okt 21
dinsdag
 • Fadim lanceert 'Ik sta op straat'

  Fadim lanceert 'Ik sta op straat'Plugster Nel van Olm heeft weer een uitdaging binnen weten te halen. Ze gaat proberen om de nieuwe single "Ik sta op straat" van de Belgische zanger Fadim onder de aandacht te brengen bij de radio-en televisie mensen. De 19 jarige jongemanvolgt momenteel de opleiding milieubeheer aan het Provinciaal Instituut voor Biologisch Onderwijs en is bezig met z'n laatste studiejaar. Samen met z'n ouders en één zus woont hij in het landelijke Vliermaal, deelgemeente van Kortessem, halfweg Hasselt en Tongeren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nominaties Party Awards 2014 bekend

  Nominaties Party Awards 2014 bekendDe nominaties voor de Party Awards 2014 zijn bekend.Dit jaar vindende Party Awards alweer voor de 10e keer plaats en worden de prijzen op woensdag26 november uitgereikt bij "De Ster"te Nieuwkuik."Een jubileum wat we niet aan ons voorbij laten gaan, daarom introduceren we op veler verzoek een nieuwe categorie: De Locatie Award.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • ‘Leef En Voel Je Vrij’: spetterende comeback voor Addie Timmermans

   ‘Leef En Voel Je Vrij’: spetterende comeback voor Addie TimmermansAddie Timmermans die in 1981 is geboren in Den Bosch is al lang geen onbekende meer in de muziekwereld. Al ruim 15 jaar is de zanger actief op het hoogste niveau! Met successen als ‘Ik Kom Terug’ (videoclip ruim 680.000 keer bekeken op Youtube), ‘Rocky’ én zijn duet ‘Zonder Jou’ met Justine Pelmelay is zijn herkenbare (ietwat hese) stemgeluid en sound na een periode van afwezigheid weer helemaal terug! Met trots presenteert Addie Timmermans zijn single‘Leef En Voel Je Vrij’.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Patrick van den Corput en Wim Florack bundelen krachten

  ​Wat als een geintje met een aantal vrienden onder elkaar begon is werkelijkheid geworden. In de vriendengroep waar Patrick van den Corput en Wim Florackdeel uit maken staan de woorden “Doekje erbij” centraal. De verantwoordelijke hiervoor is Wim omdat hij steeds bij alles wat er gebeurde het antwoord “Doekje erbij” gaf. Dit wat zo aanstekelijk dat de gehele vriendengroep deze woorden overnam.Zoals de meeste weten staat Patrick bekend om zijn feest en foxtrot nummers.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebracht

  Cd Ais Lawa-Lata en Adriana Romijn ‘Jij hoort bij mij’ opnieuw landelijk uitgebrachtOmdat er in den lande behoorlijk vraag was naar de prachtige cd “Jij hoort bij mij” van Ais Lawa-Lata en Adriana Romijnis besloten een her-release te doen onder het Rood-Hit-Blauw label. Het album bevat de nummers"Net zo lang als breed", "De schoonheidsprijs", "Geloven geloven", "Blijf altijd geloven","De vloedlijn" en de track "Toma ban sigi Toma". Laatst genoemd lied is een vertaling van "Wij zullen doorgaan" vanRamses Shaffy) "Jij hoort bij mij"is nu zowel digitaal als fysiek verkrijgbaar.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Sophia Netten tekent platencontract bij Pure Music

  Sophia Netten tekent platencontract bij Pure MusicSophia Netten heeft de stap genomen om een platencontract aan te gaan bij Pure Music Productions, Pure Music Productions zal haar 2de single uit gaan brengen medio januari 2015. Deze single is geproduceerd door Wil Theus en gemasterd door niemand minder dan Peter La Haye van La Haye Sound Productions. Er is voor de single van Sophia een prachtige videoclip opgenomen in samenwerking met Ron Schmid van VisiualsMedia deze videoclip zal worden gepubliceerd op YouTube, Vimeo en natuurlijk TV Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Michael Humblé op de Griekse tour

  Michael Humblé op de Griekse tourOp vrijdag 28 november 2014 presenteert Michael Humblé bij Café d’n Brands/Broeder Liplap in Goirle z'n 2de track van zijn single getiteld "Lola". Het is een gezellige Griekse melodie met een hoog feest gehalte, waar je niet bij stil kunt blijven staan. De eerste track op de cd “Ik heb morgen geen kater in mijn kop” is reeds goed ontvangen door de fans en diverse radio stations. Het nummer "Lola" heeft Michael Humblé zelf bedacht en is geproduceerd door Andre Kooiman. Meewerkende artiesten tijdens deze avond zijn: John West, Frank Smeekens, Jack Kunkels, Patrick Dano, Gerbrand, Denans, Frank Smeekens , Rene Oerlemans, Fauve Kolijn, presentatie is in handen van Johnny Purple . Kaarten zijn slechts € 5.00. Voorverkoop adressen: GBG primeur Goirle, Café d’n Brands Goirle en bij Michael Humblé.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Alderliefste bestaat 20 jaar en viert dit met nieuwe cd en tour langs de Nederlandse theaters

  Alderliefste bestaat 20 jaar en viert dit met nieuwe cd en tour langs de Nederlandse theatersIn 2014 bestaat Alderliefste 20 jaar. Tijd voor een feestje en dat wordt gevierd met het uitbrengen van hun derde CD ‘Trois’ en een tour langs de Nederlandse theaters.‘Trois’ is een popplaat met eigen composities die voor de helft in het Nederlands en voor de helft in het geliefde Frans zijn geschreven. De trio-eigen powerchansons dekken de hele geschiedenis van de band en maken het een soort oeuvreplaat.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Shuman & Angel-Eye organiseren theatershows voor leden van ANBO

  Shuman & Angel-Eye organiseren theatershows voor leden van ANBOShuman & Angel-Eye organiseren speciaal voor de leden van de ANBO in november en december 4 theatershows. Deze vinden plaats in de theaters en schouwburgen van Hoogeveen, Dordrecht, Amersfoort en Zaandam. Het thema zal zijn '60 years of Rock and Roll'. Reeds duizenden bezoekers hebben hun plek gereserveerd waardoor de voorstellingen al bijna vol zitten. Dordrecht was zelfs na 2 dagen reeds uitverkocht. De ANBO is de grootste belangenorganisatie voor senioren in Nederland op het gebied van inkomen, wonen en gezondheid.De organisatie zet zich in voor het behoud en verbetering van kwaliteit van leven voor de huidige en toekomstige generaties senioren.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Win vrijkaarten voor De Nationale Noot

  Zondag 26 oktober worden in De Rustende Jager in Nieuw-Vennep tv-opnamen gemaakt voor De Nationale Noot, het nieuwe muziekprogramma dat vanaf begin november te zien zal zijn bij TV Oranje. Bij deze opnamen kan publiek aanwezig zijn. Vanaf 14.00 uur kun je genieten van optredens van Sasja Brouwers, Fantasticos, Gino Graus, Yosee, Gerry Holland, Alex, Johnny Gold en vele anderen. De presentatie is in handen van Marco de Hollander.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zangeres Shiela komt met een nieuwe single

  Zangeres Shiela komt met een nieuwe singleNa het uitbrengen van haar laatste single"Voor altijd in mijn haar", wilde zangeres Shielalaten zien dat ze veel meer in petto heeft. Nukomt zemet iets heel anders, namelijk een lekker vrolijk liedje.Shiela is momenteel druk met de laatste puntjes op de i te zetten voor haar clip,zodat deze innovember gelijk samen met haar single gereleased kan worden. Maar er staat nog meer op de agenda van haar.Shiela zit volgende jaar mei alweer 10 jaar in het artiestenvak.Om dit te vieren staat medio mei 2015 iets leuks op de planning.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Ricardo Riesley steekt Asi Asi in nieuw jasje

  Ricardo Riesley steekt Asi Asi in nieuw jasjeRicardo Riesley isde artiestennaam van zanger/entertainer/presentator RichardStoop.Hij verzorgt ondertusen een indrukwekkend optreden doorspektmet een gezonde dosis humor. Zijn repertoire varieert van “kippenvel”-bezorgende ballads, dansbare hits tot immensfeestgedruis.Ricardo imiteerde al in zijn puberjaren zijn grote voorbeeld Elvis Presley. Hijmaakte op 17 jarige leeftijduit van een all-round trio. Op 19 jarige leeftijd werd hij zanger/gitarist van de bekende Valkenswaardse band Satellite.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • William Burg timmert had aan de weg en lanceert nieuw album

  Als er 1 artiest is die behoorlijk aan de weg timmert is dat wel de Brabantse zanger William Burg. Sinds anderhalf jaar werkt hij samen met producer Jurgen Kuppens, tekstschrijver/componist Marco Meesters en Ronald Visch. Tijdens een opnamedag van "Toppers van Oranje" vond een ontmoeting plaats tussenWilliam en Ronald en de basis van de samenwerking was gelegd. De platenbaas hield hem al een tijdje in de gaten en zag een veelbelovende toekomst tegemoet.Onder het platenlabel "Rood-Hit-Blauw" verschenen in korte tijd al een drietal singles en komende week lanceert Williamz'n nieuwe album "Vrienden voor het leven". Er staan in totaal 13 tracks op waarvan slechts 1 cover getiteld "In m'n hart klinkt". De overige nummers zijn allemaal tot stand gekomen door de geweldige samenwerking met dit nieuwe team. "Ik vind het heel belangrijk dat ikzelf ook inbreng heb in de liedjes. Jurgen en Marco werken het verder uit en wat mij betreft mag deze samenwerking nog lang duren", aldus de enthousiaste zanger die in het dagelijks leven ook nog eigenaar is van een renovatiebedrijf.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Silvana van Deursen tekent platencontract bij Pure Music

  Silvana van Deursen tekent platencontract bij Pure MusicSilvana van Deursen heeft de stap genomen om een platencontract aan te gaan bij Pure Music Productions, Pure Music Productions zal haar debuutsingle uitbrengen op 8 maart 2015. Deze debuutsingle is geschreven door Marco Meesters en gemasterd door Peter La Haye van La Haye Sound Productions. Er is voor de single van Silvana een prachtige videoclip opgenomen in samenwerking met WIMA / Beeren Productions deze videoclip zal worden gepubliceerd op YouTube, Vimeo en natuurlijk TV Oranje.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band spelen 'Hollandse Meesters' in het Rijksmuseum

  Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band spelen 'Hollandse Meesters' in het RijksmuseumEerder deze avond presenteerden Guus Meeuwis & New Cool Collective Big Band hetalbum ‘Hollandse Meesters’ in het Rijksmuseum in Amsterdam. Dit zeerexclusieve optreden werd bijgewoond door een paar honderd fans die een kaartjewisten te bemachtigen en een groot aantal genodigden. Voor het optreden ontvingGuus het eerste exemplaar van het album uit handen van Henny Vrienten.‘Hollandse Meesters’ is vanaf vandaag verkrijgbaar via zowel traditioneleplatenzaken als digitale kanalen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Plaats bericht | Welkom bij Radio Twenterand
 • Plaats bericht | Monique van harte gefeliciteerd met je verjaardag namens octo en bloemenelfje
 • Plaats bericht | U hoeft niet meer te stemmen op de -->> stemlinks <<-- dank u voor het stemmen de afgelopen jaren
Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • radio winnetou
  Was gisteren jarig
 • sallandse klompen boer
  Was gisteren jarig
 • sallandsegek
  Was gisteren jarig
 • sallandsekklompenboer
  Was gisteren jarig
 • sallandseklompenboer
  Was gisteren jarig
 • Flappie FM
  verjaardag is vandaag!
 • zwart konijntje
  Is morgen jarig
 • flamingo-lady
  donderdag 23 oktober

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry