mrt 29
zondag
 • Fedde Feenstra weet harten te raken

  Fedde Feenstra weet harten te rakenDe Friese zanger Fedde Feenstra timmert al enige jaren flink aan de weg. In de regio is hijdan ook een bekend fenomeen geworden. Met de single ʻJij hebt mijn hart geraaktʼ heefthij al letterlijk menig hart geraakt, ook de bonustrack ʻmijn hart zal altijd open staanʼ wat dezanger met zijn vrouw heeft opgenomen, is een gevoelige plaat. De altijd vrolijke ennuchtere ʻzanger op klompenʼ heeft opnieuw ambitieuze plannen om zijn zangcarrière kracht bij te zetten door het opnemen van een nieuwe single.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Trip & ter Brugge op weg naar de volgende halve eeuw.....

  Trip & ter Brugge op weg naar de volgende halve eeuw.....Pubers waren het nog, Gerrit Trip en Bert ter Brugge, toen ze merkten dat het muzikaal klikte. Dat is nu een halve eeuw geleden. In de sixties waren ze de vaste krachten van de band Highway61. Daarna gingen ze beiden hun eigen weg. Maar regelmatig zochten ze elkaar op. Na omzwervingen met After All, Lesley Four, Al in, Live, Block, Teach in, Black Lake en Trip to Trip pakten ze de draad weer op met Highway61. Trip & ter Brugge zijn van hetzelfde kaliber.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • 40 artiesten op 29 maart in de bres voor de 2 jarige Nathaniël

  40 artiesten op 29 maart in de bres voor de 2 jarige NathaniëlAanstaande zondag 29 maart is het zover. Een 40 tal artiesten waaronder de winnaar van Bloed, Zweet & Tranen 2015 “Driekes Hoekstra” zullen geheel belangeloos een aantal liedjes zingen om zo geld in te zamelen voor de 2 jarige Nathaniël. Hij lijdt aan een zeldzame vorm van kinderkanker waarvoor hij in Nederland al vele behandelingen heeft ondergaan. Om meer kans op genezing te hebben is een bezoek aan een ziekenhuis in Amerika nodig.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Legende Boudewijn de Groot keert groots terug met single Witte Muur

  Legende Boudewijn de Groot keert groots terug met single Witte MuurDe eerste single van Achter Glas, het nieuwe album van Boudewijn de Groot dat op 17 april verschijnt, is vandaag officieel gereleased. Witte Muur laat De Groot in optima forma horen.Witte Muur is verkrijgbaar via onder meer iTunes en Spotify. Het is het eerste nummer afkomstig van het 15 nummers tellende album Achter Glas, waaraan De Groot de afgelopen maanden heeft gewerkt in de ICP Studio’s te Brussel. Achter Glas is geproduceerd door de Vlaamse topproducer Jean Blaute (o.a. K’s Choice, Clouseau en Henny Vrienten).

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Theodoor heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Theodoor heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 30 maart is dat ‘Laat mij maar lekker zo’, de nieuwe single van Theodoor. Deze talentvolle zanger uit Leiden is klaar voor de volgende stap. Het afgelopen jaar heeft hem al veel goeds gebracht, zoals een Buma NL nominatie voor Nieuw Talent. En nu is er deze aanstekelijke nieuwe single onder een nieuw label. Theodoor heeft de banden met zijn vaste producer Manfred Jongenelis nog meer aangetrokken door het nummer op diens label Smaragd Music uit te brengen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Vrijkaarten voor Sterren van Holland Outdoor Utrecht

  Vrijkaarten voor Sterren van Holland Outdoor UtrechtHet succesvolle muziekfeest Sterren van Holland gaat op zondag 7 juni voor het eerst een outdoor festival organiseren en wel in het stadion van FC Utrecht, de Galgenwaard. Je kunt er genieten van optredens van Hollandse artiesten, onder wie Xander de Buisonjé, Wolter Kroes, Frans Duijts, Danny de Munk, Django Wagner, Snollebollekes, Alex en DJ Coenio. Zestarten vanaf 12.00 uur en gaan tot 19.00 uur doormet drinken, feesten, dansen, hossen en zingen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Albumpresentatie Havenzangers 2.0 op 11 april in Buren

  Albumpresentatie Havenzangers 2.0 op 11 april in BurenOp zaterdag 11 april 2015 presentaren De Havenzangers 2.0 hun nieuwe album "We gaan er tegenaan" bij partycentrum De Prinsenhof, de Bijen 1 in Buren. Op hun goed gevulde album staan de hits van de afgelopen jaren, aangevuld met nieuwe frisse remakes van oude hits "Country Dans" en "'s Nachts Na Tweeën". Begin dit jaar besloten Willem en z'n zoon Wesley de naam Mulder & Mulder om te dopen tot De Havenzangers 2.0. Tijdens de presentatie zijn er gastoptredens van Jaman, Danny Heden, Frank van Etten, de Alpenzusjes en Snollebollekes.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • The Common Linnets winnen prestigieuze ECHO Award

  The Common Linnets winnen prestigieuze ECHO AwardThe Common Linnets hebben gisterenavond in Berlijn een prestigieuze ECHO Award gewonnen in de categorie ‘Newcomer International’. De band rondom Ilse DeLange en JB Meijers versloeg daarmee klankende namen als George Ezra, Kiesza, Lorde en Sam Smith. De ECHO’s zijn de belangrijkste Duitse popmuziekprijzen, vergelijkbaar met de Grammy’s en de BRIT awards. Tijdens de ceremonie traden The Common Linnets ook op. Samen met de Zwitserse zangeres Stefanie Heinzmann vertolkten ze Stefanie’s nieuwe single ‘In The End’.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • SpongeBob blijkt fan van de Gebroeders Ko te zijn

  SpongeBob blijkt fan van de Gebroeders Ko te zijnDat de Gebroeders Ko al een aantal jaren zeer succesvol zijn in Duitsland is geen nieuwtje meer. Tientallen covers metDuitse artiesten waaronder“Schatzi schenk mir ein foto “ en “Nur nog Shuhe an “ van Mickie Krause bereikten de Duitse hitlijsten. Daarkan zomaar nog een dikke hit bijkomen want niemand minder dan SpongeBob heeft nu een cover gemaakt op “Schatzi schenkMir ein foto “ en zingt samen met zijn vriend Patrick "Patrick macht Pogo".Het nummer is te vinden op Das SpongeBob album en zal het naar verwachting goed gaan doen bij de Kids in Duitsland.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Digitale kijkers van DELTA maken kans op een luxe Soldaat van Oranje Arrangement

  Digitale kijkers van DELTA maken kans op een luxe Soldaat van Oranje Arrangement In april is TV Oranje Zender van de Maand bij DELTA. De hele maand kun je onbeperkt kijken naar deze zender met de mooiste muziek van eigen bodem. Om dit te vieren geeft TV Oranje een luxe Soldaat van Oranje Arrangement weg, inclusief een overnachting voor twee personen in het vijfsterren Hotel van Oranje in Noordwijk. En … natuurlijk eersterangs kaarten voor de musical Soldaat van Oranje!Daarnaast zijn er nog eens 10 troostprijzen te winnen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • De Dikdakkers hebben hoge verwachtingen van Heyo

  De Dikdakkers hebben hoge verwachtingen van HeyoWie het nieuwste nummer van de Dikdakkersbeluistert, zal niet direct vermoeden dat het tengehore wordt gebracht door het wijd en zijd bekende partyduo. MetHeyo! slaat het zingende tweetal namelijk een geheel nieuwe weg in ende verwachtingen zijn wederom hooggespannen. “Ditmaal geenmeezinger, maar een meedeiner,” klinkt het met gepast enthousiasme.Voor de zangers van de YouTube hit ‘Cowboys en Indianen’ waren ze al langer opzoek om het verschil te maken en een totaal ander nummer te schrijven en tevoorzien van muziek.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jack Kunkels hoopt met nieuwe single ‘Vandaag’ de mensen te raken

  Jack Kunkels hoopt met nieuwe single ‘Vandaag’ de mensen te rakenMet zijn nieuwe single “Vandaag” hoopt Jack Kunkels de mensen te raken. Het is een vrolijke en vooral aanstekelijke single die het gevoel van de lente goed weergeeft. “De mensen zijn na zo'n lange winter met korte koude donkere dagen toe aan een beetje vrolijkheid. Iedereen wil er eigenlijk op uit bij de eerste zonnestralen en krijgen echt kriebels met de gedachte aan de naderende zomer. Mijn nieuwe single geeft dit gevoel weer, zweept op en spoort enigszins aan tot vrolijkheid”, vertelt de Brabantse zanger.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Samenwerking Raymon Hermans met Harald Queens (HQ Studio) een feit

  Samenwerking Raymon Hermans met Harald Queens (HQ Studio) een feitIn februari 2015 nam Raymon Hermans contact op met producer Harald Queens van de HQ Studio in Tilburg. Raymon laat weten dat hij onder de indruk is van recente producties uit deze studio waar oa. Colinda, Johnny Gold en de Havenzangers inmiddels vaste klant zijn. "Ik was toe aan iets nieuws en heb ondertussen een cover van een Portugees nummer opgenomen. Het is een dikke zomerplaat met een lekkere beat", vertelt Raymon.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Holland Festijn op 4 april naar de Nieuwe Bierton in Zwolle

  Holland Festijn op 4 april naar de Nieuwe Bierton in ZwolleOp zaterdag 4 april 2015 komt het Holland Festijn voor de tweede keer naar de "Nieuwe Bierton" aan de Schellerbergweg in Zwolle. De organisatie heeft wederom een leuke line-up weten neer te zetten. Er zullen optredens zijn van: Bouke, Henny Thijssen samen met Kobus Weiss, Frank van Etten, Stef Ekkel, Wimmie Bouma, Mannes, Lucas en Gea, Harten 10, Henri van Velzen, Patrick van Eyk en een mistery guest. Willie Oosterhuis zal het geheel presenteren. De aanvang is om 20.30, de zaal gaat open omstreeks 19.30 uur en de entree bedraagt in de voorverkoop € 15.00.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Rowwen Hèze toegevoegd aan line up VOTOWN Festival

  Rowwen Hèze toegevoegd aan line up VOTOWN FestivalOp zondag 23 augustus 2015 staat het stadion van FC Volendam in het teken van het VOTOWN Festival. Op deze dag zullen niet alleen Jan Smit, Nick & Simon en de 3JS optreden, maar ook tal van andere Nederlandse topartiesten waaronder Rowwen Hèze . De complete line-up zal de komende maanden bekend worden gemaakt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Allen jarigen wenst ik een leuke verjaardag toe aangeboden door Jan Honnef uit Brunssum
 • Plaats bericht | Hartelijk bedankt - groetjes Lilo
 • Plaats bericht | We zijn ook te vinden op faceboek en op Twitter voeg ons toe en blijf op de hoogte
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • kiekebossie
  verjaardag is vandaag!
 • Albert31031947
  dinsdag 31 maart
 • schipper
  dinsdag 31 maart
 • Dirk Out Duisland
  woensdag 1 april
 • Studio Biscaya
  woensdag 1 april
 • birdy2011
  woensdag 1 april
 • janolthof
  woensdag 1 april
 • thije loseman
  woensdag 1 april

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry