okt 24
vrijdag
 • Rick Prijs komt met tweede single

  Rick Prijs komt met tweede singleAls je in de regio Hoogeveen de naam Rick Prijsroept bestaat de kans dat ze wel eens van hem gehoord of gelezen hebben. De zanger hetElim staat bekendals desfeermaker van Zuidoost Drenthe. Van jongsaf aan heeftRick een voorliefde voor het Nederlandstalige lied en weet hoe hij het publiek kan betrekken bij zijn optredens. In2012 lanceerde hij z'n debuutsingle "Het leven is fijn”.Nu twee jaar later komt Rick met “ Maar als je dan weer bij me bent”. Het lied is geschreven door Gerto Heupink en opgenomen in de GMP studio te Enschede.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste album

  Paul de Leeuw eert muzikale erfenis Robert Long op nieuwste albumPaul de Leeuw brengt op 14 november zijn nieuwste cd uit: "De Leeuw Zingt Long". Het album is een productie met veel liefde en respect naar Robert Long en zijn muzikale erfenis. De Leeuw heeft de liedjes zelf gekozen en heeft met elk nummer een bijzondere band. En dat is te horen.Aan "De Leeuw Zingt Long" heeft een indrukwekkende rij gastmuzikanten meegewerkt: het Nederlands Blazersensemble, Cor Bakker, Eric Vloeimans, Typhoon, Remy van Kesteren, Ilse DeLange & JB Meijers, Carel Kraayenhof, Benny Ludemann, Marcel de Groot, Ruth Jacott, Carel Kraayenhof, The Rosenberg Trio en The New Cool Collective.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nieuwe single René Eshuijs 'Jij kwam in één keer uit de hemel vallen'

  Nieuwe single René Eshuijs 'Jij kwam in één keer uit de hemel vallen'Door een tip van Bert Schenau van Feestartiesten.nl kwam René Eshuijs in 2013 in contact met de gerenomeerde producer Ger Oerlemans. Dat gesprek verliep zeer positief en enkele weken later werd “Ik wil de man zijn“ opgenomen. De samenwerking beviel zeer goed en er werden plannen gemaakt om een nieuw product op te gaan nemen. Dit resulteerde in de door Pascal de Vormer geschreven "Jij kwam in één keer uit de hemel vallen". Pascal heeft al een behoorlijke staat van dienst wat betreft het schrijven van hits.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Dana Winner komt met bijzonder album

  Dana Winner komt met bijzonder album"Bloom"is de titel geworden van het nieuwe album van Dana Winner. Er is gekozen voor Bloom omdat het eenmooi woord is met een warme klank en eenbijzondere betekenis, namelijk"open bloeien”.Dana houdt van dat beeld. Een album met liedjes die open bloeien als de prachtige bloesem van een boom. Iets dat open bloeit, laat zich bovendien van zijn beste kant zien, aldus Dana.De Vlaamse schoneheeft er dan ook naar gestreefd om voor dit album erg mooie nummers in 5 talen te brengen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Henri van Velzen....nieuwe single en duet met Herman Lippinkhof

  Henri van Velzen....nieuwe single en duet met Herman LippinkhofHenri van Velzen timmert al jaren aan de weg als zanger en is eigenaar van HVV-Entertainment. Landelijke bekendheid kreeg Henri met de2013versie van "Viervrienden", waarmee hij de Oranje Kroon bij TV Oranje verwierf en Hollandse Nieuwe werd bij RADIONL. Een grote wens van de uit Zwolle afkomstige zanger was om ooit nog eens eenduet op te nemen met Herman Lippinkhof. "Eén van mijn favoriete liedjes uit het rijke repertoire van Herman is "Bubi Bubi”, aldus van Velzen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Debuutsingle voor Gijs Vissers

  Debuutsingle voor Gijs VissersGijs Vissers is een nieuwe naam in de Nederlandse muziekwereld. Op het Rood-Hit-Blauw label is nu z'n debuutsingle "Onvoorwaardelijke liefde" verschenen.Zijn eerste optreden was tijdens "Het Smartlappenfestival". Gijs viel in de smaak en ging uiteindelijk met de "Gouden traan" naar huis. Na dit succes was er geen weg meer terug en zette hij vervolgstappen in de muziek; hij leerdegitaarspelen en deedveel ervaring op in een band. Nadat Gijs een tweede plaats in de wacht sleepte tijdens een talentenjacht in Eindhoven besloot hij een single te gaan opnemen:

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Exclusief dubbelconcert: Dana Winner & Frans Bauer

  Exclusief dubbelconcert: Dana Winner & Frans BauerDana Winner en Frans Bauer slaan de handen in elkaar en pakken uit met een exclusief dubbelconcert in België en wel op zaterdag 22 november in de Ethias Arena in Hassel en zondag 23 november in Kursaal te Oostende. Tijdens deze unieke show staat Dana in volle glorie meer dan een uur op het podium. Naast haar grootste hits zingt ze voor de allereerste keer de songs van haar fonkelnieuwe album 'Bloom'. Op de nieuwe cd bundelt Dana de mooiste liedjes in de mooiste talen: Nederlands, Engels, Duits, Frans en Zuid-Afrikaans. Ook Frans Bauer, onmiskenbaar de populairste en meest charmante Nederlander in de muziekbranche, lanceert binnenkort z'n gloednieuwe album "Lieve schat". Een echte Bauerplaat, vol leuke meezingers.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Seth Gaaikema overleden

  Seth Gaaikema overledenSeth Gaaikema is vanmiddag in het Jeroen Bosch Ziekenhuis in Den Bosch op 75 jarige leeftijd overleden. Eerder op de dag werd hij in het ziekenhuis opgenomen i.v.m. hartklachten. In januari 2014 nam de cabaretier en tekstschrijver afscheid van het theater met de voorstelling "Wat ik nog graag zou willen". In de jaren 60 kreeg hij landelijke bekendheid met z'n oudejaarsconference. Tijdens de conférence van 1988 kwam hij openlijk uit voor zijn homoseksualiteit.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Download 'Vrij als een vogel' van Kevin Smit en maak kans op € 500.00

  Download 'Vrij als een vogel' van Kevin Smit en maak kans op € 500.00Op 1 oktober 2014 lanceerde Kevin Smit z'n nieuwe single 'Vrij zijn als een vogel'. ‘Het is een single met volkse invloeden en een lekkere beat. Het nummer past echt voor 1000 procent bij mij.’ Het lied gemaakt in samenwerking met het succesvolle schrijvers- en producersduo Emile Hartkamp en Norus Padidar. Kevin is ervan overtuigd dat ook dit nummer zal aanslaan bij het publiek. ‘Ik wil van mijn optredens één groot feest maken en dat kan heerlijk met de sound van Emile.’

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • De Commerce in Kruisland wordt 25 oktober omgedoopt tot Tiroler hut

  De Commerce in Kruisland wordt 25 oktober omgedoopt tot Tiroler hutAanstaande zaterdag wordt uitgaansgelegenheid De Commerce in Kruisland omgedoopt tot Tiroler hut en vindt voor de achtste keer het evenement "Tiroler Feesten" plaats. " De grotepullen zijn weer van zolder gehaald ende sneeuw is besteld", aldus de horeca exploitant.De avondvullende après ski party wordt gehouden vanaf 21.00 uur en zal eindigen rond de klok van 03.30 uur (zomertijd).De Alpenzusjes zullen de bekendstehits ten gehoren brengenzoals: "Hutje op de hei", "Voor en achter", en "Kontebonke".Het HB Max DJ Team met DJ Mark en DJ Van der V. zullen los gaan in het voor- en naprogramma.Voorverkoop kaarten zijn aan de bar te verkrijgen à € 7.00of zolang de voorraad strekt.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Fadim lanceert 'Ik sta op straat'

  Fadim lanceert 'Ik sta op straat'Plugster Nel van Olm heeft weer een uitdaging binnen weten te halen. Ze gaat proberen om de nieuwe single "Ik sta op straat" van de Belgische zanger Fadim onder de aandacht te brengen bij de radio-en televisie mensen. De 19 jarige jongemanvolgt momenteel de opleiding milieubeheer aan het Provinciaal Instituut voor Biologisch Onderwijs en is bezig met z'n laatste studiejaar. Samen met z'n ouders en één zus woont hij in het landelijke Vliermaal, deelgemeente van Kortessem, halfweg Hasselt en Tongeren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nominaties Party Awards 2014 bekend

  Nominaties Party Awards 2014 bekendDe nominaties voor de Party Awards 2014 zijn bekend.Dit jaar vindende Party Awards alweer voor de 10e keer plaats en worden de prijzen op woensdag26 november uitgereikt bij "De Ster"te Nieuwkuik."Een jubileum wat we niet aan ons voorbij laten gaan, daarom introduceren we op veler verzoek een nieuwe categorie: De Locatie Award.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • ‘Leef En Voel Je Vrij’: spetterende comeback voor Addie Timmermans

   ‘Leef En Voel Je Vrij’: spetterende comeback voor Addie TimmermansAddie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug! Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single‘Leef En Voel Je Vrij’.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Patrick van den Corput en Wim Florack bundelen krachten

  ​Wat als een geintje met een aantal vrienden onder elkaar begon is werkelijkheid geworden. In de vriendengroep waar Patrick van den Corput en Wim Florackdeel uit maken staan de woorden “Doekje erbij” centraal. De verantwoordelijke hiervoor is Wim omdat hij steeds bij alles wat er gebeurde het antwoord “Doekje erbij” gaf. Dit wat zo aanstekelijk dat de gehele vriendengroep deze woorden overnam.Zoals de meeste weten staat Patrick bekend om zijn feest en foxtrot nummers.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebracht

  Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebrachtOmdat er in den lande behoorlijk vraag was naar de prachtige cd “Jij hoort bij mij” van Ais Lawa-Lata en Adriana Romijnis besloten een her-release te doen onder het Rood-Hit-Blauw label. Het album bevat de nummers"Net zo lang als breed", "De schoonheidsprijs", "Geloven geloven", "Blijf altijd geloven","De vloedlijn" en de track "Toma ban sigi Toma". Laatst genoemd lied is een vertaling van "Wij zullen doorgaan" vanRamses Shaffy) "Jij hoort bij mij"is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Wie is aanwezig?

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry