aug 22
vrijdag
 • Vrolijke nieuwe single van Anita en Ed

  Vrolijke nieuwe single van Anita en EdAnita en Ed hebben een nieuwe single opgenomen en hebben deze keer gekozenvoor een gezellig up-tempo liedje.Het is een echt"Ik hou van jou en blijf je trouw" nummer.Normaliter kiezen Anita en Ed niet snel voor dit thema omdat dit al zo vaak wordt bezongen. Even geen liedje met een "knipoog" dus. Na "Reggae te gek ee" is dit de tweede single dit jaar. Uiteraard is er weer een gezellige videoclip opgenomen door William ten Kate van TV Oranjeclips. Er zijn opnames gemaakt inBrabant enaan de Zeedijk in Zeeland.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Mathijs Laverman zorgt voor 'Feest in de tent'

  Als 2-jarig jochie stond hij al te zingen op tafel..! Mathijs Laverman, geboren te Leeuwarden, woonachtig te Oldeberkoop, 20 jaar nog maar en toe aan de release van alweer zijn negende single.Nadat Mathijs begon bij een schoolband, hij zelf een aantal bekende liedjes zoals ‘Vrienden voor het leven’, ‘Per spoor’ en ‘Steeds weer huil je’ opnam, verschijnt in 2008 zijn debuutsingle ‘Geef Me Een Kus’. De in 1993 geboren zanger die onlangs een Award in wacht sleepte in de categorie “Beste Feestact”, begint meer en meer zijn weg te vinden in het wereldje van de Nederlandse muziek.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jan Smit, Zijn 20e nummer één hit met de eerste single van zijn nieuwe album

  Jan Smit, Zijn 20e nummer één hit met de eerste single van zijn nieuwe albumNiet voor het eerst en naar aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid ook niet voor het laatst bereikte Jan Smit vandaag opnieuw de hoogste positie in de GFK Single Top 100, nadat hij vorige week op nummer 2 was binnengekomen. Een mijlpaal, want het is de twintigste nummer één hit voor de zanger. Jan: “Ja, wat moet ik daar nu op zeggen. Hier wordik alleen maar heel erg blij van”.Het gaat dit keer om Jij & Ik, de eerste single van zijn nieuwe gelijknamige album.Deze single kwam de afgelopen weken al in het nieuws.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nick & Simon brengen ode aan alle vrouwen

  Nick & Simon brengen ode aan alle vrouwen Na hun ode aan ‘Julia’ en 153 andere vrouwen bezingen Nick & Simon nu alle vrouwen met hun nieuwste single: ‘Leve de Vrouw’. Middels deze single, geschreven door Simon Keizer, Jan Dulles en Jaap Kwakman, laten Nick & Simon horen dat zij als mannen eigenlijk niet zonder ‘de vrouw’ kunnen. Speciaal voor de videoclip heeft het muzikale duo een complete Utrechtse studentenvereniging opgetrommeld om uit hun dak te gaan tijdens de opnames.Simon over de single: Het liedje is geschreven voor mijn vrouw, maar ook voor mijn buurvrouw.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ruth Jacott heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONL

  Ruth Jacott heeft de Oranje Kroon en is Hollandse Nieuwe bij RADIONLElke week kiest TV Oranje de Oranje Kroon. Vanaf maandag 25 augustus is dat ‘Verliefd Verward’, de nieuwe single van Ruth Jacott. Deze frisse zomerse popsong, geproduceerd door Ellert Driessen en Tom Peters, geeft een duidelijk beeld van een vernieuwde Ruth à la 2014 die haar unieke stemgeluid combineert met een moderne hitgevoelige beat. Een leuke aanstekelijke track die vanaf de eerste seconde pakt. Gezien alle positieve reacties lijkt het erop dat Ruth met dit nummer een nieuwe hit gaat scoren!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Goud voor nieuwe album Jan Smit

  Goud voor nieuwe album Jan SmitJan Smit heeft donderdagavond het eerste exemplaar van zijn nieuwe album Jij & Ik overhandigd aan Anouk en Lianne vd Wouw twee enorme blije fans.Woensdagavond had Jan een eigen Jan Smit quiz gespeeld met alle prijswinnaars. Degene met de meeste goede antwoorden zou bij de albumpresentatie het eerste exemplaar van hem op het podium krijgen. Dat werden dus Anouk en Lianne vd Wouw.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Theodoor helemaal in de wolken....

  Theodoor helemaal in de wolken....De Leidse zanger Theodoor is helemaal in de wolken. Hij heeft samen met Henk Dissel en Suzanne Veldmeijer eennominatie ontvangen voor de Buma NL Awards in de categorie "Beste Talent". Het zijn de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur.De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek. De Buma NL Awards worden gekozen door een jury die is samengesteld uit professionals in de muziekindustrie.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zangeres Marlane komt op 4 oktober met nieuwe single

  Zangeres Marlane komt op 4 oktober met nieuwe singleZangeres Marlane is druk bezig met een nieuwe single. De 19 jarige zangeres zingt nu al een jaar of acht en begint het in het land steeds beter te doen. Ze krijgt steeds vaker optredens en haar laatste single “Kleine dingen”werd goed ontvangen. Op het moment wordt de laatste hand gelegd aan haar nieuwe single, die op zaterdag 4 oktober wordt gepresenteerd tijdens een cd release in Dorpshuis “Ons tehuis” in IJzendoorn. Tijdens deze presentatie zijn er optredens van Frans Duijts, Alice vanMaywood, Rob Zorn, Harm Rikken, Mario Veltman, Arjo en Dave van Well.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nominaties Buma NL Awards 2014 bekend

  Nominaties Buma NL Awards 2014 bekendMaar liefst 19 Nederlandse artiesten, verdeeld over zeven categorieën, hebben vandaag een nominatie ontvangen voor de Buma NL Awards, de belangrijkste onderscheidingen binnen de Nederlandstalige muziekcultuur. Django Wagner, Jeroen v/d Boom en René Froger ontvingen ieder twee nominaties. De prestigieuze muziek-vakprijzen worden 18 september uitgereikt tijdens Buma NL, het grootste evenement ter promotie van de Nederlandstalige muziek.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Gerry Holland neemt clip op

  Gerry Holland heeft vandaag zijn nieuwe videoclip opgenomen bij zijn single “Knoop ’t nu maar in je oren”. De clip werd opgenomen door Media Works bij Restaurant Lieveling in Hoofddorp bij de Toolenburgerplas. De opnamen werden binnen genomen in deze sfeervolle accommodatie aan een tafeltje en aan de bar, maar ook buiten bij het meer. Om alles goed in beeld te krijgen werd er urenlang keihard gewerkt. Doordat Gerry met tegenspeelster Barbara het verhaal moest uitbeelden ging het geregeld mis, doordat de zanger keihard moest lachen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Erik van Klinken genomineerd voor Nieuw Nederlands Talent

  Erik van Klinken genomineerd voor Nieuw Nederlands TalentDe uit Emmen afkomstige Erik van Klinken is genomineerd als Nieuw Hollands Talent bij Buma NL. Dit is dé conferentie en hét festival voor de Nederlandstalige muziek. De genomineerden laten tijdens het festival op 18 september ieder enkele nummers ten gehore.Erik die al enige bekendheid creëerde door zijn nummers 'lekker doodgewoon' en 'alles gaat top' is genomineerd voor de felbegeerde titel: Nieuw Hollands Talent. Naast Erik zijn ook Tino Martin, Wesley Ponsen, Joey Hartkamp, Raymon Hermans, Theodoor, Mark Rijs, John West, Rinus Ponsen, Snollebollekes en de Belg Gene Thomas genomineerd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ritmo de la Noche...Nieuwe single van Hans Steiger

  Ritmo de la Noche...Nieuwe single van Hans SteigerDe op 30 september 1971 geboren Hans Steiger, afkomstig uit Haarlem, ontdekt op relatieve late leeftijd zijn interesse en het talent voor het muzikale vak. Hans groeit op in een woonboot in een volksbuurt van Haarlem als zoon van een eigenaar van een steigerbouwonderneming. Na zijn middelbare opleiding stapt hij in het bedrijf van zijn vader. Op 17-jarige leeftijd is hij op dat moment de jongste geregistreerde ondernemer van Haarlem. Na zijn intrede in het bedrijf, groeit deze verder uit tot een bloeiende onderneming.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Belinda & José lanceren 'Liefde in de Nacht'

  Belinda & José lanceren 'Liefde in de Nacht'Belinda & José hebben het nummer "Liefde in de nacht", waarmee Nico Landers in 1994 in totaal elf weken in de Mega Top 50 stond, nieuw leven in geblazen. Het is voor "de dames" de zesde single welkeisgeproduceerd door Harald Queens van de HQ studio uit Tilburgen is in een modern trance-achtig jasje gegoten. "Wezongen het liedal langer maar vonden het erg gedateerd, vandaar dat we er een nieuwe versie van hebben laten maken. Nahet beluisteren van de geluidsband vonden het we zonde om het te laten liggen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Hanny-D maakt er een feestje van

  Hanny-D maakt er een feestje vanHanny-D, een goedlachse en spontane Belgische zangeres, die langzamerhand Nederland begint te veroveren. Haar passie is zingen en deze liefhebberij heeft ze al van kinds af aan. Op haar tiende stond ze al op de planken en veroverde de harten van de ouders van de leden van het plaatselijke zangkoor, maar ook op school, waar ze als er ook maar wat te zingen was, vooraan stond. Een en ander resulteerde in een zanggroepje, waarmee ze optredens verzorgde en in 1992 in een eerste single onder haar eigen naam Annick Daal.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuw tv-seizoen Prinsessia van start!

  Nieuw tv-seizoen Prinsessia van start!Ga je weer mee naar de wereld van prinsen en kastelen? De nieuwe muzikale tv-reeks Prinsessia over een prinsessenschool in een sprookjeskasteel in een land hier ver vandaan gaat weer van start!Het eerste seizoen van Prinsessia was voor de zomer al op televisie te zien en vanaf maandag 1 september om 11.40 uur kun je weer genieten van nieuwe avonturen van Prinses Roos, Prinses Iris, Prinses Madeliefje, Prinses Linde en Prinses Violet bij NPO Zappelin op 3!

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • henkww69
  verjaardag is vandaag!
 • Jim
  Is morgen jarig
 • Annette Bakhuis
  maandag 25 augustus
 • Rik
  dinsdag 26 augustus
 • wilma76
  dinsdag 26 augustus
 • dj-andre
  woensdag 27 augustus
 • jannie
  woensdag 27 augustus
 • johnywaregem
  woensdag 27 augustus

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Nieuw in de jukebox

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry