gewone' TV Oranje Showflits in te spreken. De opnamedagen zijn zondag 6 december van 12.00 uur tot 20.00 uur en maandag 7 december van 17.00 uur tot 20.00 uur. Om je als artiest aan te melden (of voor meer informatie) kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • Henk
  verjaardag is vandaag!
 • gertjan
  verjaardag is vandaag!
 • joran
  Is morgen jarig
 • jorannieuwlaar14
  Is morgen jarig
 • brian
  woensdag 2 december
 • ron
  woensdag 2 december
 • louise
  donderdag 3 december
 • Gerard en Jolanda
  zaterdag 5 december

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry