mei 04
woensdag
 • Sweet sixteen voor Paper Plane

  Sweet sixteen voor Paper PlaneMet de nieuwe single ’16 jaar’ van Paper Plane voel je je weer helemaal 16. Jong, vrij en vol mogelijkheden. De spanning van je eerste zoen, hechte vriendschappen voor het leven, de heerlijke tijd dat je de wereld ging bestormen en de toekomst nog open lag. Wie verlangt er niet af en toe stiekem naar terug? Reden genoeg voor de mannen van Paper Plane om er een luchtige ballade over uit te brengen. Uiteraard uitermate geschikt om heerlijk op te dansen.De single is afkomstig van het binnenkort te verwachten mini-album ‘Samen’.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Peter van der Velden

  Jeffrey Weber schrijft nieuwe single voor Peter van der VeldenDe in ’s Hertogenbosch geboren, maar thans in Waalwijk woonachtige 28-jarige zanger Peter van der Velden heeft een verrassende nieuwe single met als titel “Je Houdt Alleen Jezelf Maar Voor De Gek”. De single is geschreven door niemand minder dan Jeffrey Weber (zoon van Marianne Weber en bekend van vele hits van o.a. Marianne Weber, Sieneke, Stef Ekkel, Grad Damen en natuurlijk de monsterhit van John de Bever “Jij Krijgt Die Lach Niet Van Mijn Gezicht”). Het resultaat is een heerlijke volkse single.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Jan Koevoet & Petra van Zundert lanceren duet

  Jan Koevoet & Petra van Zundert lanceren duetNa vijftien jaar solo te hebben opgetreden, is Jan Koevoet als artiest een nieuwe weg ingeslagen. Met carnaval dit jaar gaf hij samen met Petra van Zundert, eens leerlinge van Jan Koevoet op een middenstandsopleiding, een aantal optredens. Dit beviel beide zo goed, dat ze besloten om hiermee als duo door te gaan. Voor Petra is hiermee een droom uitgekomen. Haar grote passie is zingen en ze kan niet wachten om die passie, voor het eerst, met iedereen te delen. Het enthousiasme van Jan Koevoet en Petra van Zundert kent geen grenzen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Nederpopformatie Elders op volle oorlogssterkte

  Nederpopformatie Elders op volle oorlogssterkteVanaf de eerste tellen is de boodschap naar het publiek duidelijk: Elders staat voor tomeloze energie, emotie, feest en vakmanschap. 'Muziek maken zonder computers, eerlijk, recht voor de raap en rechtstreeks uit het hart, zegt zanger en frontman Peter Elders. De nederpopband lanceert de nieuwe single 'Liefde maar dan anders', die er kwam dankzij een succesvolle crowdfunding-actie.Elders is op haar eigen manier vernieuwend, zo vertelt Peter Elders.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Album ‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever scoort gigantisch

  Album ‘Dat Is De Liefde’ van Marianne Weber en John de Bever scoort gigantischWat hebben Beyoncé, Miss Montreal en Lil’ Kleine gemeen met John de Bever en Marianne Weber? Inderdaad: ze staan allen zeer hoog genoteerd in de Dutch Charts Album TOP100! Het nieuwe album van Marianne Weber en John de Bever is deze week op nummer vier binnengekomen in de prestigieuze hitparade. Niemand minder dan Johan Derksen presenteerde ‘Dat Is De Liefde’ onlangs op spraakmakende wijze aan het duo van het levenslied!Het album is een verzameling van duetten én solostukken van beide artiesten

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Lucas en Gea brengen nieuwe single als voorloper jubileumbox

   Lucas en Gea brengen nieuwe single als voorloper jubileumbox De nieuwe single van Lucas en Gea, getiteld 'Ik gaf jou alles' is onlangs verschenen als voorloper op de jubileumbox 25 jaar hits. 'Het is een oud nummer in een nieuw jasje omdat er enorm veel vraag naar is tijdens de optredens. Deze single is weer geproduceerd door Mastersound Studio te Muntendam en met live-instrumenten ingespeeld', vertelt Lucas. De singlepresentatie is op 7 mei a.s. te Buinerveen in Dorpshuis 'De Viersprong.'. De aanvang is vanaf 21.00 uur.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • TV opnamen van Unity NL Café op zondag 29 mei in Zoeterwoude

  TV opnamen van Unity NL Café op zondag 29 mei in ZoeterwoudeOp zondag 29 mei 2016 vindt de vijfde editie plaats van het Unity NL Café. De radiozender uit Leiden heeft als vaste locatie gekozen voor Café De Vriendschap, Miening 25 in Zoeterwoude. Elke laatste zondag van de maand wordt het ethablisement omgedoopt tot een gezellig muzikaal café waarbij telkens maximaal 12 artiesten worden uitgenodigd.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Simone van den Eertwegh: Première: Voorstelling én cd-presentatie debuutalbum 'Puur'!

  Simone van den Eertwegh: Première: Voorstelling én cd-presentatie debuutalbum 'Puur'! Op zaterdag 4 juni presenteert Simone van den Eertwegh samen met haar band haar theaterprogramma 'Puur' bij theater De Muzenval in Eersel. Aansluitend aan deze voorstelling vindt de officiële lancering van haar gelijknamige debuutalbum! 'Dit album heeft bestaansrecht dankzij een geslaagd crowdfundproject. De mensen die in dit album geloofden en daarom een bijdrage gedoneerd hebben ben ik voor eeuwig dankbaar, zonder hen was deze droom nooit werkelijkheid geworden. De liedjes op 'Puur' zijn zeer divers geworden: klein, groot, intiem, meeslepend en autobiografisch. Je kan met ze lachen, huilen én dansen', aldus Simone.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Afrojack en Ronnie Flex maken unieke Nederlandse track voor McDonald’s

  Afrojack en Ronnie Flex maken unieke Nederlandse track voor McDonald’sAfrojack en Ronnie Flex hebben hun muzikale krachten gebundeld en samen de nieuwe track ‘Weinig Tijd’ geproduceerd. ‘Weinig Tijd’ wordt exclusief in de nieuwe campagne ‘Favorieten van Nederland’ van McDonald’s gebruikt. In deze campagne presenteren de meest favoriete artiesten van Nederland de meest favoriete smaken van Nederland. Ter ere hiervan serveert McDonald’s onder andere een Hamburger met uit Nederland afkomstig 100% puur rundvlees en bitterballen. De campagne start op 3 mei.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • John Haze komt met voorjaarssingle

  John Haze komt met voorjaarssingleVan de Groninger muzikant John Haze had men op het gebied van uitbrengen van nieuwe singles de laatste tijd weinig tot niets gehoord. Op dit moment is John helemaal terug, en hoe! Hij heeft op geheel eigenwijze invulling gegeven aan het nummer ‘Ik ben een zwerver’ wat daarmee ook meteen de titel van zijn nieuwste single beslaat. John Haze, bekend als accordeonist, saxofonist, toetsenist en zanger is een ware rasartiest, wat men echter niet weet is dat John een eigen studio heeft en dus letterlijk alles zelf heeft gearrangeerd en opgenomen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Vinzzent en Priscilla trotse ouders van VINCE

  Vinzzent en Priscilla trotse ouders van VINCEVinzzent en Pricilla zijn op zaterdag 30 april om 18.39 uur de trotse ouders geworden van een zoon die als Vince door het leven zal gaan. Vince woog bij de geboorte 3675 gram. 'Ons wereldwonder is geboren' staat te lezen op de Facebookpagina van de zanger uit Tilburg die het nieuws destijds aankondige met 'Verre reizen zijn bijzonder, maar jij bent ons wereldwonder'.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Laura van den Elzen in grote finale en bij laatste 3 Deutschland Sucht Den Superstar

  Laura van den Elzen in grote finale en bij laatste 3 Deutschland Sucht Den SuperstarOpnieuw succes voor Laura van den Elzen. De 18-jarige Gemertse bereikte zaterdagavond de finale van ‘Deutschland sucht den Superstar’, de grootste talentenjacht van Europa. Drie concurrenten van Laura vielen zaterdagavond af. Volgende week moet ze met de twee andere overgebleven kandidaten uitmaken wie de talentenjacht wint. Dat gebeurt tijdens een liveshow in de ISS Dome in Düsseldorf de grootste DSDS finale aller tijden met wel 15.000 toeschouwers aanwezig. "Ongelooflijk" dat zijn de woorden van Laura na het behalen van deze finale

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Zondag 1 mei special over De Dikdakkers op TV Oranje

  Zondag 1 mei special over De Dikdakkers op TV OranjeTV Oranje presenteert ook in 2016 een serie bijzondere portretten van Nederlandse artiesten. Elke zondag nemen we om 20.00 uur een kijkje in het persoonlijke leven van een bekende zanger, zangeres of duo. We bezoeken ze thuis of op een van hun favoriete plekjes, waarbij ze vertellen over hun leven, werk, hobby’s en andere bezigheden.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Timo Janssen steekt 'Banger Hart' in een nieuw jasje

  Timo Janssen steekt 'Banger Hart' in een nieuw jasjeTimo Janssen is een nuchtere spontane jongen van 23 jaar uit het Limburgse dorpje Nieuwstadt. Timo is iemand die van elk doorsnee feestje een topfeestje weet te maken. Met zijn vrolijkheid, humor, spontaniteit, goeie zin, eigenheid en goede presentatie weet hij mensen te inspireren, te vermaken en het publiek mee te nemen in zijn muziek. Toch heeft Timo ook mindere tijden gekend. Niet op het gebied van muziek maken maar wat betreft zijn gezondheid. Hij was er een tijdje tussenuit wegens stemproblemen.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

 • Bowe na 6 jaar stilte terug met nieuwe single

  Bowe na 6 jaar stilte terug met nieuwe singleEen nieuwe dag met nieuwe kansen. Bowe is terug van weggeweest. Misschien kennen jullie hem nog van zijn single's "Geloof in je dromen" en "Wereld vol oorlog". Na 6 jaar stilte is de Friese zanger Bowe terug met "Nieuwe dag". In de afgelopen 6 jaar is er voor Bowe veel veranderd. Hij trouwde met de liefde van zijn leven en dit huwelijk werd bekroond met de geboorte van zijn hun zoontje Sven. De geboorte van hun tweede zoon, Bouke, maakte het gezin compleet.

  Bron: http://www.tvoranjeshownieuws.nl/

Follow us on Twitter

In de chat

Users online
Registered:
Guests:

Licentie

Sena Licentie
BUMA/Stemra

Verjaardagen

 • klaas Kaas
  verjaardag is vandaag!
 • ivar-fct
  Is morgen jarig
 • Paul
  zaterdag 7 mei
 • Willem Ermelo
  zaterdag 7 mei
 • gertjan34
  zaterdag 7 mei
 • superjohan
  zaterdag 7 mei
 • Jenny
  maandag 9 mei
 • m_v42
  maandag 9 mei

Nu

 

Binnenkort

 

Inloggen

Losse installer Radio Twenterand Player PDF Afdrukken E-mailadres

Speciaal voor de mensen met een andere browser dan Internet Explorer is er nu een apart installatieprogramma voor de player. De meest recente versie is altijd te vinden onder Interactief -> Player Installer.

Het programma is identiek aan de Radio Twenterand Player hierboven (naast de blauwe E), het is enkel in een ander jasje gestoken voor de mensen die problemen ondervinden met de webversie.

 
TV Oranje Banner
©2006-2050 Stichting Radio Twenterand
videotaped-uncertain
claw-hungry